Skocz do zawartości

HC ROOM'y

Featured Replies

Opublikowano
Ladny obrus x]

No, brakuje tylko krzyza, swiecznikow i popa z miotełką he he.

• Odpowiedzi 4,5 tys.
  • Wyświetleń 631 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nowe mieszkanie, powoli wszystko nabiera wygladu, musze przyznac ze ciezko miec swój wlasny kacik majac 16 letnie dziecko, ale jakos wyszlo zeby bylo, przytulnie/rodzinnie ale i tez hardcorowo    

• Dzisiaj robilem w domu porzadki i natrafiłem na dosc nostalgiczne zdjecia. Takze przedstawiam wam moj HC Room z około 2001 roku, boom!             

• To u mnie będzie Cię ranić podwójnie   Moją jaskinię zorganizowałem na szczycie domu, gdzie jest idealna bariera akustyczna ( nigdy nie gram na słuchawkach, a najczęściej późną porą ) dzięki

Opublikowano

Stać Cię na 2 xbox'y i taki TV a obrus taki dziadowy xD .

No i powieś w antyramie plakat Halo 3 bo w obecnym stanie (bardzo niechlujnie przyklejony) tylko szpeci :/

Opublikowano

Kij z Halo ;P a obrus się wymieni na dniach:P

btw nie dawno miałem przeprowadzkę i tak to na dzień dzisiejszy wygląda czy też nie wygląda :P

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Po co wymieniać, zostaw, jest ładny.

Opublikowano

O to mój pokój :

64393dc426a11b9a.jpg

X360:

8a0f590970389392.jpg

Gry:

859ace8ee261fb21.jpg

Edytowane przez Mariusz512

Opublikowano

dziwne te Twoje okładki, tak jakoś kolory na nich blade (GoW, DMC4).

Opublikowano
dziwne te Twoje okładki, tak jakoś kolory na nich blade (GoW, DMC4).

Wyblakły mi na słońcu. Zapomnialem i zostawiłem na parapecie :/

Opublikowano

Bawisz się resorakami na tym dywanie? :)

Opublikowano

Ten DMC4 to chyba wersja NTSC ?

Opublikowano
Bawisz się resorakami na tym dywanie? :)

ten dywan ma juz swoje lata :]

Opublikowano

Wiem że to nie ten temat ale o co chodzi z tym NTSC ?

Opublikowano

Dmc, pgr4, dark messiah,turok,iron man i dark sector okładki drukowane jak nic..

a tu moja nora:

Doszło troche gier bo zaprzestałem z wymianami, czekam na paczke z eragonem,gta 4 i r6 vegas.

teraz x0 stoi na osobnej półce..

8dd879c17cd6ff86m.jpg

61dede124c996135m.jpg

8b0b89bc04d610a1m.jpg

Edytowane przez zwierzakX360

Opublikowano
okładka iron mana-śmiech na sali jeśli to jest orginał to B.Gates ma kase na lokacie

ej bez kitu - sam mam kilka drukowanych okladek bo albo gra z bundle packa albo kupiona sama plytka na allegro wiec o co takie halo? oO tym bardziej ze reszta wyglada na oryginalne - to co, mialby same oryginaly i kilka piratow? bez sensu

Edytowane przez Lucek

Opublikowano

:catfight:

Niech to beda piraty :] Kogo to obchodzi , niech gra i sie cieszy jak inni ;) EOT

Opublikowano

Co kieruje osobami, które w pokojach, na półkach trzymają dezodoranty, sztyfty czy perfumy? Przecież od tego jest łazienka

Opublikowano

:lol:

I niech jeszcze ktos tu wpadnie i napisze jeden z moich ulubionych postow w tym temacie

" konsola Ci sie grzeje , za blisko sciany stoi "

:lol:

Opublikowano
Co kieruje osobami, które w pokojach, na półkach trzymają dezodoranty, sztyfty czy perfumy? Przecież od tego jest łazienka

Ja tak mam, dla czystej wygody ;) sztyft i perfumy trzymam na biurku, wychodzę z łazienki mokry a że sztyftu nie nałożę bez wyschnięcia, idę przed kompa żeby nie tracić czasu. Po wyschnięciu smaruje się sztyftem który mam na biurku, perfumuje się i dalej siedzę przed kompem czekając aż wysuszą mi się włosy - bardzo wygodne i czasooszczędne rozwiązanie :P