Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

France : Ligue 1

Featured Replies

Opublikowano

Yeah!! kluivert strzelił 2 bramy i grał naprawde zaje.vbiaście w tym meczu a z bordeaux go dałn trener nawet nie wystawił ;[ cavenaghi- ale ten gośc gra :] Ma naprawde CELNY strzał i trafia prawie w każdym meczu ! Jego team rozniósł monaco 6-0

(2 jego gole) w uefa cup też ma kilka bramek :) W sumie ostatnio oglądam dużo skrótów na C+ i stwierdzam że całkiem miło się ogląda lige francuską jako odskocznie od innych lig . Nawet niewiedziałem że micoud jeszcze gra a tu gośc również ma masakre forme ;] To samo OM z atomowym DŻybrylem . Jest naprawde co oglądać w tym sezonie. Polecam !! Piszcie coś bo tu pustka ............

• 5 miesięcy temu...
  • Odpowiedzi 404
  • Wyświetleń 94,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Alex van Cube
    Alex van Cube

Od zawsze im kibicowałem.

• Tak. Dokladnie to wynika z mojego posta.     Polecam:  

• Zlatan cały czas robi takie rzeczy. Do jego rzędu niesamowitych bramek można doliczyć dwa razy tyle sytuacji, gdy próbował równie kosmicznych rzeczy i PRAWIE trafił. Magik, no.     http://www.yout

Opublikowano

Irek Jeleń w pierwszym meczu sezonu strzelił bramkę dla Auxerre w meczu z Nantes.

W Auxerre gra również Dariusz Dudka.

Obaj zostali powołani na reprezentacyjny mecz z Ukrainą.

Bramka Jelenia

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Sorry za odgrzewanie kotleta, ale nie wiedzialem gdzie to napisac.

Widzieliscie/slyszeliscie o fatalnym incydencie ktory mial miejsce w ostatniej kolejce?

Dla zainteresowanych link: http://www.dziennik.pl/sport/pilkanozna/ar...czne_wideo.html

Makabra, przeciez to nic innego jak amputacja.

Podobno obaj panowie dobrze sie znaja, wczesniej grali razem w jedynym klubie.

Wiadomo cos o poszkodowanym? Ciekawe czy jest szansa aby doszedl do zdrowia.

Oj, chyba za kilka lat bedzie zakaz wsligow, cos czuje.

edit:

ten powinien dzialac.

Edytowane przez konstant

Opublikowano

Mnie działa. Przypominam sobie podobną sytuacje, a nawet jeszcze gorsza, gdy faulowany był Eduardo z Arsenalu. Tam to dopiero wyglądało tragicznie.

Opublikowano

Tu jest to samo, tylko ze w tym przypadku noga zostala calkowicie amputowana.

U Eduardo jeszcze sie trzymala na sciegnie. Wygladalo to tragicznie, ale Eduardo dosc szybko doszedl do zdrowia. O wiele dluzej leczy sie np zerwania wiazadel w kolanach.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dwie bramki Jelenia zadecydowały o zwycięstwie Auxerre nad Caen (bramki w 85 i 88 minucie).

Opublikowano
  • Autor

Kurfa , ładne to drugie ;]

Opublikowano

Mam nadzieję, że OM dociągnie lidera do końca. Bardzo bym chciał, żeby Marsylia została mistrzem :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

13 trafienie Jelenia w tym sezonie (10 w tym roku) . Bramki z takiego kąta , a raczej linii dawno nie widziałem.

Jest w formie.

Opublikowano

Bramkarz dał rade

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Na miejscu bramkarza też bym się nie spodziewał strzału więc weź nie świruj;]

raczej na dogranie w pole karne.

Opublikowano

To po kiego wychodził? Pogratulować Jeleniowi dobrej formy? Jak dla mnie, to mógł się w tym momencie nie spodziewać jedynie nalotu dywanowego.

Opublikowano

Nie żeby coś, ale Jeleń ma w tym sezonie tyle goli, co Karim Benzema, ten supersnajper, co go Real Madryt chce kupić za kilkadziesiąt milionów euro. Co prawda Gignac i Hoarau mają jeszcze więcej, ale i tak ładnie to wygląda.

Opublikowano

Benzema jest supersnajperem?! :blink:

Opublikowano

Może nie interesuję się tak mocno ligą francuską, ale powiem tylko tyle, że Jeleń dobrze zrobił zostając kolejny sezon w Auxerre.

Opublikowano

Z ligi francuskiej to mnie interesuje tylko to, czy Bordeaux zdobedzie mistrza. Mam nadzieje, ze nie;]

Opublikowano

Iłek Jełeń daje rade :D Niech nastrzela jeszcze więcej bramek :D

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Nom, francuzi sami mowia, ze to on trzyma Auxerre w kupie. A ja w przyszlym sezonie kibicowac bede beniaminkowi: Montpellier :)

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Auxerre jest na trzecim miejscu w lidze, a Jeleń został nominowany do nagrody Piłkarza Miesiąca. Cool, nie? Z kolei Ludovic "największa gwiazda ligi" Obraniak w ostatnich 5 meczach zagrał łącznie 90 minut. Widocznie Francuzi nie potrafią sobie poradzić z jego niesamowitą gwiazdorskością.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jeleń Graczem Miesiąca, Auxerre liderem.

• 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Auxerre ma trzecie miejsce po zwycięstwie nad Le Mans. Jeleń strzelił gola wcześnie, zszedł na 3 minuty przed końcem przy poklasku publiczności, po czym Le Mans wyrównało w ostatniej minucie. Na szczęście Auxerre odpowiedziało w doliczonym czasie i skończyło się na 2-1.

Nie mam pojęcia, jak ten zespół to robi, że jest na miejscu dającym eliminacje LM. Zagrali 29 meczów i mają bilans goli +6. Bordeaux ma +23, a tylko jeden punkt więcej. Real w Hiszpanii ma +52. Generalnie co chcę powiedzieć, to że Auxerre gra słabiutko, ale zajmuje miejsce na podium, wyprzedzając m.in. Lyon. A na drugim miejscu jest beniaminek z Montpellier, który też byłby przy obecnej grze pomyłką w Lidze Mistrzów. Czasami ciężko jest zrozumieć tych Francuzów.

Opublikowano

Wyskoki Montpellier i Auxerre są podobne do tych, które kilka lat temu miał chociażby Real Sociedad (jeden, dwa sezony dobre i dalej padaka). Pewnie w tym przypadku będzie podobnie :)