Opublikowano niedziela o 20:115 dni Pierwsze śliwki robaczywki, w pierwszej połowie można było zamknąć mecz, a pierwsze 10min drugiej to tragedia, jakby zapomnieli jak się gra.
Opublikowano poniedziałek o 12:414 dni Gdyby Krajewski nie dostawał za każdym razem zapaści gdy znajduje się w sytuacji dogodnej do strzału, to mogłoby się to inaczej ułożyć. Poza tym nie wiem czemu Motor po rewolucji ma być niby kandydatem do spadku. Ja się dziwię, że dopiero teraz Jakubas postanowił zrobić porządek z trzydziestodwu osobową kadrą, w której byli piłkarze pamiętający II ligę. Widać nie wszyscy dają sobie pół roku na mityczne zgranie.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Ale Rajovicie po obu stronach dzisiaj.Cud, że skończyło się remisem.Fajnie Wisła Płock gra a Widzew jak to Widzew myśle,że muszą szukać nowego trenera.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Bergier powinien dzisiaj zamknąć mecz w pierwszej połowie, Krajewski jak zwykle kryminał
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Ja pierdole Sebastian co się stało, w pierwszej kolejce samoboj, dzisiaj sabotaż. Po pierwszej połowie juz po meczu powinno być... Oczywiście juz kibice wywożą na taczkach trenera, bo Sebastian najebany gral dzisiaj
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Czyżby kolejny sezon Widzewa z dużymi nadziejami a kiepskimi wynikami? To na razie tylko dwa mecze ale w walce o pudło każdy punkt się liczy
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Skuteczność potwornie zawodzi, 2 mecze, 35 strzalow, xG na poziomie 4,2. Powinno z tego być minimum 5-6 goli, ale niestety nie ma.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Bergier najebany i nie z pełna rozumu, a Świder na 9 zagrał tak samo jak gra w kadrze, kiedy przeciwnikiem nie jest Malta.