Opublikowano 17 sierpnia 200816 l Nie mam pokoju jednościanowego w odpowiedzi na te "zarzuty" prezentuje mój kąt w inny sposób Zdecydowałem się zebrać wszystkie konsole w jedno miejsce. Mam Xbox'a 360, PSP, PSTwo, Gameboy Advance SP. Prezentuję także moją kolekcję gier, która przy niektórych waszych jest dość biedna, ale jestem z niej dumny zero piratów. Dzielę pokój z młodszym bratem stąd te dinozaury i maskotki. pozdro Edytowane 17 sierpnia 200816 l przez orion50
Opublikowano 17 sierpnia 200816 l Odważny kolor ścian, prezentuje się nieźle. Podobają mi się te półeczki. A monitorek 20 cali? Mój kolega ma identyczny. Ogólnie jest ładnie.
Opublikowano 17 sierpnia 200816 l wrzucę tutaj niebawem też odświeżone lokum. bo remont już kończę i jak tylko doprowadzę do porządku całość to zapodam fotkami, bo mój wyśniony kącik powoli "staje się ciałem"..
Opublikowano 17 sierpnia 200816 l Odważny kolor ścian, prezentuje się nieźle. Podobają mi się te półeczki. A monitorek 20 cali? Mój kolega ma identyczny. Ogólnie jest ładnie. Dzięki ;] monitor 19 cali. Ściany są spoko, mi sie podobają wcześniej dominował zielony, ale miałem dość i przemalowałem. Sorry za jakość fot, ale mój aparat to ścierwo
Opublikowano 17 sierpnia 200816 l No cóż mój pokój dostał upgrade dzięki pracy w wakacje, oto modyfikacje pokoju które dokonałem. Konsola + monitor 24 CRT w panoramie od SONY. Zbliżenie na monitor. Zbliżenie na konsole. Mój szczęśliwy misiek. Prawa strona pokoju od wejścia, dobrze, że pudło z PS3 i PSP dobrze wygląda. Centrum dowodzenia wraz z subem od logitecha, nie ma gdzie go włożyć duży ten skurczybyk. Kolekcja gier, filmów i anime. Im nowsza konsola to tym mniej kabli. Mała wiązka kabli pozwalająca działać konsoli. Świetny budzik i miejsce na regeneracje po zaciętej walce. Fotel z kieszonką na potrzebne gadżety do konsoli.
Opublikowano 17 sierpnia 200816 l Fajny pokoik.Śmieszy mnie tylko to stare krzesełko, które często w 4 katach tutejszych graczy występuje (bez urazy). http://img377.imageshack.us/my.php?image=1006878gl0.jpg
Opublikowano 17 sierpnia 200816 l Fajny pokoik.Śmieszy mnie tylko to stare krzesełko, które często w 4 katach tutejszych graczy występuje (bez urazy). http://img377.imageshack.us/my.php?image=1006878gl0.jpg :o biedna czarnulka dlugo masz juz konsole?
Opublikowano 17 sierpnia 200816 l Fajny pokoik.Śmieszy mnie tylko to stare krzesełko, które często w 4 katach tutejszych graczy występuje (bez urazy). http://img377.imageshack.us/my.php?image=1006878gl0.jpg :o biedna czarnulka dlugo masz juz konsole? Od października. To krzesło musi być, jest dla 2 gracza jak gramy w Resistance, CoD4, i za kilka dni w SC IV, więc musi być, a po drugie to jest jedyne krzesło w domu które zajmuje tak mało miejsca i idealnie pasuję w tą szafe.
Opublikowano 17 sierpnia 200816 l ja bym jej dal wiecej miejsca, zeby swobodnie mogla sobie pooddychac.. ale skoro chodzi od pazdziernika
Opublikowano 17 sierpnia 200816 l Witam O to moj odswiezony i po liftingu HC. Na zdjeciach brakuje 3 gier na ps3 - Battlefielda BC, Lego Indiana, GT 5 pozyczone kumplowi Nie moglem ogarnac tego w jednej focie wiec daje kilka Pzdr
Opublikowano 17 sierpnia 200816 l hcroom git aby te kable na scianie co od glosnika ida troche psuja urok Edytowane 17 sierpnia 200816 l przez art57
Opublikowano 18 sierpnia 200816 l Witam O to moj odswiezony i po liftingu HC. Na zdjeciach brakuje 3 gier na ps3 - Battlefielda BC, Lego Indiana, GT 5 pozyczone kumplowi Nie moglem ogarnac tego w jednej focie wiec daje kilka Pzdr Plus za blaszaka, chyba mamy tego samego.
Opublikowano 18 sierpnia 200816 l hcroom git aby te kable na scianie co od glosnika ida troche psuja urok No niestety ale nie da sie ich ukryc wiec musza sobie tak wisiec ;p
Opublikowano 18 sierpnia 200816 l Fakt ale ja na twoim miejscu dal bym jakas np. cienka metalowa listwe na nie sa takie specjalne i o wiele lepiej by bylo
Opublikowano 18 sierpnia 200816 l Fajny pokoik.Śmieszy mnie tylko to stare krzesełko, które często w 4 katach tutejszych graczy występuje (bez urazy). http://img377.imageshack.us/my.php?image=1006878gl0.jpg :o biedna czarnulka dlugo masz juz konsole? Od października. To krzesło musi być, jest dla 2 gracza jak gramy w Resistance, CoD4, i za kilka dni w SC IV, więc musi być, a po drugie to jest jedyne krzesło w domu które zajmuje tak mało miejsca i idealnie pasuję w tą szafe. jak dla mnie to krzesło jest super:)
Opublikowano 18 sierpnia 200816 l Jak wszyscy to i ja. Mój pokoik po małym remoncie Mega przytulne kącik <3 I moja mega słodka graczka ;D Edytowane 19 sierpnia 200816 l przez KopEr
Opublikowano 18 sierpnia 200816 l ładnie stylowo.. tylko ta jakosc zdjec... no chyba, ze mieszkasz w silent hill ej, ej... a to dziecko to juz nawet 14lat nie ma... rozgladnij sie za starszymi xD Edytowane 18 sierpnia 200816 l przez Coati
Opublikowano 18 sierpnia 200816 l Wow - ogarnij cos lepszego niz komorka i wrzuc zdjecia jeszcze raz. Cholernie mi sie podoba ;]
Opublikowano 18 sierpnia 200816 l oloos spoko pokoik, nie trzeba nawet ruszyć du.pska, obrócisz się i wszystko masz pod ręką. przydałaby sie tylko kanapa zamiast wyra przed tv (chyba, że się składa). Edytowane 18 sierpnia 200816 l przez tk
Opublikowano 18 sierpnia 200816 l Orion - obchodzisz Boże Narodzenie 365 dni w roku? pewnie btw. nie przeszkadza mi to
Opublikowano 18 sierpnia 200816 l Jak wszyscy to i ja. Mój pokoik po małym remoncie Mega przytulne kącik <3 I moja mega słodka graczka ;D
Opublikowano 18 sierpnia 200816 l Nie wiem czy mam się śmiać czy płakać xD To moja młodsza siostrzyczka... xD
Opublikowano 18 sierpnia 200816 l ej ta katane to chyba sam hattori hanzo zrobil ;] dziwne ale to dziecko zauwazylem po jakims czasie pozdro Edytowane 18 sierpnia 200816 l przez mj