Opublikowano 26 lutego 200817 l Yeah!! kluivert strzelił 2 bramy i grał naprawde zaje.vbiaście w tym meczu a z bordeaux go dałn trener nawet nie wystawił ;[ cavenaghi- ale ten gośc gra :] Ma naprawde CELNY strzał i trafia prawie w każdym meczu ! Jego team rozniósł monaco 6-0 (2 jego gole) w uefa cup też ma kilka bramek W sumie ostatnio oglądam dużo skrótów na C+ i stwierdzam że całkiem miło się ogląda lige francuską jako odskocznie od innych lig . Nawet niewiedziałem że micoud jeszcze gra a tu gośc również ma masakre forme ;] To samo OM z atomowym DŻybrylem . Jest naprawde co oglądać w tym sezonie. Polecam !! Piszcie coś bo tu pustka ............
Opublikowano 13 sierpnia 200816 l Irek Jeleń w pierwszym meczu sezonu strzelił bramkę dla Auxerre w meczu z Nantes. W Auxerre gra również Dariusz Dudka. Obaj zostali powołani na reprezentacyjny mecz z Ukrainą. Bramka Jelenia
Opublikowano 24 marca 200916 l Sorry za odgrzewanie kotleta, ale nie wiedzialem gdzie to napisac. Widzieliscie/slyszeliscie o fatalnym incydencie ktory mial miejsce w ostatniej kolejce? Dla zainteresowanych link: http://www.dziennik.pl/sport/pilkanozna/ar...czne_wideo.html Makabra, przeciez to nic innego jak amputacja. Podobno obaj panowie dobrze sie znaja, wczesniej grali razem w jedynym klubie. Wiadomo cos o poszkodowanym? Ciekawe czy jest szansa aby doszedl do zdrowia. Oj, chyba za kilka lat bedzie zakaz wsligow, cos czuje. edit: ten powinien dzialac. Edytowane 25 marca 200916 l przez konstant
Opublikowano 25 marca 200916 l Mnie działa. Przypominam sobie podobną sytuacje, a nawet jeszcze gorsza, gdy faulowany był Eduardo z Arsenalu. Tam to dopiero wyglądało tragicznie.
Opublikowano 25 marca 200916 l Tu jest to samo, tylko ze w tym przypadku noga zostala calkowicie amputowana. U Eduardo jeszcze sie trzymala na sciegnie. Wygladalo to tragicznie, ale Eduardo dosc szybko doszedl do zdrowia. O wiele dluzej leczy sie np zerwania wiazadel w kolanach.
Opublikowano 26 kwietnia 200916 l Dwie bramki Jelenia zadecydowały o zwycięstwie Auxerre nad Caen (bramki w 85 i 88 minucie).
Opublikowano 27 kwietnia 200915 l Mam nadzieję, że OM dociągnie lidera do końca. Bardzo bym chciał, żeby Marsylia została mistrzem
Opublikowano 17 maja 200915 l 13 trafienie Jelenia w tym sezonie (10 w tym roku) . Bramki z takiego kąta , a raczej linii dawno nie widziałem. Jest w formie.
Opublikowano 17 maja 200915 l Na miejscu bramkarza też bym się nie spodziewał strzału więc weź nie świruj;] raczej na dogranie w pole karne.
Opublikowano 17 maja 200915 l To po kiego wychodził? Pogratulować Jeleniowi dobrej formy? Jak dla mnie, to mógł się w tym momencie nie spodziewać jedynie nalotu dywanowego.
Opublikowano 17 maja 200915 l Nie żeby coś, ale Jeleń ma w tym sezonie tyle goli, co Karim Benzema, ten supersnajper, co go Real Madryt chce kupić za kilkadziesiąt milionów euro. Co prawda Gignac i Hoarau mają jeszcze więcej, ale i tak ładnie to wygląda.
Opublikowano 17 maja 200915 l Może nie interesuję się tak mocno ligą francuską, ale powiem tylko tyle, że Jeleń dobrze zrobił zostając kolejny sezon w Auxerre.
Opublikowano 17 maja 200915 l Z ligi francuskiej to mnie interesuje tylko to, czy Bordeaux zdobedzie mistrza. Mam nadzieje, ze nie;]
Opublikowano 14 czerwca 200915 l Nom, francuzi sami mowia, ze to on trzyma Auxerre w kupie. A ja w przyszlym sezonie kibicowac bede beniaminkowi: Montpellier
Opublikowano 9 listopada 200915 l Auxerre jest na trzecim miejscu w lidze, a Jeleń został nominowany do nagrody Piłkarza Miesiąca. Cool, nie? Z kolei Ludovic "największa gwiazda ligi" Obraniak w ostatnich 5 meczach zagrał łącznie 90 minut. Widocznie Francuzi nie potrafią sobie poradzić z jego niesamowitą gwiazdorskością.
Opublikowano 14 lutego 201015 l Obraniak strzelił 2 gole w meczu z Boulogne Lille - Boulogne 3:1 (3:1): Obraniak (6., 43.), Rami (11.) - Adefemi (28.) bramki : http://goalclub.eu/p...1-Boulogne/1648 Gola strzelił też Jeleń w meczu z Rennes
Opublikowano 21 marca 201015 l Auxerre ma trzecie miejsce po zwycięstwie nad Le Mans. Jeleń strzelił gola wcześnie, zszedł na 3 minuty przed końcem przy poklasku publiczności, po czym Le Mans wyrównało w ostatniej minucie. Na szczęście Auxerre odpowiedziało w doliczonym czasie i skończyło się na 2-1. Nie mam pojęcia, jak ten zespół to robi, że jest na miejscu dającym eliminacje LM. Zagrali 29 meczów i mają bilans goli +6. Bordeaux ma +23, a tylko jeden punkt więcej. Real w Hiszpanii ma +52. Generalnie co chcę powiedzieć, to że Auxerre gra słabiutko, ale zajmuje miejsce na podium, wyprzedzając m.in. Lyon. A na drugim miejscu jest beniaminek z Montpellier, który też byłby przy obecnej grze pomyłką w Lidze Mistrzów. Czasami ciężko jest zrozumieć tych Francuzów.
Opublikowano 21 marca 201015 l Wyskoki Montpellier i Auxerre są podobne do tych, które kilka lat temu miał chociażby Real Sociedad (jeden, dwa sezony dobre i dalej padaka). Pewnie w tym przypadku będzie podobnie