Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox 360 - pytania

Featured Replies

Opublikowano

Pytanko.

Czy jeśli kupię niezbanowanego* ale przerobionego xboxa, to mogę go jakoś "nawrócić" na oryginały aby uniknąć bana na xlive?

*tzn. nie był do live'a podłączany wcześniej.

Edytowane przez firana140

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 802,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zadowolony. Ciężko mi coś więcej powiedzieć. Na tą chwilę jeszcze ogromnym kalectwem się wykazuję i poza gierkami mam problemy w używaniu xboxa. No ale w końcu to konsola do gier, a te bardzo pozytywn

• Ha czyli obiecali, że wraz z końcem lata czegoś się dowiemy, a teraz mówią, że trzeba poczekać jeszcze kilka miesięcy.. Kpina.

• Gość ALIEN_ALIEN
    Gość ALIEN_ALIEN

Ja tak się zastanawiam nad ponownym kupnem Xboxa dla 2 serii Halo i Fable hehe. Arcade do tych celów będzie chyba najlepszym wyborem ...

Opublikowano

Czy można za pomocą pendrive skopiować savy z jednej konsoli na drugą? Czy musi być specjalnie sformatowany pen? pozdro

Opublikowano

podpinasz pena i wyskoczy komunikat czy chcesz sformatować go do potrzeb konsoli. klikasz tak, czekasz parę minut i pen jest sformatowany odpowiednio.

Opublikowano

Są jakieś składanki Serious sam HD, Alien breed i jakieś gry pop capa.

Opublikowano

Gdzieś kiedyś czytałam że przy migracji konta na PL dostaje się MSP. To prawda? Bo jeśli tak to mnie chyba wykiwali ;)

Opublikowano

a kiedy przenosiłeś ? dawali tym którzy do końca 2010 czy któregoś tam stycznia przenieśli.

Opublikowano

Ja przenosiłam konto zaraz po tym jak się dowiedziałam. Wtedy jeszcze X360 nie miałam, i przenosiłam konto przez PC ale MPS nie mam :/ Teraz są 2 wyjścia. Albo dostali MPS tylko Ci co przenosili konta na X360 albo mnie pominęli :(

Opublikowano

przecież konto można przenieś tylko po przez www.xbox.com z poziomu konsoli nie da rady .

Pisz do MS w tej sprawie .

A sprawdzałeś czy na konsoli nie miałeś wiadomości z msp ? bo punkty dawali w postaci kodu w wiadomości na konsoli ,z poziomu www tej wiadomości nie było widać .

Opublikowano

Czyli musiałeś dostać wiadomość na x360, która wygasła po iluś tam dniach, a ty nie mogłeś jej przeczytać. <_<

Opublikowano

mialem rok przerwy od konsoli, nie czytalem zandych newsow, nie wiem jakie gry wychodzily i w ogole jestem z tym tematem ostro w plecy. Teraz znow chce zaczac grac i mam pytania:

na jakie gry powinienem zwrocic uwage? nie chodzi mi o sredniaki

nie ma problemow z przenoszeniem konta na PL?

slimy sie nie pie,rdola?

jak podepne pendrive to bedzie on sprawowal taka sama role co dysk?

powienienem cos jeszcze wiedziec?

Opublikowano

przenoszenie konta trwa chwile, slimy z tego co wiem nie sypia sie, i z pendrivem jest tak jak piszesz

do jakiej rozdzielczosci xbox upscaluje filmy dvd ? bylem przekonany ze 480p, ale moj tv przeskoczyl na 1080p

Opublikowano

nie

Opublikowano

Mam Premium 20 GB. Czy pen 8 GB wystarczy do skopiowania wszystkich potrzebnych detali? Chcę wymienić dysk na 250kę.

Opublikowano

profil, sejwy i inne ważniejsze rzeczy spokojnie się zmieszczą. resztę możesz przecież ponownie ściągnąć jeżeli będzie potrzeba.

Opublikowano

Proszę o adres najlepszej strony internetowej dotyczącej Xbox 360.

Opublikowano

Gry na Xboxa360 z serii CLASSIC są foliowane?

No dostałem "nówkę" GRIDa z allegro bez folii za to z tą naklejką "Certificate of Authenticy" ale całość całość pudełka sfatygowana jakaś więc chcę się upenić przez daniem oczywistego negatywa dla tej firmy

Opublikowano

Ja tam mam wszystkie gry foliowane i tak powinno być zawsze, więc dawaj negatywa.

Opublikowano

Negatywa to jak się nie dogadasz, jeśli mają dużo ocen to może pójdą na ugodę, a na negatywa odpowiedzą tym samym i lipa.

Opublikowano

Nie chcę mi się tłuc z tymi pajacami, zwłaszcza że płyta ideał ale gra generalnie ewidentnie używana.

Czas zacząć kupować w sprawdzonych sklepach.

Opublikowano

Dostalem maila reklamowego po rosyjsku, WTF?