Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

HC ROOM'y

Featured Replies

Opublikowano

porschman na tej polce jedynie Audi szpeci <_< bo porsche robi tez cayenne jesli juz lubisz Suv'y a same sprzety ladnie otaczaja centralną konsolete

• Odpowiedzi 4,6 tys.
  • Wyświetleń 657,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nowe mieszkanie, powoli wszystko nabiera wygladu, musze przyznac ze ciezko miec swój wlasny kacik majac 16 letnie dziecko, ale jakos wyszlo zeby bylo, przytulnie/rodzinnie ale i tez hardcorowo    

• Dzisiaj robilem w domu porzadki i natrafiłem na dosc nostalgiczne zdjecia. Takze przedstawiam wam moj HC Room z około 2001 roku, boom!             

• To u mnie będzie Cię ranić podwójnie   Moją jaskinię zorganizowałem na szczycie domu, gdzie jest idealna bariera akustyczna ( nigdy nie gram na słuchawkach, a najczęściej późną porą ) dzięki

Opublikowano

hehe też lubię Audi ^_^ Cayenne napewno kupię podobnie jak GLa, X5, R8. Q7 poraża dbałością o detale ( jak na model 1:43) poprostu świetny :rolleyes:

Opublikowano

Heh, mam praktycznie identyczny stolik, tylko że niższy. :) Kolor ścian też. Tylko między konsolami jest różnica :P

Edytowane przez Nadrill

Opublikowano

Dawno, dawno temu coś tu wrzucałem, ale co nieco się zmieniło, doszło, ubyło, a poza tym zrobiłem dzisiaj w kąsolomaniackim kąciku picuś glancuś porządek, co mnie wypełniło takim optymizmem, że aż postanowiłem pstryknąć fotki ;)

p1000575nk5.th.jpgthpix.gifp1000577ed0.th.jpgthpix.gifp1000582fz1.th.jpgthpix.gif

p1000578wa7.th.jpgthpix.gifp1000580hz3.th.jpgp1000581on6.th.jpgthpix.gif

Opublikowano

NO FAKE!!!11 Been there!

Plakat GoW ze złej strony i miś na pościeli O_o.

Edytowane przez qb3k

Opublikowano

Patrząc na drzewa wychodzi, że mieszkasz w okolicach 5-6 piętra - po co Ci zatem kraty w oknie (którego parapet znajduje się na wysokości kostek)?

Opublikowano

Miś przypomina mi o moich gangsta korzeniach z blokowiska <szacun&rispekt,joł!!!>

Mieszkanie mieści się na poddaszu, 4. piętro. A kraty to tak na wypadek lekkiej deprechy ;)

A Ty Kuba stul się, Marcus jest w pytę !

Opublikowano

cieple kolory i oswietlenie tworza przytulny pokoik ale te kraty psuja efekt

Edytowane przez Redmitsu

Opublikowano

Pokoik nie jest mały - ma z 18 metrów, tu głównie jest pokazane łózko i kącik do grania i oglądania wszelkiego rodzaju materiału filmowego. Ale smietniga stworzonego przez brata na biurku z PC i lapem Wam oszczędziłem ;)

Opublikowano

dsc03358sk2.jpg

gier brak :cierpienie:

Opublikowano
cieple kolory i oswietlenie tworza przytulny pokoik ale te kraty psuja efekt

bo to jest więzienie o złagodzonym rygorze. Key zapomniał dodać.

Opublikowano
Dawno, dawno temu coś tu wrzucałem, ale co nieco się zmieniło, doszło, ubyło, a poza tym zrobiłem dzisiaj w kąsolomaniackim kąciku picuś glancuś porządek, co mnie wypełniło takim optymizmem, że aż postanowiłem pstryknąć fotki ;)

p1000575nk5.th.jpgthpix.gifp1000577ed0.th.jpgthpix.gifp1000582fz1.th.jpgthpix.gif

p1000578wa7.th.jpgthpix.gifp1000580hz3.th.jpgp1000581on6.th.jpgthpix.gif

wypas pokój

Opublikowano

o co chodzi z tą zła strona plakatu gowa?

Opublikowano

Obok łóżka stawiam przekręcam się z nią leciutko w stronę telewizora i jest zabawa <twisted>

A strona plakatu to pierdolenie qb3k'a - ciągle znoszę takie głupoty z jego strony na GG, więc wszystko w normie ;) Po prostu mu się nie spodobała moja decyzja od wybraniu tej, a nie innej strony plakatu.

Opublikowano

Mój pokoik :) Z komputerem to lewy róg pokoju, a z tv prawy. Pośrodku jest biblioteczka :) Wiem wiem, tragiczne ułożenie głośników 5.1, ale kupiłem je sobie już z myślą o swoim mieszkanku, a u siebie w pokoju nie mam ich gdzie rozstawić. Z kablami też trochę hujnia, ale nigdy nie mam czasu, żeby je rozłączyć i pospinać <_<

dsci0301tg5.jpg

dsci0302mp0.jpg

Edytowane przez TeBe

Opublikowano

Fajnie zestrojone czarne biurko z czarnym x360 i ciemnym monitorem :]

któregoś ranka sie obudzisz i sie okaże że kurz pożarł ci konsole <_<

Opublikowano

moje centrum dowodzenia swiatem

kudosroomhcix6.jpg