Skocz do zawartości

Ekstraklasa + Puchar Polski

Featured Replies

Opublikowano

Slask zrobilby wielka uprzejmosc polskiej ekstrakoasie gdyby opuscil ta lige. Tak mizernychpozbawionych jakiejkolwiek checi gry w pilke ciezko spotkac w 1 lidze

• Odpowiedzi 9,6 tys.
  • Wyświetleń 785,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Maiden
    Gość Maiden

Karny z kapelusza, Broź - nurek.    Pastuch z Białegostoku, który po zakończeniu meczu kopnął (sic!) rzeczniczkę prasową Legii zasługuje na sprawę w sądzie.  Co do burzącego się plebsu - jak się nie

• Gość Maiden
    Gość Maiden

Swiadczy to o raczej wielkosci Legii. Najlepszy klub w historii Polski, mistrz kraju, zdobywca krajowego pucharu, zwyciezca grupy w LE, dwukrotny (srogi) pogromca mistrza Szkocji, grajac kaszane dekad

• KAŻDY TO POWIE CRACOVIA RZĄDZI W KRAKOWIE !!!

Opublikowano

1 liga to styl życia, tam nikt nie chcę awansować za wszelką cenę, bo awans oznacza często długi, potrzebe szybkiej modernizacji stadionu itd. Zaraz 3/4 drużyn zacznie nagle przegrywać wszystko, byleby nie awansować. Zresztą między 1 a 8 zespołem różnica to całe 6 pkt :kiss:

Górnik po prostu jest w gazie, a Śląsk nie pokazał nic. GKS pierwszy raz od 14 kolejki nad strefą spadkową, nieźle to wygląda, dwa wygrane mecze z teoretycznie lepszymi rywalami. Czeka mecz z Wisłą Płock, więc teoretycznie powinny wpaść 3 punkty i Górnik byłby coraz pewniejszy utrzymania. Ciekawa sytuacja w 1 lidze. W Przeglądzie Sportowym pisali, że wygląda to tak, jakby nikt nie miał ochoty na awans ;)

Przegląd Sportowy twierdzi, że Bartg ma rację, reszta blefuje.

Opublikowano

przyjda decydujace mecze przyjda decyzje sedziego, dont worry

Opublikowano

Jaga musi zawalic 2 mecze a Legia wygrac wszystko do konca, zeby miec pewnego mistrza. Tutaj nawet sedziowie moga nie pomoc.

Edytowane przez kubicz

Opublikowano

Co dziś Cracovia odwaliła :) prowadząc cały mecz i wygrywając 2:0 daje sobie wyrwać punkty i strzelić dwie bramki w ciągu 4 doliczonych minut.

Opublikowano

No trener zielinski nie wiem jak wytrzymuje nerwowo z ta banda pilkarzy na pol gwizdka.

Opublikowano

Poziom finału jest  n i e s a m o w i t y. Znowu wieczorem będzie się wydawało, że to jakaś inna dyscyplina sportu.

Opublikowano

Dawno nie ogladalem polskiej ligi i ten mecz przypomina mi dlaczego xd

Opublikowano

i sie tym jarac jak rozi, to serio jakis rodzaj sadomasochizmu

Opublikowano

Kownacki to ten co ma strzelac dla Polski bramki na U21?

Opublikowano

Buric przy tym drugim też błysnął, implodujący pajacyk