Opublikowano wczoraj o 17:54 1 dzień Spoko, zaraz ogórek przyjdzie i napisze, że w sumie to było dobrze, w końcu mieli 3 strzały na bramkę, a 3 punkty stracili, wiec 3-3=0 i jest git.
Opublikowano wczoraj o 17:59 1 dzień Chuj niby mnie obchodzi czy było "dobrze" dla jakiegoś klubu w Anglii lol. Jak ktoś pisze bzdury to mówię że pisze bzdury, tyle.Na ten moment Arsenal jest liderem, nie wiem czy pamiętam jak ktoś był liderem ligi i wszyscy celebrowali że stracił tytuł. No tak, przegrał dziś ważny mecz. Jak było widać, szanse miały obie ekipy i zapowiadanie od roku jak to dzisiaj przegra było tak samo irytujące bojętnie czy wyszło czy nie. Ja to napiszę dzisiaj bo się faktycznie stało i tyle.
Opublikowano wczoraj o 18:30 1 dzień 24 minuty temu, ogqozo napisał(a):Chuj niby mnie obchodzi czy było "dobrze" dla jakiegoś klubu w Anglii lol. Jak ktoś pisze bzdury to mówię że pisze bzdury, tyle.Na ten moment Arsenal jest liderem, nie wiem czy pamiętam jak ktoś był liderem ligi i wszyscy celebrowali że stracił tytuł. No tak, przegrał dziś ważny mecz. Jak było widać, szanse miały obie ekipy i zapowiadanie od roku jak to dzisiaj przegra było tak samo irytujące bojętnie czy wyszło czy nie. Ja to napiszę dzisiaj bo się faktycznie stało i tyle.Widzę, że mamy tutaj sędziego od tego, kto pisze bzdury a kto nie. I to w dodatku sędziego zupełnie ślepego na to, że od pewnego czasu Arsenal dołuje a City rośnie. Ale ważniejsze jest to, że nadal jest ta cudowna przewaga. Nic tam, że chwilę temu jak Arsenal grał dobrą piłkę to do zdobycia było wszystko a dziś już jest wątpliwa połowa wszystkiego. Taki kibic to skarb. Aha no i sędziego, który się stara pisać zdania wielokrotnie złożone do tego stopnia, że pisze podstawowe błędy logiczne typu „prawie pewne”. Nie staraj się prosze bo oczy bolą.
Opublikowano wczoraj o 19:23 1 dzień Arsenal jest liderem to prawda, do środy. Wtedy City zdemoluje Burnley i obejmie fotel lidera.
Opublikowano wczoraj o 20:45 1 dzień Godzinę temu, Bartg napisał(a):Arsenal jest liderem to prawda, do środy. Wtedy City zdemoluje Burnley i obejmie fotel lidera.Myślę, że wrzucą im piątkę żeby rozwiać wątpliwości w kwestii różnicy bramek. Z drugiej strony Arsenal z nimi też gra, ale przy obecnej formie ofensywny w ogóle tego nie widzę.Dzisiaj Arsenal wyglądał dużo lepiej niż w ostatnich spotkaniach i każdy wynik mógł być sprawiedliwy, ale zadecydowało posiadanie w składzie klasowego napadziora. Havertz wykonał dzisiaj fajną robotę, ale powinien kończyć ten mecz z dwoma bramkami.W ogóle to Haaland spokojnie mógł wymusić czerwo na bezmyślnym zachowaniu Gabriela. Edytowane wczoraj o 20:47 1 dzień przez ginn