Opublikowano 18 lutego 200916 l Zazwyczaj w Empikach i MM wieksze hity sa w dniu premiery (mało tego w MM potrafia się (pipi).... i sa przed premierą ), więc nie bardzo czaję tego narzekania . Edit.Narzekania co poniektórych, nie Twojego-żeby nie było nie w kazdym miasteczku jest MM czy saturn u mnie jest biedny empik ktory nie zchodzi z ceny az nie wyjdzie platyna a elblag nie jest malym miasteczkiem...
Opublikowano 18 lutego 200916 l Ale MM czy Saturn tez czesto pewnych gier nie maja na czas. Umowmy sie. Wcale nie jest dobrze. Tytuly pomniejsze to juz w ogole pojawiaja sie z duzym opoznieniem... W Trojmiescie na przyklad w ogole jest tragedia. O grach w dzien premiery to mozna pomarzyc, choc czasem sie zdarzy. O cenach nie wspomne 240 PLN to wlasciwie norma. Czasem MM zrobi promocje ale to rzadkosc...
Opublikowano 18 lutego 200916 l Ale MM czy Saturn tez czesto pewnych gier nie maja na czas. Umowmy sie. Wcale nie jest dobrze. Tytuly pomniejsze to juz w ogole pojawiaja sie z duzym opoznieniem... W Trojmiescie na przyklad w ogole jest tragedia. O grach w dzien premiery to mozna pomarzyc, choc czasem sie zdarzy. O cenach nie wspomne 240 PLN to wlasciwie norma. Czasem MM zrobi promocje ale to rzadkosc... A dlaczego nie zamawiacie np w angli????zmieniając przykry temat wiecei że pomyka sie mechem i czołgiem ,oraz obsługuje sie dzialka pokladowe
Opublikowano 18 lutego 200916 l PS. Czy mógłby ktoś przetłumaczyć wywiad z twórcami KZ2 dot. filmiku z 2005 roku? Pisząc w skrócie (nie będę robić napisów ): Trailer był oczywiście w pełni renderowany (pierwsze oficjalne potwierdzenie Sony, lub jak kto woli, Guerilla Games). A więc nie było żadnych elementów gry w tym filmiku (niektórzy nadal twierdzili, że render był jakimś pokazem silnika). Jak twierdzi jeden z developerów, GG w czasie premiery tego filmiku, posiadała jedynie concept arty, a więc nie było nawet możliwości pokazania wtedy prawdziwej gry. W trailerze były pokazane trzy elementy, które albo nie znalazły się w grze, albo nie miały się znaleźć - granatnik (obecny w KZ1) był na renderze, jednak w pełnej postanowili go wyciąć. Na renderze pokazali miotacz ognia, jednak nie sądzili wtedy, że znajdzie się w grze (zaskoczenie ). I ostatni element - towarzysze dają ci broń - mieli pomysł wprowadzić to do gry (pokazane na renderze) jednak nigdy nie trafiło to do pełnej wersji. Zmiana designu - ATAC został w większości przemodalowany, jednak jego funkcjonalność jest raczej ta sama. Intruder został taki, jaki jest na renderze. Guerilla nie odtworzyła levelu, który był na renderze, jednak można zauważyć jego elementy w czwartym levelu pełnej gry (most). A reszcie dzięki za info .
