Opublikowano 8 kwietnia 20241 r Ja jeszcze z tej strony chciałbym pozdrowić ekolegę Roziego, ktòry w tym roku nie będzie się cieszył z mistrzostwa Polski
Opublikowano 9 kwietnia 20241 r Przejebanie dziwny ruch, końcówka sezonu i zmiana trenera? Feio pracował już w Legii parę lat, także JEDZIEMY Z KURWAMI
Opublikowano 9 kwietnia 20241 r Niecałe 2 lata był analitykiem wideo więc tu bym nie przeceniał, zwłaszcza, że było to 10 lat temu.
Opublikowano 9 kwietnia 20241 r Mioduski oszalał, myślałem że to jakiś spóźniony żart na prima aprilis
Opublikowano 13 kwietnia 20241 r 3 hours ago, Sep said: Stal - Widzew, ale się dobrze spało na drugiej połowie. Wspaniały to byl mecz, nie zapomnę go nigdy. Z drugiej strony remis u drugiej najlepszej drużyny wiosny trzeba przyjąć z pokorą.
Opublikowano 13 kwietnia 20241 r Dobrze że byłem w robocie XD Szkoda że ten rzut wolny Pawłosia nie wpadł
Opublikowano 14 kwietnia 20241 r strims coś ma problemy z transmisją meczu Jagi, ktoś ma jakiś inny działający stream, który będzie działał w UK?
Opublikowano 14 kwietnia 20241 r raczej wpadka sędziego ustawiła mecz, czerwonej kartki to tam nie powinno być
Opublikowano 14 kwietnia 20241 r 7 zespołów w walce o majstra, każda czołowa liga europy się może schować