Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Karty pamieci

Featured Replies

Opublikowano

ja mam dużo kart, bo aż cztery.

1x 32MB SONY- na start

1x 1GB SAN DISK- zakupiona parę dni później :-D

1x 4GB LUXOR - do plików ją głównie kupiłem z 2-3 miechy temu

1x 8GB SONY - dostałem w prezencie od starszych :D (Kupiona w Azji - oryginalna (sprawdziłem xd))

Edytowane przez karolpro

• Odpowiedzi 236
  • Wyświetleń 53,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Czy wszystkie proponowane na Allegro karty o poj 2 Gb za 49,99 zeta i poj 4 Gb za 98,99 zeta ,to podróby ? Podajecie ceny sklepowe, czyli ok 200 zeta za 4 Gb - stąd moje pytanie .

Opublikowano

oryginal. gamingow nie podrabiaja ;) zapis, odczyt sa raczej ok [7/7] ale w testach jest troszke wiecej. na gamingu 2gb mam; link na kolejnej stronie

cena hmmm optymalna :)

Edytowane przez Coati

Opublikowano

Ja bym polecil zestawik GoW edition, naprawde efektywnie wygląda, a w dodatku masz grE :) co do etui to szukaj PlayGear Pocket do Slima

Opublikowano

wlasnie sie przymierzam do zakupu nowej karty ;p i to dosyc szybko, najchetniej jeszcze dziś bym zamówił

czy takie beda ok ?

http://sklepgekon.pl/product_info.php/prod...Disk_Flash.html

roznica w cenie minimalna , czy ta ultra jest widocznie szybsza?

http://sklepgekon.pl/product_info.php/cPat...Disk_Flash.html

to jedne z tanszych jakie znalazłem 4gb , (czy napewno orginalne?)

ewenualnie jaką byście polecili? moze 8gb jesli by byla w okolicy 150zł a nie 199;p

pewnie te pytania były wałkowane juz przez 25 stron tematu ;p ale przejazalem pare ostatnich (i pierwszego posta;p) i pomysalem ze dodam kolejne mimo wszystko xD

czy jest sens inwestowac w ultra albo extreme? najczesciej sa wyraznie droższe

Opublikowano

Powiem tak: jeżeli zależy Ci na speedzie i pewności że to nie fake(podróbka) bierz SanDiska 4GB UltraII(sam mam takiego a prędkość 15mb/s to wielka wygoda :) ).

Co do 8GB polecam te najtańsze od SanDiska w wersji Gaming kosztują w granicach 160-170zł, a nie są to podróbki tak jak to ma miejsce z Soniakami :P

Szczerze mówiąc na Twoim miejscu brałbym te 4GB po 1.Cena, a jeżeli nie konieczna jest Ci taka wielkość na zapis danych to ta karta jest w sam raz.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

dzięki za rady :D chociaz widze ze jest rozbieżność xDD

chociaz przy tak niewielkiej roznice ceny nie przeszkadza mi wziac ultra, nawet jesli roznica jest znikoma :P

Opublikowano
A co myslicie o http://www.allegro.pl/item410743104_psp_sl...ep_gliwice.html ?

Do tego jeszcze bym jakies etui wynalazl. Chyba, ze macie jakies etui godne polecenia?

Co do konsoli, to najlepiej sprowadzać z ameryki np amazon.com, zaoszczędzisz naprawdę duuużo. Jak nie masz takiej możliwości to bierz tą. A etui/futerał to od Robsona nie firmowy Sony, ale tańszy i dobry. Najlepiej tego z metalowymi suwakami.

Opublikowano

strone temu zastanawialem sie nad zakupem microSDHC 8gb za 65zl (watpliwa oryginalnosc) ale zaryzykowalem, dzisiaj do mnie dotarla. Znalazlem gdzies "demko" GoW i wrzucilem ja na karte ( padlo na gow bo to imo najbardziej wymagajaca gra wiec powinna pokazac wszystkie niedoskonalosci karty) jak sie okazalo przeszedlem caly pierwszy etap i 0 jakichkolwiek problemow, wszystko smiga jak na moim oryg. soniaczu mspd :D

aha magic gate: unknow

Opublikowano

mg:unknow.. taczej nie powinno dziwic ;)

daj linka do tego adaptera, ktorego kupiles bo cos nie widze na robsonie ;/

Opublikowano

odczyt moglby byc troszke wiekszy [zielona kreseczka], ale zapis to juz pierwsza klasa ;)

ogolnie jest bardzo dobrze ;)

edit\\\

dla przykladu moj sandisk 2gb gaming - oryginal

result8102007172519bb4.png

Edytowane przez Coati

Opublikowano

no to za(pipi)i.scie ;] a tak sie balem, ze karta bedzie podrobka i bede skazany na nia.

roznica w odczycie i w cenie ;] jakby nie patrzec 100zl zostalo w kieszeni.

Edytowane przez __bercik07

Opublikowano

no bylo na poprzedniej stronie... tylko kolega kupil 8gb...

aha nie bierz kingstone'a, jedne z gorszych kart na rynku[odczyt/zapis]... firma wyrobila sobie kiedys marke na ramach do pc, a teraz robi sredniej klasy sprzet :F

Opublikowano

pracuje w duzej hurownii komputerowej i sprzedaliśmy tego już tysiące i szczerze powiedziawszy zepsuło sie może pare sztuk penów, kart itp :>

Opublikowano

nie chodzi o psucie sie... porownaj sobie sandiska/sony/kingstone'a, jesli masz taka mozliwosc w przypadku kart :F i bedziesz wiedzial o co chodzi

• 3 tygodnie później...