Opublikowano 18 lutego 200916 l Ale MM czy Saturn tez czesto pewnych gier nie maja na czas. Umowmy sie. Wcale nie jest dobrze. Tytuly pomniejsze to juz w ogole pojawiaja sie z duzym opoznieniem... W Trojmiescie na przyklad w ogole jest tragedia. O grach w dzien premiery to mozna pomarzyc, choc czasem sie zdarzy. O cenach nie wspomne 240 PLN to wlasciwie norma. Czasem MM zrobi promocje ale to rzadkosc... A dlaczego nie zamawiacie np w angli????zmieniając przykry temat wiecei że pomyka sie mechem i czołgiem ,oraz obsługuje sie dzialka pokladowe Czy w PKiN założyli siatki utrudniające skakanie? PS. Dzięki za tłumaczenie Jacobss, nie mam teraz możliwości odtworzenia dźwięku Edytowane 18 lutego 200916 l przez Soniak
Opublikowano 18 lutego 200916 l Weźcie nie róbcie z Polski takiej murzynlandii. Nie wiem gdzie wy kupujecie te gry. Ja w swoim mieście mam od groma sklepów i sprzedawców gdzie zawszę mogę kupić gry nawet przed premierą. A że w jakimś małym miasteczku nie ma wielu sklepów to się nie dziwcie. Nie każdy mieszka w większych miastach typu Warszawa, Poznań, Kraków, Trójmiasto itd. Jak Ty w Łodzi mieszkasz, to się nie dziw, że masz takich sklepów pod dostatkiem. a przy okazji - czy jeżeli dostaniecie grę 3 dni po premierze to ktoś umrze? Skoro premiera jest 25,to chce mieć 25. Zawsze robię tak, że gry które muszę mieć, kupuję je w dniu premiery. I nie ważne czy nazywa się GTA IV czy LBP, albo Killzone 2.
Opublikowano 18 lutego 200916 l W Trojmiescie na przyklad w ogole jest tragedia. O grach w dzien premiery to mozna pomarzyc, choc czasem sie zdarzy. O cenach nie wspomne 240 PLN to wlasciwie norma. Czasem MM zrobi promocje ale to rzadkosc... Byłem dzisiaj w gdańskim saturnie (w Galerii bandyckiej XD) i tam miły pan powiedział, że gra ma być w dniu premiery, w cenie 199 zł i filmem Black Hawk Down w zestawie =) Jeśli chodzi o Gdańsk, to prym w zawyżaniu cen wiedzie Empik; devil may cry4 czy army of two za 259 zl. W MM jest tanio tylko wtedy, gdy komuś popiepszą się ceny.
Opublikowano 18 lutego 200916 l Co do Trójmiasta to polecam zobaczyć nową gazetke z Saturna w Gdańsku http://www.saturnpolska.pl/. Niby Killzone ma być dostępny 25 lutego za 199 + film na BD "Helikopter w Ogniu". Nie wiem jak w innych Saturnach bo nie sprawdzałem. Oferta całkiem niezła.
Opublikowano 18 lutego 200916 l Co do Trójmiasta to polecam zobaczyć nową gazetke z Saturna w Gdańsku http://www.saturnpolska.pl/. Niby Killzone ma być dostępny 25 lutego za 199 + film na BD "Helikopter w Ogniu". Nie wiem jak w innych Saturnach bo nie sprawdzałem. Oferta całkiem niezła. W Krakowie tak samo.Killzone 199zł+ film
Opublikowano 18 lutego 200916 l Co do Trójmiasta to polecam zobaczyć nową gazetke z Saturna w Gdańsku http://www.saturnpolska.pl/. Niby Killzone ma być dostępny 25 lutego za 199 + film na BD "Helikopter w Ogniu". Nie wiem jak w innych Saturnach bo nie sprawdzałem. Oferta całkiem niezła. Dobry Nius, ale czy ktoś wie czy to cena netto ??? bo na stronce nie widze
Opublikowano 18 lutego 200916 l Ta akcja z Killzone 2+film to chyba ogólnopolska jest, bo w Katowicach to samo jest/będzie ^_^ mr.Zajac----> a czemu to ma być cena netto? Brutto raczej zawsze podają. Edytowane 18 lutego 200916 l przez Kris Blake
Opublikowano 18 lutego 200916 l To cena brutto - to nie MAKRO że podają cenę netto i brutto W Poznaniu wyślę "moich ludzi" Edytowane 18 lutego 200916 l przez Kyo
Opublikowano 18 lutego 200916 l ciekawe ile będzie tych kopii...bo wyraźnie pisze ,że ilość ograniczona.....
