Opublikowano 26 grudnia 20186 l City po odejsciu mourinho ugralo cale 0pkt, same plusy z kazdej strony xdd
Opublikowano 26 grudnia 20186 l Co się dzieje tam u Guardioli? Damn. Meczu nie oglądałem ale jak tam Pogba? GOAT? Potwierdza to tylko, że oni serio grali na wyje.banie go.
Opublikowano 26 grudnia 20186 l 1 minutę temu, ragus napisał: pogba jak bomba Bania jak zine Auba dobrze że dałem go na kapitana w fantasy
Opublikowano 26 grudnia 20186 l Czy liga jest nagle zadecydowana? Dwa zimne wieczory grudniowe. Dwa mecze, które oglądali tylko prawdziwi fani, z Crystal Palace i Leicester. I nagle - dwie porażki, i strata do Liverpoolu wynosi już nie 1, a 7 punktów. Spadek na trzecie miejsce w tabeli, bo serię wygranych ma i Tottenham. Czy tak właśnie ekipa, która miała zdaniem niektórych zdominować ligę, traci tytuł w tym roku? Jakoś często te decydujące momenty sezonu w Premier League następują na przełomie roku. Takie, gdy wydaje się - ok, teraz lider ma już małe szanse wypuścić mistrzostwo z ręki. Myślę, że ten moment nadszedł dziś. Jeśli Liverpool zdobędzie tyle samo punktów w drugiej połowie sezonu, ile zdobył w pierwszej, to... zostanie mistrzem nawet wtedy, gdy Man City wygra wszystkie 19 meczów. Technicznie, oczywiście, 7 punktów to niewiele na tak długi okres. Ale tylko wtedy, jeśli Liverpool zacznie tracić punkty. A coś tego nie robi. Idzie na rekord wszech czasów, a przy okazji - Tottenham na rekord punktów na drugie miejsce, a City na rekord punktów na trzecie miejsce. Myślę, że rekord nie zostanie chyba pobity, i kiedyś ich spotka słabszy okres jeszcze, ale ekipa Kloppa rozkręciła się strasznie. Przypomina mi mistrzowskie sezony Borussii Dortmund, gdy właściwie wszyscy jej gracze defensywni wydawali się bezbłędni i najlepsi w lidze. I ten Shaqiri - niby chimeryczny, ale na minutę gry strzela gole tak często, co Aubameyang. Tej ekipie wszystko się w lidze udaje, niezależnie jak grają. Pogba to Pogba. Nie pierwszy raz jest jedynym dobrym graczem w Man United. Jego wady są takie same, jak były w tamtych meczach. Jak słyszę, że niby grał przeciwko Mourinho, to mam taką samą reakcję, jak Mourinho. United zagrało dziś nic specjalnego, jak na to, że grali u siebie z Huddersfield. Ale tak, to był jego fenomenalny mecz. Nawet bez tych dwóch goli trzeba by uznać, że był najlepszy na boisku. Wspaniały występ. Edytowane 26 grudnia 20186 l przez ogqozo
Opublikowano 27 grudnia 20186 l Bednarek po raz kolejny od pierwszej minuty, mecz póki co bez szaleństw ale u tak lepsze widowisko niż nasza ekstraklapa
Opublikowano 29 grudnia 20186 l Doskonały wynik dla MU, już tylko teoretycznie 3pkt przewagi Londyńczyków .
Opublikowano 29 grudnia 20186 l 4-1 po pierwszej połowie wiedziałem, że Liverpool wygra ale nie sądziłem, że będzie taki pogrom, super meczyk
Opublikowano 29 grudnia 20186 l 32 minuty temu, _Be_ napisał: Stary dobry Arsenal wrócił xd za co dales mi minusa, bo ja ci dalem czy co? ponoc masz moje minusy w dopie
Opublikowano 29 grudnia 20186 l Godzinę temu, Wojtas1986 napisał: Doskonały wynik dla MU, już tylko teoretycznie 3pkt przewagi Londyńczyków . Teoretycznie xD Mają 6 punktów straty na chwilę obecną. Realistycznie.
Opublikowano 30 grudnia 20186 l 14 godzin temu, Luk248 napisał: za co dales mi minusa, bo ja ci dalem czy co? ponoc masz moje minusy w dopie Daj mu minusa bo ewidetnie coś mu się pomyliło! oj puchnie przewaga arsenalu. Do tego olbrzymia wpadka Spursow z wilkami i końcówka roku obfituje w same niespodziewane wyniki. Znowu robi się ciekawie, tylko ten kosmiczny Liverpool...
Opublikowano 30 grudnia 20186 l Kazdy byle nie city, kloppowi sie majster nalezy w nagrode za to co dokonał u bitelsow