Opublikowano 19 lipca 200816 l Zainstaluj tego AdBlocka (znajdziesz go tutaj: https://addons.mozilla.org/pl/firefox/), potem bardzo łatwo możesz zablokować wszystkie zbędne obrazki, wystarczy kliknąć prawym przyciskiem i dać "adblokuj" czy coś takiego. Poza tym gdzieniegdzie pojawi się dodatkowo opcja "zablokuj", np. przy wspomnianym odtwarzaczu: Świetna sprawa, głównie dzięki temu bajerowi przesiadłem się z Opery na FF.
Opublikowano 19 lipca 200816 l dzieki jakiemu bajerowi i dlaczego przesiadles sie na ff z opery ? no i o co chodzi z ta swietna sprawa. krotko mowiac... moglbys wyjasnic o co Ci kur.wa chodzi, Grzesiu ?
Opublikowano 19 lipca 200816 l adblockiem możesz sobie blokować gówniane reklamy. na przykład sklepik na tym forum, czy plejera na lastfm. AdBlock, Przemek, polecam.
Opublikowano 19 lipca 200816 l haha, dobra juz czoje o co chodzilo ; ] mi tam zadne adblocki nie potrzebne. juz sie przyzwyczailem do sklepiku - a dokladniej mowiac, to od poczatku mialem go w du.pie, a playerek lastowy podoba mi sie bardziej od tego wczesniejszego.
Opublikowano 19 lipca 200816 l No ale adblockiem wywalisz sobie np. latające albo multimedialne reklamy we flashu z dowolnej strony. Nowy last byłby wpytkę gdyby nie brak czarnej skórki. Edytowane 19 lipca 200816 l przez totencham
Opublikowano 19 lipca 200816 l mi to wsioryba, uzywam czerwonej, bo jestem zbyt leniwy by zmienic na inna ; ] zreszta, narzekacie, a tak naprawde wytykacie non stop mankamenty, ktore nie maja zadnego znaczenia dla glownej funkcji tego serwisu...
Opublikowano 19 lipca 200816 l Bo technologicznie dla końcowego użytkownika niewiele się zmieniło (coś tam podobno w silniku usługi). Z plusów to dla mnie nowy wygląd stron artystów - wydają się zawierać więcej i nie ucierpiały na przejrzystości.
Opublikowano 19 lipca 200816 l lepszy ten nowy last, bardziej przejrzysty, poza shutoboxem na dole. nie skrobluje mi traków od czwartku ;[ dobra, nie musicie się głowić, naprawiłem już. Edytowane 19 lipca 200816 l przez Blok
Opublikowano 19 lipca 200816 l Nowy last byłby wpytkę gdyby nie brak czarnej skórki. podobno bedzie za pare dni, jak nie mozesz sie doczekac to mozesz uzyc stosownego skryptu do GreaseMonkey [taki plugin do ff]
Opublikowano 19 lipca 200816 l ten nowy last to wygląda jak myspace wszystko musi sie zamerykanizować, co to ma być fotka.pl !?
Opublikowano 19 lipca 200816 l haha, dobra juz czoje o co chodzilo ; ] mi tam zadne adblocki nie potrzebne. juz sie przyzwyczailem do sklepiku - a dokladniej mowiac, to od poczatku mialem go w du.pie, a playerek lastowy podoba mi sie bardziej od tego wczesniejszego. Ale AdBlock nie wyłącza sklepu PE ;]. Odtwarzacz na last.fm też zostawiłem, za to reklamy same się usunęły (Google Ads i coś tam jeszcze). Po prostu wyjaśniałem działanie bajeru ci... Pawłowi.
Opublikowano 19 lipca 200816 l Nowy last byłby wpytkę gdyby nie brak czarnej skórki. podobno bedzie za pare dni, jak nie mozesz sie doczekac to mozesz uzyc stosownego skryptu do GreaseMonkey [taki plugin do ff] No to bomba. Jakoś przeczekam .
Opublikowano 20 lipca 200816 l Wywaliło mnie z grupy PE Underground, a jak się próbuję dołączyć, to się wiesza na amen. No weźcie.
Opublikowano 20 lipca 200816 l Mi tam pasuje ten nowy last. Z tym że ; z(pipi)any jest dostęp do poczty [muszę fikać między profilem, a stroną główną] . Z(pipi)any jest szałt [na dole !!?!] i z(pipi)ane są aktualności [co robiłem] ..nie dość że nie aktualizują się od czwartku to w ogóle na (pipi) mi to? I chce czarny skin. Daj ktoś tego plugina do monkeya !!!
Opublikowano 20 lipca 200816 l zastanawia mnie jedno - autorzy chwalą się osiągnięciem idealnego scrobblowania na bieżąco i widać to po chartsach, ale w takim razie zrezygnowano z chartów tygodniowych? jest jedynie zakładka "7 days ago", czyli jak? będą się zmeniać każdego dnia? za to zdecydowania na + zaliczam nowy wygląd stron artystów i eventów.
Opublikowano 20 lipca 200816 l scrobbluje sie non stop jak słuchasz, chartsów tygodniowych jako takich chyba nie bedzie, bo ta zakładka 7 days ago byłaby zbędna mi takie rozwiązanie bardziej odpowiada
Opublikowano 20 lipca 200816 l Są tabele tygodniowe, dajesz sobie "ulubieni wykonawcy" i "przeglądaj według tygodni". To akurat na plus zaliczam, że teraz liczy "ostatnie ileś tam" zamiast tylko dodawać.
Opublikowano 21 lipca 200816 l biblioteka może byc tak samo jak aktualności, ale rozłożenie, layout jest dla mnie do du.py
Opublikowano 21 lipca 200816 l nie ma takiego bajera do opery? Oczywiście, że jest - tylko Opera ma to normalnie out-of-box więc nic nie musisz instalować ;] kliknij gdziekolwiek na stronie i daj 'Block Content/Zablokuj zawartość' potem sobie kliknij na plajerze i w górnym lewym rogu kliknij 'Done/Gotowe' - i plajer zablokowany. Tak samo możesz blokowac reklamy /obrazki . Przyzwyczaiłem sie do nowego lasta jakoś... może być, ale wolałem tego starego.