Skocz do zawartości

Killzone 2

Featured Replies

Opublikowano
Będą w polskiej wersji angielskie głosy i napisy do wyboru?

Na poczatku gry bedzie wybor jezyka i w tym jezyku beda napisy i dubbing. :)

Jesli wybierzesz PL to wszystko bedzie w PL, nie ma mozliwosci mieszania jezykow np. Angielski dubbing i polskie napisy. :)

Edytowane przez saptis

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Wyświetleń 761,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Pozwolę sobie przywrócić ten temat, ponieważ John Linneman z Digital Foundry wrzucił wczoraj niezwykle interesujący film dotyczący tej gry.     Zwróćcie uwagę na omawiane w trzec

• Pograłem trochę w killzone 2 i na razie muszę stwierdzić że Halo 3 jest lepsze a o Halo Reach nie wspominając. te sterowanie jest jakieś dziwne przez co wyminana ognia nie sprawia takiej przyjemności

• Killzone skończony. Cudowna gierka, na ps4 chyba nie ma tak dobrze zrobionej singlowej strzelanki. Warto zagrać jak ktoś nie grał, pure fun  

Opublikowano

Beda polskie, angielskie i jeszcze kilka innych. Niestety wystepuja w pakiecie (nie mozna np. angielskich glosow + napisy PL) i mozna je wybrac tylko raz (pierwsze uruchomienie gry). Potem jesli zechcesz zmenic jezyk musisz usunac save <_<

E: Saptis szybszy :P a w miedzyczasie wbil sie jeszcze Ficus ;)

Edytowane przez Emet

Opublikowano

Ja wlasnie sie zastanawiam gdzie zamowic zeby dostac w dniu premiery, na Allegro jest za 179, Ultima ma za 199, a sklep PSX Extreme za 219. :)

Na Allegro najtaniej, ale to nie jest zbyt pewne zrodlo jesli chodzi o premiery gier. :)

Opublikowano
Ja wlasnie sie zastanawiam gdzie zamowic zeby dostac w dniu premiery, na Allegro jest za 179, Ultima ma za 199, a sklep PSX Extreme za 219. :)

Na Allegro najtaniej, ale to nie jest zbyt pewne zrodlo jesli chodzi o premiery gier. :)

Ja się dlatego narazie wstrzymuje, zobaczymy jak się sytuacja wyklaruje może w jakimś pewniejszym sklepie co do szybkiej wysyłki będzie cena jak na allegro i wtedy się kupi. A jak nie to wole zapłacić 20 zł więcej, ale grać w dniu premiery. 8)

Opublikowano

A nie lepiej wybrać się po prostu w dniu premiery po grę do sklepu?

Opublikowano

Wiesz może we Frankfurcie jest pełno sklepów z grami ,ale w Polsce wciąż są miasta bez takich sklepów. To chyba normalne ,że jakby sklep był blisko to nie trzebaby zamawiać przez neta. Co nie?

Edytowane przez wiiboxstation

Opublikowano

Zeby to bylo takie proste, niestety w Polsce nie jest tak latwo. :lol:

Opublikowano

Według Ultimy, premiera 27.02.

Opublikowano

Wątpię, że ruszy coś z limitką, bo każdy już kupi zwykłą. No bo kto kupuje limitki? - osoby które czekają na grę z wywieszonym jęzorem przynajmniej, a Ci swój egzemplarz kupią w dzień premiery, więc krąg potencjalnych nabywców bardzo się zmniejszy.

Co do kupna gry w dzień premiery, to przecież w każdym województwie jest przynajmniej jeden Media Markt, nie wspominając o Empikach, Electro Worldach, Saturnach, Kolporterach, innych lokalnych sklepikach i chociaż by sprzedawców na allegro którzy sprzedają coś nieopodal naszej miejscowości :).

Edytowane przez marcin0903

Opublikowano

No limitka jest wątpliwa, chociaż z drugiej strony może po cichaczu coś wypuszczą :). Co do samej gry to pewnie wyląduje na Alledrogo jakiś czas przed premierą... (dzień otwarty w tłoczniach itd. ;) )

Opublikowano

Według Ultimy, premiera 27.02.

no nie wiem, ja widze cos takiego na ultimie...