Opublikowano 18 lutego 200916 l Z tymi cwaniakami to nigdy nie wiadomo Ja z moim szczęściem to jak wpadne do SCC w Katowicach to już wszystko będzie wykupione <_< " Oferta ważna od 20.02 do 26.02.2009 lub do wyczerpania zapasów "
Opublikowano 18 lutego 200916 l pod ceną 199zł za killzone2 plus film Ci pisze też ILOŚĆ ZESTAWÓW OGRANICZONA .Oby się nie wycfanili i nie odrywali filmów i nie sprzedawali ich osobno.Bo ten zestawik nie będzie w jakimś oficjalnym pudełku tylko pewnie chamsko sklejony razem film plus gra. Edytowane 18 lutego 200916 l przez Ficuś
Opublikowano 18 lutego 200916 l Baa, ale wątpię czy bym się załapał. I MM i Saturn pod nosem ale czuję że będzie po 10-20 sztuk takiego zestawu i nawet bym kurka nie zdażył dojechać a tego by już nie było.
Opublikowano 18 lutego 200916 l Kufa pod nosem i film na BD Czemu tego wcześniej nie dali Litwin ty to masz pecha albo zamawiasz grę i film ci przepada albo Fifa09 się zwiesza gdy prowadzisz w meczu BTW jeśli to inicjatywa Scep to brawo dla nich-nie dość,że mega gra w polskiej wersji to jeszcze film na BD i dla wielu pewnie pierwsza szansa na odpalenie na ps3 filmu w high-def i przekonanie się do tego formatu.
Opublikowano 18 lutego 200916 l Co do Trójmiasta to polecam zobaczyć nową gazetke z Saturna w Gdańsku http://www.saturnpolska.pl/. Niby Killzone ma być dostępny 25 lutego za 199 + film na BD "Helikopter w Ogniu". Nie wiem jak w innych Saturnach bo nie sprawdzałem. Oferta całkiem niezła. Kurde , w którym miejscu znajduje się ta promocja na tej stronce? Edit: Dobra już znalazłem. We Wrocku także "będzie". Edytowane 18 lutego 200916 l przez TheBesTia
Opublikowano 18 lutego 200916 l Ale MM czy Saturn tez czesto pewnych gier nie maja na czas. Umowmy sie. Wcale nie jest dobrze. Tytuly pomniejsze to juz w ogole pojawiaja sie z duzym opoznieniem... W Trojmiescie na przyklad w ogole jest tragedia. O grach w dzien premiery to mozna pomarzyc, choc czasem sie zdarzy. O cenach nie wspomne 240 PLN to wlasciwie norma. Czasem MM zrobi promocje ale to rzadkosc... A dlaczego nie zamawiacie np w angli????zmieniając przykry temat wiecei że pomyka sie mechem i czołgiem ,oraz obsługuje sie dzialka pokladowe Czy w PKiN założyli siatki utrudniające skakanie? PS. Dzięki za tłumaczenie Jacobss, nie mam teraz możliwości odtworzenia dźwięku a ty masz bana na słownik polsko -niemiecko-angielski?!
Opublikowano 18 lutego 200916 l a informacji o zestawie PS3 + KZ2 jak nie ma tak nie ma, tydzień do premiery a człowiek nawet nie wie co gdzie kiedy i za ile może kupić, sie w(pipi)ie i se chyba xboxa kupie...
Opublikowano 18 lutego 200916 l dobrze panie kierowniku Edytowane 18 lutego 200916 l przez newyorkdanzig
Opublikowano 18 lutego 200916 l newyorkdanzig O zestawie PS3 + KZ2 już wiadomo od jakiegoś czasu ! Została podana cena itp... Jak ci się w temacie szukać nie chce to wystarczy w google wpisać --> TUTAJ Edytowane 18 lutego 200916 l przez froniu