Opublikowano 14 stycznia 200916 l Będą w polskiej wersji angielskie głosy i napisy do wyboru? Na poczatku gry bedzie wybor jezyka i w tym jezyku beda napisy i dubbing. Jesli wybierzesz PL to wszystko bedzie w PL, nie ma mozliwosci mieszania jezykow np. Angielski dubbing i polskie napisy. Edytowane 14 stycznia 200916 l przez saptis
Opublikowano 14 stycznia 200916 l Beda polskie, angielskie i jeszcze kilka innych. Niestety wystepuja w pakiecie (nie mozna np. angielskich glosow + napisy PL) i mozna je wybrac tylko raz (pierwsze uruchomienie gry). Potem jesli zechcesz zmenic jezyk musisz usunac save <_< E: Saptis szybszy a w miedzyczasie wbil sie jeszcze Ficus Edytowane 14 stycznia 200916 l przez Emet
Opublikowano 14 stycznia 200916 l Ja wlasnie sie zastanawiam gdzie zamowic zeby dostac w dniu premiery, na Allegro jest za 179, Ultima ma za 199, a sklep PSX Extreme za 219. Na Allegro najtaniej, ale to nie jest zbyt pewne zrodlo jesli chodzi o premiery gier.
Opublikowano 14 stycznia 200916 l Ja wlasnie sie zastanawiam gdzie zamowic zeby dostac w dniu premiery, na Allegro jest za 179, Ultima ma za 199, a sklep PSX Extreme za 219. Na Allegro najtaniej, ale to nie jest zbyt pewne zrodlo jesli chodzi o premiery gier. Ja się dlatego narazie wstrzymuje, zobaczymy jak się sytuacja wyklaruje może w jakimś pewniejszym sklepie co do szybkiej wysyłki będzie cena jak na allegro i wtedy się kupi. A jak nie to wole zapłacić 20 zł więcej, ale grać w dniu premiery. 8)
Opublikowano 14 stycznia 200916 l A nie lepiej wybrać się po prostu w dniu premiery po grę do sklepu?
Opublikowano 14 stycznia 200916 l Ja poczekam ze 2 tygodnie od premiery,może coś się ruszy z limitką.
Opublikowano 14 stycznia 200916 l A nie lepiej wybrać się po prostu w dniu premiery po grę do sklepu? Wiesz może we Frankfurcie jest pełno sklepów z grami ,ale w Polsce wciąż są miasta bez takich sklepów. To chyba normalne ,że jakby sklep był blisko to nie trzebaby zamawiać przez neta. Co nie? Edytowane 14 stycznia 200916 l przez wiiboxstation
Opublikowano 14 stycznia 200916 l A nie lepiej wybrać się po prostu w dniu premiery po grę do sklepu? Zeby to bylo takie proste, niestety w Polsce nie jest tak latwo.
Opublikowano 14 stycznia 200916 l Ja wlasnie sie zastanawiam gdzie zamowic zeby dostac w dniu premiery, na Allegro jest za 179, Ultima ma za 199, a sklep PSX Extreme za 219. Według Ultimy, premiera 27.02.
Opublikowano 14 stycznia 200916 l Wątpię, że ruszy coś z limitką, bo każdy już kupi zwykłą. No bo kto kupuje limitki? - osoby które czekają na grę z wywieszonym jęzorem przynajmniej, a Ci swój egzemplarz kupią w dzień premiery, więc krąg potencjalnych nabywców bardzo się zmniejszy. Co do kupna gry w dzień premiery, to przecież w każdym województwie jest przynajmniej jeden Media Markt, nie wspominając o Empikach, Electro Worldach, Saturnach, Kolporterach, innych lokalnych sklepikach i chociaż by sprzedawców na allegro którzy sprzedają coś nieopodal naszej miejscowości . Edytowane 14 stycznia 200916 l przez marcin0903
Opublikowano 14 stycznia 200916 l No limitka jest wątpliwa, chociaż z drugiej strony może po cichaczu coś wypuszczą . Co do samej gry to pewnie wyląduje na Alledrogo jakiś czas przed premierą... (dzień otwarty w tłoczniach itd. )
Opublikowano 14 stycznia 200916 l Ja wlasnie sie zastanawiam gdzie zamowic zeby dostac w dniu premiery, na Allegro jest za 179, Ultima ma za 199, a sklep PSX Extreme za 219. Według Ultimy, premiera 27.02. no nie wiem, ja widze cos takiego na ultimie... Premiera odbędzie sie około dnia 27.02.2009.
Opublikowano 14 stycznia 200916 l Przy każdej grze jest tak napisane, na wypadek przesunięcia premiery . W praniu wychodzi, że czasem mają grę 2 dni przed premierą, a 1 dzień to niemalże standard!
Opublikowano 14 stycznia 200916 l snajperka :] http://img.photobucket.com/albums/v673/ice...illzone2FB3.gif
Opublikowano 14 stycznia 200916 l Nieźle, pięknie ten dym wygląda w powietrzu i błyskawice na niebie !
