Opublikowano 22 kwietnia 20241 r 13 minut temu, Tokar napisał: No czyli przasadzone było to straszenie że spod tej galerii się 2 godziny wyjeżdża. pół godziny czekaliśmy aż bagiety zaczną wypuszczać z parkingu, czekali aż większość ludzi przejdzie, ale ogólnie my miejsce tam na farcie znaleźliśmy, parking był cały zajebany
Opublikowano 26 kwietnia 20241 r Uniwersum polskiej piłki to jest 10 poziomów wyżej niż cokolwiek https://www.meczyki.pl/newsy/plus/zmienial-plec-oszukiwal-ludzi-skandal-w-polskiej-lidze-kobiet/238505
Opublikowano 26 kwietnia 20241 r Tymczasem jak na warunki polskiej piłki to w Białymstoku całkiem dobre meczycho
Opublikowano 26 kwietnia 20241 r Bardzo dobra pierwsza połowa, fajnie ta Jagiellonia w piłkę gra. Mecz bardzo ofensywny, defensywa w obydwu zespołach istnieje teoretycznie. Niech robi Jaga mistrza, najbardziej ze wszystkich zasługuje.
Opublikowano 26 kwietnia 20241 r była piłka meczowa dla Jagi w ostatniej minucie, jednak nie pykło..... Dobry mecz, dużo emocji, kibice dopisali
Opublikowano 26 kwietnia 20241 r 5:0 z Ruchem, potem wpierdol od Piasta, żeby pojechać do Lidera i zremisować po równym meczu Marczuka to chyba powieszą za zebra jak nie wygrają mistrzostwa
Opublikowano 26 kwietnia 20241 r @Kalelno ale mecz był dość równy i dobry, druga połowa była jednak dla waszej drużyny ale ogólnie wynik sprawiedliwy, choć ja czuje jednak niedosyt No i powodzenia 2 maja! Edytowane 26 kwietnia 20241 r przez Kaczi
Opublikowano 26 kwietnia 20241 r Dziękować :D. Chociaż nastroje w mieście są takie (conajmniej dwie strefy kibica będą) ze się boje tej pompki xD Kurwa, mecze z Jagiellonia w tym sezonie to moje ulubione - zajebisciee się obydwie drużyny oglada i życzę Jadze mistrza (my zdecydowanie skupiamy się na Pucharze xD).
Opublikowano 26 kwietnia 20241 r @Kalel jedziesz na Narodowy? Ja byłem kiedy graliśmy final z Lechią. niesamowite przeżycie i polecam!
Opublikowano 26 kwietnia 20241 r 8 minut temu, Kaczi napisał: @Kalel jedziesz na Narodowy? Ja byłem kiedy graliśmy final z Lechią. niesamowite przeżycie i polecam! Nie niestety na majówkę juz inne plany i pyzda. Plus, jak jade na wyjazdowy to moje zespoły nigdy nie wygrywają xD
Opublikowano 26 kwietnia 20241 r szkoda bo taki grupowy wyjazd typowo kibicowski to fajna sprawa, bardzo ciepło wspominam
Opublikowano 26 kwietnia 20241 r 59 minut temu, Kaczi napisał: była piłka meczowa dla Jagi w ostatniej minucie, jednak nie pykło..... Dobry mecz, dużo emocji, kibice dopisali Dopiero na powtórkach zauważyłem, że Imaz był kompletnie pusty i gdyby mu podał to pewnie Jagiellonia świętowałaby trzy punkty. Z drugiej strony, nie ma się co dziwić, każdy w sytuacji Marczuka by strzelał i nie zrzucałbym na niego winy za ten rezultat.
Opublikowano 27 kwietnia 20241 r ano był, ważne aby się nie załamał, kibice ładnie się zachowali skandując jego imię. Będą z Marczuka ludzie, chłopak prawo nożny ale nie boi się przekładać do lewej i próbuje, jest w dobrym miejscu w następnym roku granie w pucharach europejskich, oby zdrowie dopisało.
Opublikowano 27 kwietnia 202427 kwi Przywrócić zasadę że jak najpierw w piłkę to później choćby otwarte złamanie
Opublikowano 27 kwietnia 202427 kwi crnac też powinien polecieć za drugą żółtą pod koniec pierwszej połowy
Opublikowano 28 kwietnia 202428 kwi 2 wygrane na 11 ostatnich meczy, a Śląsk dalej w grze o mistrza xddd Ta liga jest tak poyebana że jeszcze górnik zrobi mistrza, a ruch się uratuje xddd
Opublikowano 28 kwietnia 202428 kwi 2 godziny temu, Daffy napisał: Ta liga jest tak poyebana że jeszcze górnik zrobi mistrza, a ruch się uratuje xddd wcale bym się nie zdziwił jakby Ruch jeszcze spuścił Cracovię w ostatniej kolejce XD
Opublikowano 2 maja 20242 maj Póki co fajny, żywy meczyk w tym finale z nadspodziewanie dobrze radzącą sobie Wisłą.
Opublikowano 2 maja 20242 maj Zadziwiająco dobrze sie to oglada. Spodziewalem sie gowno kopaniny. Jest fajnie.