Skocz do zawartości

HC ROOM'y

Featured Replies

Opublikowano

hpim2031gj9.th.jpg

hpim2032xh3.th.jpg

Nie mam pokoju jednościanowego ;) w odpowiedzi na te "zarzuty" prezentuje mój kąt w inny sposób ;) Zdecydowałem się zebrać wszystkie konsole w jedno miejsce. Mam Xbox'a 360, PSP, PSTwo, Gameboy Advance SP. Prezentuję także moją kolekcję gier, która przy niektórych waszych jest dość biedna, ale jestem z niej dumny ;) zero piratów. Dzielę pokój z młodszym bratem stąd te dinozaury i maskotki.

pozdro

Edytowane przez orion50

• Odpowiedzi 4,5 tys.
  • Wyświetleń 631,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nowe mieszkanie, powoli wszystko nabiera wygladu, musze przyznac ze ciezko miec swój wlasny kacik majac 16 letnie dziecko, ale jakos wyszlo zeby bylo, przytulnie/rodzinnie ale i tez hardcorowo    

• Dzisiaj robilem w domu porzadki i natrafiłem na dosc nostalgiczne zdjecia. Takze przedstawiam wam moj HC Room z około 2001 roku, boom!             

• To u mnie będzie Cię ranić podwójnie   Moją jaskinię zorganizowałem na szczycie domu, gdzie jest idealna bariera akustyczna ( nigdy nie gram na słuchawkach, a najczęściej późną porą ) dzięki

Opublikowano

Odważny kolor ścian, prezentuje się nieźle. Podobają mi się te półeczki. A monitorek 20 cali? Mój kolega ma identyczny. Ogólnie jest ładnie.

Opublikowano

wrzucę tutaj niebawem też odświeżone lokum. bo remont już kończę i jak tylko doprowadzę do porządku całość to zapodam fotkami, bo mój wyśniony kącik powoli "staje się ciałem"..

Opublikowano
Odważny kolor ścian, prezentuje się nieźle. Podobają mi się te półeczki. A monitorek 20 cali? Mój kolega ma identyczny. Ogólnie jest ładnie.

Dzięki ;] monitor 19 cali. Ściany są spoko, mi sie podobają :D wcześniej dominował zielony, ale miałem dość i przemalowałem. Sorry za jakość fot, ale mój aparat to ścierwo

Opublikowano

No cóż mój pokój dostał upgrade dzięki pracy w wakacje, oto modyfikacje pokoju które dokonałem.

Konsola + monitor 24 CRT w panoramie od SONY.

1006878gl0.th.jpg

Zbliżenie na monitor.

1006889wv6.th.jpg

Zbliżenie na konsole.

1006879zy5.th.jpg

Mój szczęśliwy misiek.

1006880vr7.th.jpg

Prawa strona pokoju od wejścia, dobrze, że pudło z PS3 i PSP dobrze wygląda.

1006881po5.th.jpg

Centrum dowodzenia wraz z subem od logitecha, nie ma gdzie go włożyć duży ten skurczybyk.

1006883lj1.th.jpg

Kolekcja gier, filmów i anime.

1006885wq7.th.jpg

Im nowsza konsola to tym mniej kabli.

1006886vn2.th.jpg

Mała wiązka kabli pozwalająca działać konsoli.

1006887nc6.th.jpg

Świetny budzik i miejsce na regeneracje po zaciętej walce.

1006888du9.th.jpg

Fotel z kieszonką na potrzebne gadżety do konsoli.

1006895ri0.th.jpg

Opublikowano
Fajny pokoik.Śmieszy mnie tylko to stare krzesełko, które często w 4 katach tutejszych graczy występuje (bez urazy).

http://img377.imageshack.us/my.php?image=1006878gl0.jpg

:o biedna czarnulka :huh:

dlugo masz juz konsole? :D

Od października. To krzesło musi być, jest dla 2 gracza jak gramy w Resistance, CoD4, i za kilka dni w SC IV, więc musi być, a po drugie to jest jedyne krzesło w domu które zajmuje tak mało miejsca i idealnie pasuję w tą szafe.