Premiera odbędzie sie około dnia 27.02.2009.
Opublikowano

Przy każdej grze jest tak napisane, na wypadek przesunięcia premiery :). W praniu wychodzi, że czasem mają grę 2 dni przed premierą, a 1 dzień to niemalże standard! :)

Opublikowano

a moze jakis cichy nalot na redakcje PSXa ;) snajperka miazdzy...wrescie cos widac wiecej niz czarne tlo wokol celownika.,.:) fajnie gdyby po premierz wrzucili co-opa cos na wzor Nazi Zombies :)

Edytowane przez Szymek_PL_

Opublikowano

Za dużo tych filmików z gameplaya przed premierą gry :/ Nawet pokazali level na jakiejś pustyni... bossów... już niedługo poznamy całą grę z filmików. Sony robi tu moim zdaniem błąd. Gdzie nie spojrzę na neta to jakiś nowy screen, gameplay, za dużo spojlerów. :/

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

To nie zależny od SONY. Co do wersji językowej... co za debil wymyślił żeby (pipi) dawać napisy i dubbing w tym samym języku jako jedyną opcje. To potwierdzone info? W KZ na PSP można było mixowac.

Opublikowano
Za dużo tych filmików z gameplaya przed premierą gry :/ Nawet pokazali level na jakiejś pustyni... bossów... już niedługo poznamy całą grę z filmików. Sony robi tu moim zdaniem błąd. Gdzie nie spojrzę na neta to jakiś nowy screen, gameplay, za dużo spojlerów. :/

TO robcie tak jak ja i nie ogladajcie juz niczego nowego :D:D Ja hypuje sie juz tylko i wylacznie givami wklejanymi np przez YETIego :)

Opublikowano

Pytanie - a kto Ci powiedział, że to Sony daje te filmiki? :) Nie, to nie Sony. Ostatnim filmikiem, który Sony wypuściło DLA PUBLICZNOŚCI był Helghan Trailer 2 miesiące temu, który można od wtedy znaleźć na PS Store.

A następna sprawa to właśnie dokładnie to co powiedział Izon - kto Ci to każe oglądać? :) Ja np. postanowiłem sobie, że nie przeczytam żadnej recenzji, oprócz ich ocen, zanim sam nie przejdę. Podobnie jest z filmikami. Nie oglądam wszystkich jak leci. Po prostu pozwalam sobie na takie jak np. "Balet śmierci" czy też urywek intro. Tam nie ma za bardzo spoilerów.

Opublikowano
Brak Co-op oraz limitki potwierdzony! :o

http://polygamia.pl/Polygamia/1,95334,6162...i_i_edycji.html

Wow! Szybki jesteś :D

Tylko, że jak ja widze nowy filmik to aż chce i nie chce go go oglądać :D. Z jednej strony wole mieć niespodzianki jak sam zagram, ale z drugiej strony nie mogę się powstrzymać by zobaczyć jakiś nowy materiał. Cóż, już i tak trochę za późno bo zbyt wiele widziałem.

Jestem również ciekaw co do tego poziomu trudności. Czy rzeczywiście normal będzie taki łatwy czy nie - bo jeśli tak to od razu zaczynam przechodzić grę na hardzie. Ostatnio FPSy sa banalnie proste :/ CoDa 5 (ale na PC) przeszedłem na veteranie i nie miałem momentów, w których musiałbym 2h przechodzić kilka metrów.

EDIT

Pytanie - a kto Ci powiedział, że to Sony daje te filmiki?

Tak, masz racje to nie Sony. Zresztą pare stron temu już o tym rozmawialiśmy. Zbyt szybko Sony wydało wersje do recenzji, dzięki czemu wiele materiałów wyciekło do sieci, o czym już wspominałeś.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano
To nie zależny od SONY. Co do wersji językowej... co za debil wymyślił żeby (pipi) dawać napisy i dubbing w tym samym języku jako jedyną opcje. To potwierdzone info? W KZ na PSP można było mixowac.

Niestety tak, to potwierdzone - pisal o tym Butcher. :)