Opublikowano 24 maja 200816 l Ladny obrus x] No, brakuje tylko krzyza, swiecznikow i popa z miotełką he he.
Opublikowano 24 maja 200816 l Stać Cię na 2 xbox'y i taki TV a obrus taki dziadowy xD . No i powieś w antyramie plakat Halo 3 bo w obecnym stanie (bardzo niechlujnie przyklejony) tylko szpeci
Opublikowano 24 maja 200816 l Kij z Halo ;P a obrus się wymieni na dniach:P btw nie dawno miałem przeprowadzkę i tak to na dzień dzisiejszy wygląda czy też nie wygląda Edytowane 24 maja 200816 l przez Soul
Opublikowano 25 maja 200816 l O to mój pokój : X360: Gry: Edytowane 25 maja 200816 l przez Mariusz512
Opublikowano 25 maja 200816 l dziwne te Twoje okładki, tak jakoś kolory na nich blade (GoW, DMC4). Wyblakły mi na słońcu. Zapomnialem i zostawiłem na parapecie
Opublikowano 25 maja 200816 l Dmc, pgr4, dark messiah,turok,iron man i dark sector okładki drukowane jak nic.. a tu moja nora: Doszło troche gier bo zaprzestałem z wymianami, czekam na paczke z eragonem,gta 4 i r6 vegas. teraz x0 stoi na osobnej półce.. Edytowane 25 maja 200816 l przez zwierzakX360
Opublikowano 25 maja 200816 l okładka iron mana-śmiech na sali jeśli to jest orginał to B.Gates ma kase na lokacie
Opublikowano 25 maja 200816 l okładka iron mana-śmiech na sali jeśli to jest orginał to B.Gates ma kase na lokacie ej bez kitu - sam mam kilka drukowanych okladek bo albo gra z bundle packa albo kupiona sama plytka na allegro wiec o co takie halo? oO tym bardziej ze reszta wyglada na oryginalne - to co, mialby same oryginaly i kilka piratow? bez sensu Edytowane 25 maja 200816 l przez Lucek
Opublikowano 25 maja 200816 l :catfight: Niech to beda piraty :] Kogo to obchodzi , niech gra i sie cieszy jak inni EOT
Opublikowano 25 maja 200816 l Bawisz się resorakami na tym dywanie? ten dywan ma juz swoje lata :] Ja bym sie bawil, zawsze marzylem o takim dywanie
Opublikowano 25 maja 200816 l Co kieruje osobami, które w pokojach, na półkach trzymają dezodoranty, sztyfty czy perfumy? Przecież od tego jest łazienka
Opublikowano 25 maja 200816 l I niech jeszcze ktos tu wpadnie i napisze jeden z moich ulubionych postow w tym temacie " konsola Ci sie grzeje , za blisko sciany stoi "
Opublikowano 25 maja 200816 l Co kieruje osobami, które w pokojach, na półkach trzymają dezodoranty, sztyfty czy perfumy? Przecież od tego jest łazienka Ja tak mam, dla czystej wygody sztyft i perfumy trzymam na biurku, wychodzę z łazienki mokry a że sztyftu nie nałożę bez wyschnięcia, idę przed kompa żeby nie tracić czasu. Po wyschnięciu smaruje się sztyftem który mam na biurku, perfumuje się i dalej siedzę przed kompem czekając aż wysuszą mi się włosy - bardzo wygodne i czasooszczędne rozwiązanie