Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox 360 - pytania

Featured Replies

Opublikowano

reset ustawien fabrycznych też nie pomogło. Syf totalny i szkoda gadac...

Spróbować sformatować dysk twardy ? Ale chyba wtedy sformatuje też ten system (dashboard) więc chyba to nie ma sensu ? 

Dobra domyślam się że partycja systemowa jest niedostępna i nie mamy praw roota do jej sformatowania. 

Edytowane przez ladygaga

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 802,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zadowolony. Ciężko mi coś więcej powiedzieć. Na tą chwilę jeszcze ogromnym kalectwem się wykazuję i poza gierkami mam problemy w używaniu xboxa. No ale w końcu to konsola do gier, a te bardzo pozytywn

• Ha czyli obiecali, że wraz z końcem lata czegoś się dowiemy, a teraz mówią, że trzeba poczekać jeszcze kilka miesięcy.. Kpina.

• Gość ALIEN_ALIEN
    Gość ALIEN_ALIEN

Ja tak się zastanawiam nad ponownym kupnem Xboxa dla 2 serii Halo i Fable hehe. Arcade do tych celów będzie chyba najlepszym wyborem ...

Opublikowano

Konsola na pewno jest z oficjalnego sklepu ms?

Bo kod błędu który podałaś to ewidentna blokada Xbox live stosowana przy przeróbce rgh, rgx

Opublikowano

oficjalny sklep Microsoftu. Jutro zadzwonię do nich i spróbuje się dowiedzieć bo podejrzewam że to powinno działać a pewnie jest coś z góry zablokowanego - bo nie sądzę już wszystko przekopałam w ustawieniach i chyba na próżno. Szkoda tylko mojego zmarnowanego czasu jak zawsze na dociekanie coś co powinno działać z marszu. 

W ogóle da się znaleźć gdzies info czy konsola jest przerobiona ? 

Przeczytałam że po naciśnięciu przycisku eject powinien się ujawnić jakiś zmodowany firmware, jest jedynie menu od xboxa z dashboard więc raczej nikt jej nie przerobił. A istnieje możliwość że konsole przypadkiem zbanowano ? No bo banują pewnie nie konto, a numer seryjny konsoli prawda czy po jakimś ukrytym id ? No dobra szkoda mi na to czasu i nerwów - jutro zadzwonię i się dowiem może czegoś.

Edytowane przez ladygaga

Opublikowano

Ok rozmowa z supportem była taka że podrzucali tutoriale i helpiki ze strony czy pytali o proste rzeczy. Skutek: konsola jest spakowana i będzie odsyłana na gwarancję.  :/  

Opublikowano

nie mam takiej możliwości - koleżanka mieszka pół Polski ode mnie. 

W ogóle z początku to mnie negatywnie zaskoczyło wycie tej konsoli. Wiatrak ma tak nieprzyjemny dźwięk - nie wiem ile to jest obrotów ale kultura pracy przypomina tanie wentylatory i łożyska.

Edytowane przez ladygaga

Opublikowano

brałaś u nas czy tą przecenioną z francuskiego oddziału ms?

przeglądam inne forum i jest tam dwóch kolesi co brali z francji i mają ten sam problem

Opublikowano

tak z francuskiego oddziału ms. 

"Zakupiłem powyższą konsolę (2 szt.), ale po otrzymaniu nie mogę się nimi połączyć z XBOX Live. Okazało się, że to egzemplarze przeznaczone do kafejek, że niby na jakiś abonament (informacja z infolinii Microsoft). Czy ktoś z Was ma podobny problem?

Czy udało Wam się połączyć z XBL?"

Czyli totalny bałagan, zero informacji - porażka.  :angry:

Podasz link do tego forum nawet na PW?

http://xboxforum.pl/threads/problem-z-polaczeniem-z-xbox-live-dziwnie-dluga-gwarancja.171237/

Edytowane przez ladygaga

Opublikowano

Możecie mi powiedzieć, czy w przypadku zlecenia naprawy mam czekać na kuriera cierpliwie czy tez samemu zatargać paczkę do punktu odbioru ups ? Przy wypełnianiu formularza odbioru paczki (podanie swojego adresu zamieszkania występuję błąd - w celu umówienia terminu odbioru konsoli) dlatego sama juz nie wiem co z tym fantem zrobić. 

Opublikowano

Mam luźniejsze pytania do Was, która według was gra wyciska najwięcej z konsoli, która prezentuje się najlepiej ? Halo 4 czy gow 3,a może jakaś inna ? Bardzo podoba mi się judgement. Pożary w mieście wyglądają realistycznie, gotycka architektura i ciasne miasto - mega. 

Edytowane przez ladygaga

Opublikowano

Na moim przerobionym xboxie największe temperatury GPU mam w grach: Bayonetta, GTA V, GoWy więc to chyba one wyciskają najwięcej z konsoli albo są źle zoptymalizowane. 

Opublikowano

Judgenent uważana za najsłabszą z serii ale mi gra się świetnie.

Jest kilka miejscówek które dają po gałach

gow3 to chyba top jeśli chodzi o wygląd

Opublikowano

na judgement mój powietrze przy kratownicy nie jest nawet gorące - nie mam żadnego czujnika więc nie sprawdzę ale dosyć dobrze się schładza. 

Granie z płyty jest lekko irytujące bo występowały szarpnięcia (fable remake 1).

A co do konsoli to przez przypadek nagle ożyła - na kolejny dzień bez dysku twardego podczas pracy z pendrive wystartowała aktualizacja - no i dalej to już ruszyło. 

Konsola jest świetna jak dla mnie i cieszę że i dziękuje za pomoc: 

maciekww28

Andreal

Edytowane przez ladygaga

Opublikowano

Akurat Judgement to najgorsza część serii, co do wyciskaczy to na pewno Wiedźmin, jak Redzi wpasowali tak dobrze wygladającą grę w murowanych 30 fps na X360 to sam nie wiem. Śliczny jest Mirrors Edge, Bioshock 1 i 2. Rage, chociaż miejscami wygląda tak sobie, nadrabia płynnością, ale i tak widoczki są super. Red Dead Rademption miejscami lekko klatkuje, zwłaszcza w gęstym lesie, ale gra śliczna. Można tak wymieniać i wymieniać, jest naprawdę na tej platformie sporo świetnie wyglądających gier, również multiplatform.

Opublikowano

Według mnie gra nie (judgement) nie jest zła, przyjemnie się w nią gra tak z godzinkę wieczorem. Teraz jest darmowy XBL od 16-19 i pograłam w multiplayer i tez przyjemnie się gra (niektórzy ludzie to biegają na oślep i nie patrzą na boki i łatwo ich ustrzelić). 

Edytowane przez ladygaga

Opublikowano

Trudno, załóż nowe i zobaczymy.

tak jak przypuszczałem, punkty przepadły, nie dało się połączyć konta online z offlinowym. jakoś to przeżyję :) pozdrawiam

Opublikowano

Judgment był na raz, ale "dawał po gałach", to fakt. 

akcja która działa się w nocy, przy mocnych flarach i świetle płomieni - moim zdaniem momentami wyżej niż GoW3

Opublikowano

Przy świetle płomieni podczas przelotu meduz po niebie  :morning1:  to ja się dziwiłam że takie cudo kupiłam... przy tej konfiguracji taką grę... na pc pewnie już by wołali 4 gb ram itd...

Opublikowano

Mam pytanie, bo nie chcę przepłacić, w których miejscach tanio szukać abonament xbox live gold kwartalny lub roczny ? Znalazłam za 69 zł kwartalny, to przyzwoita oferta ?