Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Tia Stephen Fry jest generalnie spoko, tylko jakos tak wywiad wypadl nudnawo. Challenge byl dobry, akcje z pilotem mnie rozwalily po calosci :D Najlepsze byly smaczki w biurze top gear, bylo tego cala masa, niektore genialnie jak

Stig wsadzajacy glowe do fotokopiarki

. Rezultat wyscigu na koncu do przewidzenia, gdyby jezdzili w lepszych warunkach ( chlodniej i mniej suche powietrze ) przewaga bylaby jeszcze wieksza.

• Odpowiedzi 688
  • Wyświetleń 126,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Tak tutaj zajrzalem i jesli szukacie zrodla dobrego mysle to : http://www.bbc.co.uk/iplayer/ .Nie wiem czy sie zmienily zasady ale po emisji programu na tej stronie przez tydzien mozna go obejrzec.

Nie wiem czy to nie jest lans , ale swego czasu przez 3 lata pracowalem w BBC i nie raz bylem w programie czy tez rozmawialem z tworcami.Mala rzecz ale zawsze cos.

EDIT:Wyglada ze jednak lans bo od razu do rodzynow powedrowalem hehe.Moze byc.Choc rodzyna w tym nie widze jak bym nie spojrzal.

Edytowane przez El Loco Chocko

Opublikowano

Fajny odcinek. Bardzo lubię tego typu zadania.

Ciekawostka - wyłapał ktoś muzykę z LBP? Przejazd Richard'a jak umiera :)

Opublikowano
Tak tutaj zajrzalem i jesli szukacie zrodla dobrego mysle to : http://www.bbc.co.uk/iplayer/ .Nie wiem czy sie zmienily zasady ale po emisji programu na tej stronie przez tydzien mozna go obejrzec.

Nie wiem czy to nie jest lans , ale swego czasu przez 3 lata pracowalem w BBC i nie raz bylem w programie czy tez rozmawialem z tworcami.Mala rzecz ale zawsze cos.

Generalnie wszystko co pokazuje w internecie BBC nie dziala w Polsce bez kombinowania, lepiej sciagnac sobie torrenta z finalgear.com .

Opublikowano

Ja polecam stronkę www.finalgear.com - można tam w bardzo przystępny sposób zassać sobie odcinki Top Gear. Wszystko poukładane z bezpośrednimi linkami do torrentów.

Opublikowano

Tak jak pisałem wcześniej jak sie komuś niecierpliwi to może chyba oglądać na żywo przez ten program, ale warto poczekać do poniedziałku rano już o 6 można spokojnie znaleźć file po 700 mb z ponad 5000 kawałków więc idzie super szybko. w ciągu 25 minut cały odcinek jest już na dysku w między czasie pełne kawałki wciąż dochodzą. taką ma popularność w internecie że ludziska masowo dzielą się tym co akurat mają.

wracając do odcinka to zawsze pomijam bezwartościowych gości bo przynudzają, no chyba że czasami pojawi sie ktoś z F1, pewnie następny będzie Alonso, button już był hamilton też więc nxt obstawiam właśnie Alonso.

Opublikowano

mi top gear od kilku lat poprawia humor w poniedziałek z rana, już przywykłem do oglądania nowego odcinka o 9 rano ^_^

Opublikowano

odcinek wporzo zna ktoś tytuł piosenki podczas przesiadania się hammonda do veyrona ?

Opublikowano

na forum finalgear mozesz znalezc trackliste do odcinkow

Opublikowano

Kocham ten program. Mimo tylu sezonów wciąż trzyma poziom. Kiedyś oglądałem go na TVN Turbo ale zakończyli puszczać go po 9 sezonie. Dopiero 2 tygodnie temu postanowiłem nadrobić zaległości i dawkuję go sobie codziennie. Świetny program. Po obejrzeniu jednego mam chęć na jeszcze i jeszcze :) Został mi już tylko ostatni odc 12 sezonu i zabieram się za sezon 13.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dajcie spokoj. Ktokolwiek chociazby troszke obeznany z tym programem, wie ze to byl tylko zwykly myk. Stigów bylo juz kilkunastu. Tutaj Schumi, tam Collins, tutaj jescze McCarthy, w bolidzie Renault Kovalainen, tam wlasciciel MC12 itd...

Opublikowano

To w końcu był Heiki? Myślałem, że Alonso cały czas.

Opublikowano

Myślałem, że dziś jest poniedziałek i mówie, co jest, nie ma top geara? Nie było wczoraj? No dobra... To zobaczymy sobie tego Top Gear Aussie... Okej, trzech typa, gadają w jakimś dziwnym języku (potem jak już przyzwyczaiłem się do akcentu okazało się, że jednak to jest angielski) i są zajefajni :D Pomysłów mają dużo

budowa i wyścig samochodów z silnikiem elektrycznym

, byli na najlepszym torze świata czyli Oran Park no i ogólnie dobry program. Chociaż nudniejszy bo mniej w nim humoru i za dużo australijskich samochodów (jakieś komodory w ogóle :D ale w sumie fajne te ich autka ;)). Teraz wiem co będę oglądał jak się skończy najnowszy sezon TG.

Ale na szczęście dziś jest dopiero niedziela i jutro sobie obejrzę "naszego" Top Geara, ehehe.

Opublikowano

TG Australia to padaczka. Juz ten rosyjski ma lepszy klimat.

Opublikowano

No są drętwi, drętwe auta ale pomysłów trochę mają - można oglądać z braku laku, a oglądał ktoś fifth gear? Ja widziałem wyrywkowo ale coś mi się nie chciało oglądać tego, warto się tym zainteresować czy nie bardzo?

Opublikowano

Mozliwy maly spoiler ->

Jay Leno bedzie w tej serii w SIARP jeszcze? Orientuje sie ktos? Bo wsadzenie tych dwóch ego do jednego dialogu to bedzie rzecz niecodzienna i juz sikam z niecierpliwosci, tym bardziej ze za obydwiema osobistosciami przepadam wrecz :D.

Edytowane przez komar737

Opublikowano

jakiś jeszcze bardziej niż zwykle skryptowany i sztuczny ten sezon TG. zajo i tak ale jakoś trochę mniej :)

Opublikowano

Ano motyw z DŻEEEEEEEEEGami był dobry :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

no i po top gearach znów na jakiś czas.. mocno taka sobie cała ta seria.

Opublikowano

Płakałem ze śmiechu przy tych reklamach. Seria faktycznie "taka se", ale ostatni odcinek powyżej średniej ;].