Opublikowano 22 stycznia 200817 l ja bym wysłał konsole by naped zmienili, nie ma co pozniej się bawić w dodatkową regenracje ;]
Opublikowano 22 stycznia 200817 l Dzisiaj przeczytałem takie coś: Vartan: Czy możemy liczyć w najbliższej przyszłości na upublicznienie Twojego profilu? Obecnie jak wiadomo nawet osoby z Twojej friend listy nie mają wglądu w Twoje gry oraz osiągnięcia. juve26: Najpierw muszę go uporządkować, nie podoba mi się w nim to, ze mam dużo gier niedokończonych. Poza tym cenię sobie prywatność, ale kiedyś odblokuję listę gier do wglądu dla ludzi z friendlisty. Też mam kilka gier arcade, których wogóle nie przeszedłem czy moge je jakoś usunąć aby nie było ich w gamecard ?
Opublikowano 22 stycznia 200817 l Dzisiaj przeczytałem takie coś:Vartan: Czy możemy liczyć w najbliższej przyszłości na upublicznienie Twojego profilu? Obecnie jak wiadomo nawet osoby z Twojej friend listy nie mają wglądu w Twoje gry oraz osiągnięcia. juve26: Najpierw muszę go uporządkować, nie podoba mi się w nim to, ze mam dużo gier niedokończonych. Poza tym cenię sobie prywatność, ale kiedyś odblokuję listę gier do wglądu dla ludzi z friendlisty. Też mam kilka gier arcade, których wogóle nie przeszedłem czy moge je jakoś usunąć aby nie było ich w gamecard ? Nie, nie można. A przydałoby się bo wczesniej triale dodawały się do profilu i kijowo to wygląda...
Opublikowano 27 stycznia 200817 l Mam takie pytanko. Wiadomo, że w Premium jest emulator do Xboxa. Ale jeżeli ktoś kupi Core i dokupi do niego dysk, to również będzie mógł grać w gierki ze starego klocka?
Opublikowano 27 stycznia 200817 l oczywiście, że tak. Po prostu jedyny wymóg jaki xO musi spełniać w przypadku emulacji t obecność HDD.
Opublikowano 27 stycznia 200817 l Jesteś pewien, że na każdym wymiennym HD do klocka będzie emulator? Muszę mieć pewność, ponieważ mam kupca na kilka gierek ze starego klocka, który ma "core" z dokupionym HD.
Opublikowano 28 stycznia 200817 l Takie jaja to tylko w PS3. Tutaj jak masz dysk ,masz emulator, a nie tak jak jest to czy tam ma byc z PS3 ,ze w tanszej wersji emu juz nie ma.
Opublikowano 29 stycznia 200817 l Cześć. Mam pewne pytanie ponieważ sytuacja jest taka: Kupiłem x360 Premium pograłem na oryginałach 3-4 miesiące i wpadłem jak kompletny idiota na pomysł przerobienia konsoli. Przerobiłem i teraz żałuje. Sprzedaje tego xbox'a i chciałbym kupić kolejnego tym razem nie przerabiać. Czy jeśli teraz bym kupił Core i owiną go w kocyk i zostawił na kilka godzin (3RoD). Zadzwonił do M$ i powiedział że konsola mi padła to wymieniliby mi na Arcade?? Pozdro.
Opublikowano 29 stycznia 200817 l Chcesz kupić konsolę, ja zepsuć i liczyć na wymianę na nowszą wersję? O takich kombinacjach to jeszcze nie słyszałem.
Opublikowano 29 stycznia 200817 l Core nie jest juz produkowany wiec wydaje mi sie ze to moze sie udac tam samo jak zglaszanie padniecia sprawnego pada i otrzymanie nowego bez wysylania rzekomo uszkodzonego
Opublikowano 29 stycznia 200817 l Core nie jest juz produkowany wiec wydaje mi sie ze to moze sie udactam samo jak zglaszanie padniecia sprawnego pada i otrzymanie nowego bez wysylania rzekomo uszkodzonego Mam takie pytanko: kupiłem pada przewodowego oddzielnie (nie w zestawie z konsolą) parę miesięcy temu i kontroler dość często nie łapie sygnału z konsolą (inny pad działa dobrze) - "podłącz ponownie kontroler". Po chwili odnajduje sygnał, ale jest możliwość wymienienia go na nowy za pośrednictwem M$ tak jak napisałeś?
