Di 834 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 Tutaj w grę wchodzi wyłącznie wybór pomiędzy PS3 a X360. PS3 mam i znam, więc pytam o X360 Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 Podobnie bedzie . Pare eksluzifow i tak jest zazwyczaj 15/18+ . Jesli dziecko interesuje sie grami, mialo stycznac np. PS2 u kogos to raczej tak. Jesli to bedzie 1 zabawka do grania chyba nie bardzo. Ale tylko to dziecko bedzie gralo czy okazyjne rodzic? Cytuj Odnośnik do komentarza
ash77 3 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 ja tu widze ze tatuś chce kupić by samemu grać po nocy, tylko żonie musi wytłumaczyć ze chce dziecku kupić bo gier dla 7latka to na xsie jest tyle ze policzyć mozna na palcach jednej reki (chiciorów brak, oceny od 5 do 7-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 Mam taki problem,Xbox 360 mam podłączonego do internetu przez PC(PC udostępnia siec)i bez problemu się łączy i mogę grac online pobierać pliki etc.Ale kiedy próbuję udostępnić film lub muzykę to PC nie widzi Xbox ani Xbox PC nie wiem w czym problem prosił bym o pomoc.Aha na PC mam Viste Home premium.Próbowałem przez media center i media Player 11 nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 Kiedy się coś ściąga, a kiedy nie? Dlaczego jak włączam singla w Girsach nagle demko mi przestaje ściągać? Nie chce gapić się cały dzień na dashboard, bo czekam na ściągnięcie demka. A na razie tak jest, bo nagle z active robi się pending i nic się nie da zrobić... ktoś wie ocb? Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 834 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 ja tu widze ze tatuś chce kupić by samemu grać po nocy, tylko żonie musi wytłumaczyć ze chce dziecku kupić bo gier dla 7latka to na xsie jest tyle ze policzyć mozna na palcach jednej reki (chiciorów brak, oceny od 5 do 7-) Nie. Dzieciak naprawdę napalił się na konsolę i wygląda to tak, że ma odłożone pieniądze, a rodzice dołożą mu w ramach gwiazdkowego prezentu. Podobnie bedzie . Pare eksluzifow i tak jest zazwyczaj 15/18+ . Jesli dziecko interesuje sie grami, mialo stycznac np. PS2 u kogos to raczej tak. Jesli to bedzie 1 zabawka do grania chyba nie bardzo. Ale tylko to dziecko bedzie gralo czy okazyjne rodzic? Na pewno będę przekonywał do kupna PS2, ale chcę mieć jakąś alternatywę, gdyby opcja z past-genem odpadła. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 Pewnie chce Arcade + GTA 4 . Poza retailami, dziecko powinno sobie cos znalesc na Arcade Cytuj Odnośnik do komentarza
ash77 3 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 ja tu widze ze tatuś chce kupić by samemu grać po nocy, tylko żonie musi wytłumaczyć ze chce dziecku kupić bo gier dla 7latka to na xsie jest tyle ze policzyć mozna na palcach jednej reki (chiciorów brak, oceny od 5 do 7-) Nie. Dzieciak naprawdę napalił się na konsolę i wygląda to tak, że ma odłożone pieniądze, a rodzice dołożą mu w ramach gwiazdkowego prezentu. Podobnie bedzie . Pare eksluzifow i tak jest zazwyczaj 15/18+ . Jesli dziecko interesuje sie grami, mialo stycznac np. PS2 u kogos to raczej tak. Jesli to bedzie 1 zabawka do grania chyba nie bardzo. Ale tylko to dziecko bedzie gralo czy okazyjne rodzic? Na pewno będę przekonywał do kupna PS2, ale chcę mieć jakąś alternatywę, gdyby opcja z past-genem odpadła. a przepraszam ze pytam - dziecko ci sie napaliło na xsa, a w jakie gry ten małolat chce grać?? podaj tytuły Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 834 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Nie mi, nie mi Napaliło się na nową konsolę, nie konkretnie na X360, o czym już pisałem. Będę z jego ojcem rozmawiał, więc dowiem się, jakie lubi gry itp. Podejrzewam, że chodzi o gry na podstawie bajek Disney'a (lub Pixar), platformówki i wyścigi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 ash77 - proste ze GTA :} Sa wszelkie gry na podstawie animacji + 3 serie Lego - SW, Indy i Batman, Crash i to chyba nawet ze 2 czesci sa, Pinaty, Simpsons the Game - tyle pamietam ;} Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 834 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Ja o tym wiem Sęk w tym, że wchodząc do tego topicu zadałem pytanie o to, czy X360 w wersji Arcade będzie dobrym rozwiązaniem, tzn. czy ta wersja wystarczy, czy lepsza będzie inna wersja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Trzeba bylo odrazu tak. Arcade jak najbardziej - cena, miejsce na savy jest tylko gier brak Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 834 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Od razu? Czy X360 w wersji Arcade (ze względu na cenę) będzie dobrym rozwiązaniem? (6. post na tej stronie) Cytuj Odnośnik do komentarza
