Opublikowano 9 stycznia 200916 l Właśnie iz niestety nie a mimo tego nie mogę zapraszać do gry ;/ Ej mam to samo tylko ze konto normalny gold 13 miechow.
Opublikowano 9 stycznia 200916 l Może chcesz zaprosić do trybu rankingowego, kiedy to nie zawsze można znajomych zapraszać? Jaka to gierka btw.?
Opublikowano 9 stycznia 200916 l Może chcesz zaprosić do trybu rankingowego, kiedy to nie zawsze można znajomych zapraszać? Jaka to gierka btw.? Burnout paradise Kung Fu Panda; i Dash of Destructon takze rankingowych w 2 ostatnich raczej niema Edytowane 9 stycznia 200916 l przez Ice Lolek
Opublikowano 9 stycznia 200916 l W Dash of destruction nie ma multi w ogóle, więc zmarnowałeś czas. W Pandy nie grałem, a w Burnoucie nie korzystałem z usług multi. Edytowane 9 stycznia 200916 l przez Fisiu
Opublikowano 9 stycznia 200916 l Sorki faktycznie Panda odpada a co do Dash of Destruction myslałem iz jest multi gdyż jest archivment wygrać 1 grę multiplayer. a multiplayer w grze jako taki tez jest . Pytanie natomiast dlaczego nie ma tego w burnoucie gry losowe chodzą Edytowane 9 stycznia 200916 l przez Ice Lolek
Opublikowano 9 stycznia 200916 l Mikes A przypadkiem gdy zrobiles GT podales swoj prawdziwy wiek np. 16 lat? No podałem, ale jesli w kontroli rodzicielskiej ustawisz ze mozesz sciagac materiały M to powinno iść, na EU działa. Chyba ze na US jest inaczej
Opublikowano 10 stycznia 200916 l Gdzie dziś najtaniej kupię miesiąc Xbox Live? Miesiąc temu kupiłem za 15 zł, teraz widzę po 25-30 . Ech, nie mogę uzbierać tych 120 zł na rok kurde.
Opublikowano 10 stycznia 200916 l Najbardziej się opłaca wysupłać trochę więcej i kupic na rok, bo wiele zaoszczędzisz.
Opublikowano 10 stycznia 200916 l Gdzie dziś najtaniej kupię miesiąc Xbox Live? Miesiąc temu kupiłem za 15 zł, teraz widzę po 25-30 . Ech, nie mogę uzbierać tych 120 zł na rok kurde. Jak masz dużo gier, sprzedaj jedną, trochę dołóż - rok masz już z głowy i nie musisz się martwić, tym bardziej, że zaoszczędzisz.
Opublikowano 10 stycznia 200916 l W czerwcu kupiłem dla brata za około 80 zł za 13 miesięcy. W grudniu kończył mi się abonament i się zdziwiłem że znowu podskoczyło do 130 zł -_-
Opublikowano 10 stycznia 200916 l Gdzie dziś najtaniej kupię miesiąc Xbox Live? Miesiąc temu kupiłem za 15 zł, teraz widzę po 25-30 . Ech, nie mogę uzbierać tych 120 zł na rok kurde. Jak masz dużo gier, sprzedaj jedną, trochę dołóż - rok masz już z głowy i nie musisz się martwić, tym bardziej, że zaoszczędzisz. No właśnie there is a problem - nie mam dużej ilości gier i tym bardziej nie chce żadnej sprzedawać ;].
Opublikowano 11 stycznia 200916 l To nawet wychodzi z 13zl za miesiac - za kilka dni masz np. 5zl - wiec sie oplaca
Opublikowano 12 stycznia 200916 l Wszystkie zasilacze dodawane do 60'tek mają wywietrzniki po bokach?
Opublikowano 12 stycznia 200916 l Wszystkie zasilacze dodawane do 60'tek mają wywietrzniki po bokach? EDIT: zrozumiałem do 60 jako iż dysk 60. jeśli chodzi natomiast o ogół przedtem nie było. Tak, a raczej większość napewno. bodajże od czerwca takie dają teraz po zakupie 2 właśnie też to zauważyłem, tak czy siak to i tak zwkły falkon a nie jasper ;p Edytowane 12 stycznia 200916 l przez Ice Lolek
Opublikowano 12 stycznia 200916 l No ja sie zdziwiłem bo poprzedni x nie miał zasilacza z takimi otworkami. Myślałem że jakąś podróbe mi wcisneli czy cuś .
Opublikowano 12 stycznia 200916 l Ja kiedyś używałem przejściówki z jack 1,5mm na jack 2,5mm (taki jest w kompie zdaje mi się) i mówie tu o HS dołączanym do zestawu z Messengerem.
Opublikowano 12 stycznia 200916 l Mozna jakos sprawdzic, czy x0 jest zarejestrowany? Kupilem xboxa z 3 reki ktory ma isc dalej, ale wczesniej chcialbym jakos bez rejestrowania sprawdzic czy moge na aukcji napisac 'nie rejestrowany'. Mozliwe?
Opublikowano 13 stycznia 200916 l Zadzwoń na infolinię M$u, podaj numer seryjny i spytaj czy mają go zarejestrowane.
Opublikowano 13 stycznia 200916 l Czy w Polsce dostanie się gdzieś Xbox 360 z płytą główną o nazwie Jasper?
Opublikowano 13 stycznia 200916 l Heh, ciekawe kiedy będą i u nas. Chcę kupić Elite'a a takie z Jasperem to chyba jeszcze później dotrą...