Opublikowano

ja bym jej dal wiecej miejsca, zeby swobodnie mogla sobie pooddychac.. ale skoro chodzi od pazdziernika :D

Opublikowano

Witam

O to moj odswiezony i po liftingu HC. Na zdjeciach brakuje 3 gier na ps3 - Battlefielda BC, Lego Indiana, GT 5 pozyczone kumplowi

cd24ed944ca4ea85m.jpg

3e6aa01b6320a7fcm.jpg

264a0f5ebe767315m.jpg

78957d9b52f6975fm.jpg

aeee3585eba5c634m.jpg

Nie moglem ogarnac tego w jednej focie wiec daje kilka

Pzdr

Opublikowano

hcroom git aby te kable na scianie co od glosnika ida troche psuja urok

Edytowane przez art57

Opublikowano
Witam

O to moj odswiezony i po liftingu HC. Na zdjeciach brakuje 3 gier na ps3 - Battlefielda BC, Lego Indiana, GT 5 pozyczone kumplowi

cd24ed944ca4ea85m.jpg

3e6aa01b6320a7fcm.jpg

264a0f5ebe767315m.jpg

78957d9b52f6975fm.jpg

aeee3585eba5c634m.jpg

Nie moglem ogarnac tego w jednej focie wiec daje kilka

Pzdr

Plus za blaszaka, chyba mamy tego samego.

Opublikowano
hcroom git aby te kable na scianie co od glosnika ida troche psuja urok

No niestety ale nie da sie ich ukryc wiec musza sobie tak wisiec ;p

Opublikowano

Fakt ale ja na twoim miejscu dal bym jakas np. cienka metalowa listwe na nie sa takie specjalne i o wiele lepiej by bylo :)

Opublikowano
Fajny pokoik.Śmieszy mnie tylko to stare krzesełko, które często w 4 katach tutejszych graczy występuje (bez urazy).

http://img377.imageshack.us/my.php?image=1006878gl0.jpg

:o biedna czarnulka :huh:

dlugo masz juz konsole? :D

Od października. To krzesło musi być, jest dla 2 gracza jak gramy w Resistance, CoD4, i za kilka dni w SC IV, więc musi być, a po drugie to jest jedyne krzesło w domu które zajmuje tak mało miejsca i idealnie pasuję w tą szafe.

jak dla mnie to krzesło jest super:)

Opublikowano

Jak wszyscy to i ja. Mój pokoik po małym remoncie :D

Mega przytulne kącik <3

dsc00813fk7.th.jpg

I moja mega słodka graczka ;D

dsc00814jz3.th.jpg

Edytowane przez KopEr

Opublikowano

ładnie stylowo.. tylko ta jakosc zdjec... no chyba, ze mieszkasz w silent hill :P

ej, ej... a to dziecko to juz nawet 14lat nie ma... rozgladnij sie za starszymi xD

Edytowane przez Coati

Opublikowano

Wow - ogarnij cos lepszego niz komorka i wrzuc zdjecia jeszcze raz.

Cholernie mi sie podoba ;]

Opublikowano

oloos spoko pokoik, nie trzeba nawet ruszyć du.pska, obrócisz się i wszystko masz pod ręką. przydałaby sie tylko kanapa zamiast wyra przed tv (chyba, że się składa).

Edytowane przez tk

Opublikowano
Jak wszyscy to i ja. Mój pokoik po małym remoncie :D

Mega przytulne kącik <3

dsc00813fk7.th.jpg

I moja mega słodka graczka ;D

dsc00814jz3.th.jpg

pedobear_seal_of_approval.jpg

Opublikowano

ej ta katane to chyba sam hattori hanzo zrobil ;]

dziwne ale to dziecko zauwazylem po jakims czasie :D

pozdro