Skocz do zawartości

Alan Wake

Featured Replies

Opublikowano

ja postanowilem nie zagladac zanim nie skoncze calosci.

oczywiscie zagladam, ale 'ostroznie' ;)

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Wyświetleń 194,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

świetne plakaty, ale ta latarka też mogłaby się świecić w nocy ;)

Opublikowano

Przeszedłem dzisiaj dodatek. Dobry, dobry. W sumie przewidywalny, ale dobry. Nie mam teraz wątpliwości, że The Writer będzie bezpośrednią kontynuacją The Signal i w sumie jest to kontynuacja podstawowej wersji gry - co oznacza, że będzie trzeba inwestować w kolejne, nie ma bata. Muzyczka na końcu jak zwykle idealnie dobrana.

Jedno tylko mnie drażniło - przesadzili z ilością przeciwników i to ostro. Zginąłem chyba więcej razy niż podczas całej podstawki, momentami to już mnie (pipi)ica trafiała.

Podobały mi się "kartony" chociaż wszystkich nie znalazłem.

Dialogi z Barrym jak zwykle trzymały poziom :)

Za(pipi)isty pomysł z piecami :D A etap z latarniami po prostu genialny :thumbsup:

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

Za(pipi)isty pomysł z piecami :D A etap z latarniami po prostu genialny :thumbsup:

Dobry był też z różowymi lampkami, ładnie rozświetlały otoczenie

Opublikowano

Bardziej mi chodziło o zaangażowanie otoczenia do gry.

Ale fakt, ten etap o którym mówisz ładny jest :)

Zaraz chyba odpalę konsolę i sobie przesłucham cały ten nowy kawałek jaki dodali :D

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

Zna ktoś tytuł utworu, który leci w radiu podczas walki w magazynie ? (5 epizod)

Opublikowano

a tak na zaske to w glownym menu (chyba zakladka dodatki) mozna sobie odlsuchac wszystkie numery jakie pojawiaja sie w grze.

Opublikowano

Jeśli chcesz jakiejś porady, to nie oszczędzaj żadnych broni typu strzelba, czy pistolet na flary, bo i tak co chapter traci się cały sprzęt i trzeba zbierać od początku. Mnie to denerwowało, zawsze byłem przyzwyczajony by trzymać najlepsze bronie na ciężki moment. Dlatego lepiej z tego korzystać, niż ma się zmarnować.

Opublikowano

No innych zagadek oprócz tego co napisałeś nie ma, to nie Silent Hill. :]

Opublikowano

Podobno bardzo dużo osób nie zrozumiało zakończenia czy tam nie wie o co w ogóle chodzi po ukończeniu gry. W końcu gra była reklamowana jako klimat rodem z Twin Peaks, dlatego polecam obejrzeć przynajmniej jeden film Lyncha i będziecie wiedzieli dlaczego tak jest.

Opublikowano

Sprawdź, może ten utwór jest w dodatkach, tam gdzie możesz odtworzyć wszystkie piosenki ;)

Opublikowano

Pewnie było, ale musze zapytać.

Czy DLC "Signal" to jedyne (na dzień dzisiejszy) DLC i czy one działa normalnie z polską wersją i czy ma polskie napisy?

Co z polskiej wersji zostało wykrojone względem np. angielskiej?

Opublikowano

Na razie jedyne. Są polskie napisy. Nic nie zostało wykrojone.

Opublikowano

Nom i działa z Polską wersją, następne DLC wyjdzie za jakiś czas a potem jest możliwe jeszcze trzecie, ale tylko wtedy jak drugi dodatek się dobrze sprzeda.

Opublikowano

^ napisz wrażenia po ograniu DLCka bo jestem ciekaw. Szpil świetny, dawno się tak nie wkręciłem w fabułe. Poza tym muzyka na końcach chapterów świetnie dobrana(jak i cały ost).

Opublikowano

Szczerze liczę, że Remedy zdecyduje się na kontynuowanie Alana, bo wg mnie gra jest na prawdę świetna :)

Opublikowano

To jest oczywista oczywistość. Dajcie znać jak będziecie znać datę premiery ;)

Opublikowano

Jeśli będzie sequel to dobrze, oby tylko nie było czekania kolejne 5 lat.