Opublikowano 7 października7 paź 3 hours ago, ginn said:Mógłby w końcu wpaść ten majster...don't worry bro wpadnie. Mamy największą liczbę piłkarzy którzy mogą zrobić różnicę i nie jesteśmy Chelsea. To będzie ten sezon
Opublikowano środa o 13:245 dni Ja się nawet zgadzam, że Arsenal jest dobry i jest w jednym z najlepszych okresów w swojej historii, ale kurde, Arteta zdecydowanie powtarzał ten tekst zbyt często lol. Nawet gdy nie była to prawda, to on i tak się tak czepił tego, że to powtarzał. Mógł po prostu powiedzieć, że dobrze grają, a nie kombinować z tymi trzema latami...Kto to w ogóle liczył? Trzy ostatnie sezony to 84+89+74=247 punktów. Skąd się wzięło 264? Nie czaję.Myślałem nawet, czy może jakoś sprytnie kombinują "trzy ostatnie sezony licząc pojedyncze mecze", ale to też nic by nie dało, Arsenal zaczął sezon 2022-23 świetnie, więc miałby jeszcze mniej przy takim liczeniu.
Opublikowano środa o 16:095 dni Być może zajmie to jeszcze z 15 lat, ale MU szybciej zostanie mistrzem niż Arsenal
Opublikowano środa o 18:585 dni Kiedyś się to samo mówiło o Kloppie w Liverpoolu. W sumie wszelkie Carraghery do dziś to tak rozstrząsają, że i tak "mało trofeów" Klopp wygrał, ale większość raczej uznaje, że wniósł klub znowu na ten poziom, pierwszy raz od lat 80., że co roku są w walce o tytuł i LM. Kto wygra nie wiem, ale myślę, że lepszy klub ma większe szanse.