Opublikowano sobota o 15:141 dzień 38 minutes ago, Daffy said:Kosmiczny mecz United wg mnie, parę lat trzeba szukać wstecz na jakiś lepszy występ niż dzisiaj, tu dziś na luzie powinien być pogrom3 nieuznane bramki do tego. Jeszce jest podejrzenie, ze Foden zlamal rękę, dlatego zszedl w przerwie.
Opublikowano sobota o 16:001 dzień Amorim hamulcowym? No przecież to było jasne, każdy debil wiedział, a ten yebany zarząd czekał na nie wiadomo co!Jak dzisiaj Thomas Frank przegra, to czara może się przelać i decyzja może zostać podjęta. Ale najpierw muszą się porozumieć z innym trenerem. Może Amorimem... Edytowane sobota o 16:261 dzień przez krzysiek923
Opublikowano sobota o 19:171 dzień Kolejny frustrujący mecz, taka paka, taki potencjał ofensywny, a oni biernie klepią na połowie boiska...Dramat, kolejny prezent niewykorzystany. Mistrzostwo ewidentnie parzy Edytowane sobota o 19:271 dzień przez ginn
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Cała liga pod Arsenal, więc wychodzi na to, że w tej chwili sami są dla siebie największym wrogiem. Zobaczymy co przyniosą kolejne kolejki, ale na tą chwilę nie czuję się pewnie z tymi 7 punktami. Za dużo meczów do wtopienia zostało.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Mega jestem ciekaw za tydzień tego meczu, czy wczoraj United miało błąd matrixa czy jednak będą umieli w jakimś stopniu tą intensywność, zaangażowanie i zorganizowanie przełożyć na drugi mecz z rzędu
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Jako neutral bardzo liczę, że Arsenal wygra, bo, Jezu - oni dosłownie są pierwsi w tabeli, są mocnym liderem i Anglii i LM, a i tak NADAL główne co czytam w necie to prześmiewcze teksty jaka to niesamowita beka, że MOGĄ NIE WYGRAĆ mistrzostwa. Ludzie tak mają. Nie no, Arteta musisz to wygrać, bo szczeznę.Aż jestem zły, że pierwszą jedenastkę wystawił na ten pucharek. Czyli w rewanżu pewnie też wystawi, i po co to - dwa mecze męki, żeby mieć szanse jakiś pucharek kakao dostarczyć... lle osób pamięta, kto jest obecnym mistrzem kakao? Ja aż musiałem sprawdzić w gugle, otóż Newcastle. No super, wiele to zmieniło na pewno w klubie Newcastle.Idą w tempie na 86 punktów. Mało? "Biedamistrz"? Taki biedamistrz, który też dominuje w LM, gdzie zdeklasował Bayern, który praktycznie każdy mecz w Niemczech wygrywa 3-4 golami, czy też zdemolował 4-0 Atletico, które bardzo rzadko ktoś pokonuje więcej niż jednym golem. Arsenal po prostu jest teraz najlepszy według każdego miernika. Pytanie, czy próbując teraz złapać wiele srok za jeden ogon, grając dwa razy w tygodniu na maksa, nie wymięknie...