Opublikowano 14 stycznia 200916 l a moze jakis cichy nalot na redakcje PSXa snajperka miazdzy...wrescie cos widac wiecej niz czarne tlo wokol celownika.,. fajnie gdyby po premierz wrzucili co-opa cos na wzor Nazi Zombies Edytowane 14 stycznia 200916 l przez Szymek_PL_
Opublikowano 14 stycznia 200916 l Za dużo tych filmików z gameplaya przed premierą gry Nawet pokazali level na jakiejś pustyni... bossów... już niedługo poznamy całą grę z filmików. Sony robi tu moim zdaniem błąd. Gdzie nie spojrzę na neta to jakiś nowy screen, gameplay, za dużo spojlerów. Edytowane 14 stycznia 200916 l przez Lukas_AT
Opublikowano 14 stycznia 200916 l Brak Co-op oraz limitki potwierdzony! :o http://polygamia.pl/Polygamia/1,95334,6162...i_i_edycji.html Edytowane 14 stycznia 200916 l przez szajbz
Opublikowano 14 stycznia 200916 l To nie zależny od SONY. Co do wersji językowej... co za debil wymyślił żeby (pipi) dawać napisy i dubbing w tym samym języku jako jedyną opcje. To potwierdzone info? W KZ na PSP można było mixowac.
Opublikowano 14 stycznia 200916 l Za dużo tych filmików z gameplaya przed premierą gry Nawet pokazali level na jakiejś pustyni... bossów... już niedługo poznamy całą grę z filmików. Sony robi tu moim zdaniem błąd. Gdzie nie spojrzę na neta to jakiś nowy screen, gameplay, za dużo spojlerów. TO robcie tak jak ja i nie ogladajcie juz niczego nowego :D Ja hypuje sie juz tylko i wylacznie givami wklejanymi np przez YETIego
Opublikowano 14 stycznia 200916 l Za dużo tych filmików z gameplaya przed premierą gry Nawet pokazali level na jakiejś pustyni... bossów... już niedługo poznamy całą grę z filmików. Sony robi tu moim zdaniem błąd. Gdzie nie spojrzę na neta to jakiś nowy screen, gameplay, za dużo spojlerów. Pytanie - a kto Ci powiedział, że to Sony daje te filmiki? Nie, to nie Sony. Ostatnim filmikiem, który Sony wypuściło DLA PUBLICZNOŚCI był Helghan Trailer 2 miesiące temu, który można od wtedy znaleźć na PS Store. A następna sprawa to właśnie dokładnie to co powiedział Izon - kto Ci to każe oglądać? Ja np. postanowiłem sobie, że nie przeczytam żadnej recenzji, oprócz ich ocen, zanim sam nie przejdę. Podobnie jest z filmikami. Nie oglądam wszystkich jak leci. Po prostu pozwalam sobie na takie jak np. "Balet śmierci" czy też urywek intro. Tam nie ma za bardzo spoilerów.
Opublikowano 14 stycznia 200916 l Brak Co-op oraz limitki potwierdzony! :o http://polygamia.pl/Polygamia/1,95334,6162...i_i_edycji.html Wow! Szybki jesteś Tylko, że jak ja widze nowy filmik to aż chce i nie chce go go oglądać . Z jednej strony wole mieć niespodzianki jak sam zagram, ale z drugiej strony nie mogę się powstrzymać by zobaczyć jakiś nowy materiał. Cóż, już i tak trochę za późno bo zbyt wiele widziałem. Jestem również ciekaw co do tego poziomu trudności. Czy rzeczywiście normal będzie taki łatwy czy nie - bo jeśli tak to od razu zaczynam przechodzić grę na hardzie. Ostatnio FPSy sa banalnie proste CoDa 5 (ale na PC) przeszedłem na veteranie i nie miałem momentów, w których musiałbym 2h przechodzić kilka metrów. EDIT Pytanie - a kto Ci powiedział, że to Sony daje te filmiki? Tak, masz racje to nie Sony. Zresztą pare stron temu już o tym rozmawialiśmy. Zbyt szybko Sony wydało wersje do recenzji, dzięki czemu wiele materiałów wyciekło do sieci, o czym już wspominałeś. Edytowane 14 stycznia 200916 l przez Lukas_AT
Opublikowano 14 stycznia 200916 l To nie zależny od SONY. Co do wersji językowej... co za debil wymyślił żeby (pipi) dawać napisy i dubbing w tym samym języku jako jedyną opcje. To potwierdzone info? W KZ na PSP można było mixowac. Niestety tak, to potwierdzone - pisal o tym Butcher.
Opublikowano 14 stycznia 200916 l Brak Co-op oraz limitki potwierdzony! :o http://polygamia.pl/Polygamia/1,95334,6162...i_i_edycji.html Od rana już o tym wiadomo. KILLZOWNED! http://www.ps3site.pl/killzowned/14013/ Genialny filmik Edytowane 14 stycznia 200916 l przez YETI
Opublikowano 14 stycznia 200916 l Jesli ktos jeszcze nie ogladal to polecam: Killzone 2: Final Build Special z IGN: http://www.youtube.com/watch?v=_II-DZNNZEw Warto obejrzec.