Meanthord 325 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Krotko: iX bedzie dobrym wyborem. Dzieciak z czasem i tak bedzie coraz starszy, jesli nie ma TV HD, to w przyszlosci byc moze bedzie mial (a iX juz wtedy bedzie). Gier cale tony (nowosci po miesiacu od premiery mozna wyrwac za stowke, starocie nawet za 20-30 zl), kilka tytulow jest w polskiej wersji jezykowej (co tez moze miec jakies znaczenie dla tego dzieciaka). Sam kupuje arcade... dzisiaj albo jutro i uwazam to za idealna opcje. Za 599 zl grzech nie kupic . Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 1. Jak to jest z Xbox Originals? Napaliłem się jak cholera, za 1200 MP takie gry jak GTA SA, Halo czy Burnout 3, OMG :slinotok:. Można je normalnie ssać z Polski? 2. Da się jakoś ominąć blokadę na niektóre demka jak np. Stanglehold? 3. Da się włączyć konsolę w stan uśpienia, żeby pobierało się, ale nie chodziła cała i nie zużywała tyle prądu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 1. vpn - bylo wielkokrotnie o tym 2. vpn 3. gdy dasz do pobierana nacisnij przycisk wlaczenia Xa (jesli masz to ustawione) Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 co to jest "vpn"?? Cytuj Odnośnik do komentarza
TheBesTia 11 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 ...nowosci po miesiacu od premiery mozna wyrwac za stowke, starocie nawet za 20-30 zl... Śmiem wątpić. No chyba , że masz układy , lub znasz frajerów , to chętnie się podłącze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Juchy 24 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 to zalezne od tego o jakich grach mowa taka vivapiniata czy pgr3 bez problemu z 20-30zl mozna wyrwac, i tak samo jest z nowosciami jak sa w packach z konsola najbardziej trzymaja cene gry ktore maja dobrego multiplayera w XBL... Cytuj Odnośnik do komentarza
TheBesTia 11 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Za stówke po misiącu to głównie crapy i niektóre średniaki , niestety ale na dobre produkcje trzeba czekać nieco dłużej. Starocie za 20-30 to też tylko słabsze pozycje, lub gry zastąpione przez ich kontynuacje. Wiadomo zawsze są jakieś tam wyjątki , ale cudów nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 TheBesTia - dokladnie, dobre gry trzymaja cene mimo ze maja sam single np. Fallout 3, SWFU, Assasins Creed (roczek - ceny rozne, srednio ok 100zl), Dead Space, itp Reszta co wymienilem ma srednio 1 lub 3 miesiace (star wars) a cena duzo wyzsza niz 100zl i gdzie ta stowka po miesiacu? Chyba ze mowisz o wersjach wloskich czy francuzkich to wtedy przyznaje ci racje :}. Gow2 ma miesiac a cena to ~150zl Cytuj Odnośnik do komentarza
bajej 28 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 ja zapytam ocb z tym vpn? Wydawało mi się ze xbx originals nie działają w polsce Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Bo nie działają. VPN odpowie Ci google DOKŁADNIE co to jest. Łopatologicznie - dostajesz IP kraju do którego się podłączasz. Np. Kumpel robi VPN w Anglii, ty się podłączasz and download - oczywiście to nie musi tak działać, ale taka jest tego zasada - przydatne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lecho 0 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Znacie jakiś sklep w Warszawie lub wysyłkowy w którym można już kupić xboxa z płyą główną JASPER? W sklepach dla idiotów ma być promocja pack xboxa premium z grą prince of persia jest szansa że to już będzie jasper? Cytuj Odnośnik do komentarza
Meanthord 325 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 TheBesTia - dokladnie, dobre gry trzymaja cene mimo ze maja sam single np. Fallout 3, SWFU, Assasins Creed (roczek - ceny rozne, srednio ok 100zl), Dead Space, itp Reszta co wymienilem ma srednio 1 lub 3 miesiace (star wars) a cena duzo wyzsza niz 100zl i gdzie ta stowka po miesiacu? Ja kupilem GOWa2 za 119 zl. Ceny nowosci spadaja drastycznie (jaskrawy przyklad Halo 3, gdzie po kilku miechach trzeba bylo doplacac do tego, zeby w ogole ktos to kupil :P), jedynie nieliczne tytuly trzymaja sie mocno z cena. Najbardziej COD4, ale nie ma co (pipi) ogniem - spokoj to podstawa . Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi