Skocz do zawartości

Xbox 360 - pytania

Featured Replies

Opublikowano

Pytanko.

Czy jeśli kupię niezbanowanego* ale przerobionego xboxa, to mogę go jakoś "nawrócić" na oryginały aby uniknąć bana na xlive?

*tzn. nie był do live'a podłączany wcześniej.

Edytowane przez firana140

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 773,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zadowolony. Ciężko mi coś więcej powiedzieć. Na tą chwilę jeszcze ogromnym kalectwem się wykazuję i poza gierkami mam problemy w używaniu xboxa. No ale w końcu to konsola do gier, a te bardzo pozytywn

• Ha czyli obiecali, że wraz z końcem lata czegoś się dowiemy, a teraz mówią, że trzeba poczekać jeszcze kilka miesięcy.. Kpina.

• Gość ALIEN_ALIEN
    Gość ALIEN_ALIEN

Ja tak się zastanawiam nad ponownym kupnem Xboxa dla 2 serii Halo i Fable hehe. Arcade do tych celów będzie chyba najlepszym wyborem ...

Opublikowano

Czy można za pomocą pendrive skopiować savy z jednej konsoli na drugą? Czy musi być specjalnie sformatowany pen? pozdro

Opublikowano

podpinasz pena i wyskoczy komunikat czy chcesz sformatować go do potrzeb konsoli. klikasz tak, czekasz parę minut i pen jest sformatowany odpowiednio.

Opublikowano

Są jakieś składanki Serious sam HD, Alien breed i jakieś gry pop capa.

Opublikowano

Gdzieś kiedyś czytałam że przy migracji konta na PL dostaje się MSP. To prawda? Bo jeśli tak to mnie chyba wykiwali ;)

Opublikowano

a kiedy przenosiłeś ? dawali tym którzy do końca 2010 czy któregoś tam stycznia przenieśli.

Opublikowano

Ja przenosiłam konto zaraz po tym jak się dowiedziałam. Wtedy jeszcze X360 nie miałam, i przenosiłam konto przez PC ale MPS nie mam :/ Teraz są 2 wyjścia. Albo dostali MPS tylko Ci co przenosili konta na X360 albo mnie pominęli :(

Opublikowano

przecież konto można przenieś tylko po przez www.xbox.com z poziomu konsoli nie da rady .

Pisz do MS w tej sprawie .

A sprawdzałeś czy na konsoli nie miałeś wiadomości z msp ? bo punkty dawali w postaci kodu w wiadomości na konsoli ,z poziomu www tej wiadomości nie było widać .

Opublikowano

Czyli musiałeś dostać wiadomość na x360, która wygasła po iluś tam dniach, a ty nie mogłeś jej przeczytać. <_<

Opublikowano

mialem rok przerwy od konsoli, nie czytalem zandych newsow, nie wiem jakie gry wychodzily i w ogole jestem z tym tematem ostro w plecy. Teraz znow chce zaczac grac i mam pytania:

na jakie gry powinienem zwrocic uwage? nie chodzi mi o sredniaki

nie ma problemow z przenoszeniem konta na PL?

slimy sie nie pie,rdola?

jak podepne pendrive to bedzie on sprawowal taka sama role co dysk?

powienienem cos jeszcze wiedziec?

Opublikowano

przenoszenie konta trwa chwile, slimy z tego co wiem nie sypia sie, i z pendrivem jest tak jak piszesz

do jakiej rozdzielczosci xbox upscaluje filmy dvd ? bylem przekonany ze 480p, ale moj tv przeskoczyl na 1080p

Opublikowano

nie

Opublikowano

Mam Premium 20 GB. Czy pen 8 GB wystarczy do skopiowania wszystkich potrzebnych detali? Chcę wymienić dysk na 250kę.

Opublikowano

profil, sejwy i inne ważniejsze rzeczy spokojnie się zmieszczą. resztę możesz przecież ponownie ściągnąć jeżeli będzie potrzeba.

Opublikowano

Proszę o adres najlepszej strony internetowej dotyczącej Xbox 360.

Opublikowano

Gry na Xboxa360 z serii CLASSIC są foliowane?

No dostałem "nówkę" GRIDa z allegro bez folii za to z tą naklejką "Certificate of Authenticy" ale całość całość pudełka sfatygowana jakaś więc chcę się upenić przez daniem oczywistego negatywa dla tej firmy

Opublikowano

Ja tam mam wszystkie gry foliowane i tak powinno być zawsze, więc dawaj negatywa.

Opublikowano

Negatywa to jak się nie dogadasz, jeśli mają dużo ocen to może pójdą na ugodę, a na negatywa odpowiedzą tym samym i lipa.

Opublikowano

Nie chcę mi się tłuc z tymi pajacami, zwłaszcza że płyta ideał ale gra generalnie ewidentnie używana.

Czas zacząć kupować w sprawdzonych sklepach.

Opublikowano

Dostalem maila reklamowego po rosyjsku, WTF?