Opublikowano 29 stycznia 200817 l Core nie jest juz produkowany wiec wydaje mi sie ze to moze sie udactam samo jak zglaszanie padniecia sprawnego pada i otrzymanie nowego bez wysylania rzekomo uszkodzonego i co z tego, że nie produkują Core'a? Płyty główne pasują od premiuma, więc mu wymienią płytę i odeślą Core'a.
Opublikowano 29 stycznia 200817 l Core nie jest juz produkowany wiec wydaje mi sie ze to moze sie udactam samo jak zglaszanie padniecia sprawnego pada i otrzymanie nowego bez wysylania rzekomo uszkodzonego i co z tego, że nie produkują Core'a? Płyty główne pasują od premiuma, więc mu wymienią płytę i odeślą Core'a. jest to mozliwe pewnosci nie ma
Opublikowano 29 stycznia 200817 l Core nie jest juz produkowany wiec wydaje mi sie ze to moze sie udactam samo jak zglaszanie padniecia sprawnego pada i otrzymanie nowego bez wysylania rzekomo uszkodzonego i co z tego, że nie produkują Core'a? Płyty główne pasują od premiuma, więc mu wymienią płytę i odeślą Core'a. To z tego że nieraz wymieniają całe konsole więc może uda mi się trafić.
Opublikowano 31 stycznia 200817 l a co do tego ma ARCADE? wysylajac konsole BEZ HDMI dostaniemy konsole BEZ HDMI czy to naprawiona czy wymieniona na inna... a sama core od premium to roznica w blendzie i niczym innym, nieraz im sie myli i sla z blenda od premium czyli niby premium, ale to nie zmienia faktu ze dostajemy technicznie identyczny sprzet co mielismy.... i nie siejcie bzdurny informacji ze jest jakakolwiek szansa ze bedzie inaczej, na ta chwile nie ma zadnej, jak sie zmieni to bedzie o tym wiadome... Edytowane 31 stycznia 200817 l przez Juchy
Opublikowano 5 lutego 200817 l To prawda ze nie ma roznicy w jakosci obrazu miedzy kablem hdmi za 20 zeta i 100? Hdmi czy component do lcd? Ktory oferuje lepsza jakosc dzwieku?
Opublikowano 5 lutego 200817 l To prawda ze nie ma roznicy w jakosci obrazu miedzy kablem hdmi za 20 zeta i 100? Hdmi czy component do lcd? Ktory oferuje lepsza jakosc dzwieku? 1. Prawda Cię wyzwoli. 2. HDMI 3. Najlepsze jest wyjście cyfrowe w kablach HDMI/Component/VGA. Podłączasz światłowodem do porządnego systemu grającego i cieszysz się najwyższą możliwą jakością dźwięku.
Opublikowano 5 lutego 200817 l tak okolotematowo... zastanawia mnie, co do cholery w moim sigu i zreszta sigu juchego tez robi sig Analogue... chyba ktos cos zapiepszyl na mygamercard.net
Opublikowano 5 lutego 200817 l Gierki z Xbox Originals mają blokadę regionalną? EDIT Mi też się spieprzył sig ;/ Edytowane 5 lutego 200817 l przez ShtaS
Opublikowano 6 lutego 200817 l Gierki z Xbox Originals mają blokadę regionalną? EDIT Mi też się spieprzył sig ;/ ta, niestety
Opublikowano 7 lutego 200817 l Mi odesłali nową z hdmi ze jak, wyslales im stara bez HDMI a przyslali nowa z HDMI? jak patrze na Twoje posty to nigdzie nigdy nawet nie wspomniales o takiej akcji jak padaka konsoli druga sprawa to niedawno zadales pytanie jak to jest z reklamacja headseta w MS, jakbys mial juz kontakt z infolinia MS to raczej byc takich pytan nie zadawal tylko od reki tam dzwonil i dowiedzial sie co i jak jak dla mnie sciema albo oddawales konsole do sklepu, w sklepie nie widze problemu zeby wymeinili na z HDMI bo daja to co maja na stanie... czekam na wiecej takich wypowiedzi ale bardziej wiarygodnych osob...