Opublikowano wczoraj o 17:18 1 dzień Z Widzewem mecz o życie..Jak byłem dzieckiem też to były mecze o wszystko ale stawka nie taJa mam nadzieję, że spadniemy w pizdu i te wkłady do koszulek,już nigdy nie będą nas reprezentować.
Opublikowano wczoraj o 17:29 1 dzień Lech zagrał dobre spotkanie ale sędzia totalne zyebal,bez jak za takie coś czerwona dawać.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Widzew pokazał, że może wygrywać i dzięki zwycięstwu złapali pozytywny mental, który może być kluczowy w piątkowym meczu z Legią. Legią, która dzisiaj się skompromitowała i została upokorzona w Poznaniu. Bezpośredni pojedynek tych ekip ma ogromną stawkę - zapowiada się ciekawe spotkanie.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Niestety Widzew będzie bez Leragera (kontuzja, zapewne koniec sezonu) i Shehu (kartki, tu akurat gdyby był Lerager to na plus, ale bez obu to już słabo). Może przestawienie Kornwiga do środka pola zadziała, ale nie wiem czy nie za ofensywna taktyka dla Vukovicia. Mecz o ogromną stawkę także remis byłby nawet spoko patrząc na resztę meczy - i tak coś czuję mecz z Piastem w ostatniej kolejce będzie o wszystko.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Korvnvig do środka, a Bukari na prawe skrzydło (może wreszcie odpali ) [emoji3]
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Raczej Baena, Bukari to już nie zagra do końca rundy minuty moim zdaniem.Podczas wczorajszego meczu Lukas Lerager doznał całkowitego uszkodzenia ścięgna Achillesa. Pomocnik przeszedł już zabieg jego rekonstrukcji, a przerwa od gry wyniesie około ośmiu miesięcy.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Nie wiem co musi robić Bukari na treningach, żeby nie wejść w takim meczu jak wczoraj. W piątek wszystko wskazuje na to, że nie dość, że Baena będzie biegał nie po swojej stronie, to jeszcze zostanie niesamowite pole manewru na ławce. Pawłoś, Czyż i ktoś jeszcze?
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Czyż to na wózku chyba po operacji. Pawłoś i Potężnie Pressujący Szwajcar.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Coś mi się ujebało, że Czyż po cudzie medycznym już w treningu. Zeqiri to się nadaje do podpięcia pod tlen po kwadransie na szpicy.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Rajovic i Zeqiri to topka napastników w ekstraklasie, warci każdego wydanego grosza [emoji3]Co do meczu piątkowego to mam nadzieje, że Alvarez utrzyma formę, bo widać było po wczorajszym meczu ile od niego zależy w ofensywie.