Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Alan Wake

Featured Replies

Opublikowano

ja postanowilem nie zagladac zanim nie skoncze calosci.

oczywiscie zagladam, ale 'ostroznie' ;)

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Wyświetleń 202,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

świetne plakaty, ale ta latarka też mogłaby się świecić w nocy ;)

Opublikowano

Przeszedłem dzisiaj dodatek. Dobry, dobry. W sumie przewidywalny, ale dobry. Nie mam teraz wątpliwości, że The Writer będzie bezpośrednią kontynuacją The Signal i w sumie jest to kontynuacja podstawowej wersji gry - co oznacza, że będzie trzeba inwestować w kolejne, nie ma bata. Muzyczka na końcu jak zwykle idealnie dobrana.

Jedno tylko mnie drażniło - przesadzili z ilością przeciwników i to ostro. Zginąłem chyba więcej razy niż podczas całej podstawki, momentami to już mnie (pipi)ica trafiała.

Podobały mi się "kartony" chociaż wszystkich nie znalazłem.

Dialogi z Barrym jak zwykle trzymały poziom :)

Za(pipi)isty pomysł z piecami :D A etap z latarniami po prostu genialny :thumbsup:

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

Za(pipi)isty pomysł z piecami :D A etap z latarniami po prostu genialny :thumbsup:

Dobry był też z różowymi lampkami, ładnie rozświetlały otoczenie

Opublikowano

Bardziej mi chodziło o zaangażowanie otoczenia do gry.

Ale fakt, ten etap o którym mówisz ładny jest :)

Zaraz chyba odpalę konsolę i sobie przesłucham cały ten nowy kawałek jaki dodali :D

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

Zna ktoś tytuł utworu, który leci w radiu podczas walki w magazynie ? (5 epizod)

Opublikowano

a tak na zaske to w glownym menu (chyba zakladka dodatki) mozna sobie odlsuchac wszystkie numery jakie pojawiaja sie w grze.

Opublikowano

Jeśli chcesz jakiejś porady, to nie oszczędzaj żadnych broni typu strzelba, czy pistolet na flary, bo i tak co chapter traci się cały sprzęt i trzeba zbierać od początku. Mnie to denerwowało, zawsze byłem przyzwyczajony by trzymać najlepsze bronie na ciężki moment. Dlatego lepiej z tego korzystać, niż ma się zmarnować.

Opublikowano

No innych zagadek oprócz tego co napisałeś nie ma, to nie Silent Hill. :]

Opublikowano

Podobno bardzo dużo osób nie zrozumiało zakończenia czy tam nie wie o co w ogóle chodzi po ukończeniu gry. W końcu gra była reklamowana jako klimat rodem z Twin Peaks, dlatego polecam obejrzeć przynajmniej jeden film Lyncha i będziecie wiedzieli dlaczego tak jest.

Opublikowano

Sprawdź, może ten utwór jest w dodatkach, tam gdzie możesz odtworzyć wszystkie piosenki ;)

Opublikowano

Pewnie było, ale musze zapytać.

Czy DLC "Signal" to jedyne (na dzień dzisiejszy) DLC i czy one działa normalnie z polską wersją i czy ma polskie napisy?

Co z polskiej wersji zostało wykrojone względem np. angielskiej?

Opublikowano

Na razie jedyne. Są polskie napisy. Nic nie zostało wykrojone.

Opublikowano

Nom i działa z Polską wersją, następne DLC wyjdzie za jakiś czas a potem jest możliwe jeszcze trzecie, ale tylko wtedy jak drugi dodatek się dobrze sprzeda.

Opublikowano

^ napisz wrażenia po ograniu DLCka bo jestem ciekaw. Szpil świetny, dawno się tak nie wkręciłem w fabułe. Poza tym muzyka na końcach chapterów świetnie dobrana(jak i cały ost).

Opublikowano

Szczerze liczę, że Remedy zdecyduje się na kontynuowanie Alana, bo wg mnie gra jest na prawdę świetna :)

Opublikowano

To jest oczywista oczywistość. Dajcie znać jak będziecie znać datę premiery ;)

Opublikowano

Jeśli będzie sequel to dobrze, oby tylko nie było czekania kolejne 5 lat.