Opublikowano sobota o 17:302 dni Ja mam cichą nadzieję że Jaga dobrze przepracuje przerwę bo jej gra nie wygląda za dobrze. Gdzieś te DNA rozgrywania piłki od tyłu się zgubiło. Pululu już odszedł a w kolejne może nawet 11 innych odejść. Za Jóźwiakiem nikt nie będzie płakał
Opublikowano sobota o 17:442 dni GKS top, a raczej bramkarz Pogoni co dostal czerwona za faul poza polem karnym i bramka z wolnego.
Opublikowano sobota o 17:582 dni Fatalny sezon, ale multiliga super, to co się odj.ebało w Szczecinie to jakaś abstrakcja.
Opublikowano sobota o 18:282 dni Dobry sezon ogólnie dla ekstraklasy, komentujący mecz Jagi mówili że w każdym dzisiejszym meczu pełne trybuny były. Górnik co postrzelał z Radomiakiem, może być kolejnym mocnym punktem na naszej mapie.
Opublikowano sobota o 18:422 dni 2 godziny temu, Sep napisał(a):Termalika ładnie ściąga kluby, by jej towarzyszyły w 1 lidze. Najpierw Arka, teraz Lechia
Opublikowano sobota o 18:542 dni Najlepsze są szczęśliwale zakończenia Fornal skubany się czaił do ostatniej kolejki. Gdyby jeszcze Pawłoś wykorzystał tą patelnię to już by w ogóle trybuny eksplodowały. Termalica zatopiła trójmiasto, a legiunia w doliczonym pożegnała się z pucharami
Opublikowano sobota o 21:291 dzień I po sezonie. Lech zasłużenie mistrzem, a Górnik wicemistrzem. Mam nadzieję, że obydwie drużyny powalczą w el. Ligi Mistrzów, a Lech realnie powalczy o fazę grupową. W LE Jagiellonia - zobaczymy, co pokażą, choć na awans do tych rozgrywek nie liczę. A w LKE Raków (czyli sezon minimum uratowany) oraz GKS Katowice, który fartownie do tych pucharów awansował. Z jednej strony - piłkarsko na przestrzeni sezonu zasłużyli. Z drugiej - obecność Legii, a w zasadzie jej wysoki współczynnik dawało szansę na nieco lepszy rezultat w Europie. Ale kto wie, może ten GKS powalczy w rozgrywkach międzynarodowych, a też awans Legii po takim sezonie byłby... hmm... mocno niezasłużony.Jeśli chodzi o dół tabeli - Lechia na własne życzenie spie... się z ligi. Szkoda, wolałbym, żeby poleciał Piast, ale no cóż. Jak nie wygrywasz meczu z ostatnią, dawno zdegradowaną ekipą to nie masz czego szukać w ekstraklasie. Dobrze, że utrzymał się Widzew.Nowy sezon zapowiada się bardzo ciekawie - Widzew i Legia się przebudują, pucharowicze będą chcieli się wzmocnić. Będzie o co grać, bo mistrzostwo daje pewną grę w fazie grupowej Ligi Europy (start od IV rundy el. LM). Do tego wraca Wisła Kraków, Śląsk, zobaczymy kto jeszcze z barażów. Kilka klasyków znowu się szykuje. Edytowane sobota o 21:341 dzień przez lukas_k96
Opublikowano wczoraj o 09:24 1 dzień Rozpierdala mnie spadek trójmiasta na zaplecze XDJa za to odetchnąłem, że mój Widzew wczoraj wygrał i się utrzymali w lidze, mam nadzieję, że teraz konkretnie przebudują drużyną na rundę jesienną.
Opublikowano wczoraj o 09:49 1 dzień 16 godzin temu, Bartg napisał(a):GKS top, a raczej bramkarz Pogoni co dostal czerwona za faul poza polem karnym i bramka z wolnego.Bramkarz dostał czerwona za zagranie reka poza polem karnym, a nie faul, a bramka nie byla z wolnego, tylko po akcji, ale reszta sie zgadza. ;)