Opublikowano 8 grudnia 200816 l Parę słów o pokoju : Konsola pnaystation3 jest też x360 którego nie ma na zdjęciu,Myszka FragFX,4 Buzzery,i sporo gier wszystko widać na zdjeciach. o kurde, mój wymarzony pokój gracza! na razie nie mam za dużo miejsca, żeby tak to zayebiście poustawiać ale za rok robie przeprowadzke i taki pokój musi byc duży ;] po bokach półki troche, w stylu japońskim tylko na pewno nie zrobie takiego oświetlenia nad ekranem, raczej zakrytą świetlówke pozdr
Opublikowano 8 grudnia 200816 l tylko na pewno nie zrobie takiego oświetlenia nad ekranem, raczej zakrytą świetlówke pozdr Na zdjeciu tego nie widać ale nad tymi halogenami jest wąż świetlny
Opublikowano 8 grudnia 200816 l Duże zmiany..,w tym tygodniu dojdzie nowa kanapa,biurko,fotel,firany(czy jak sie to nazywa)dywan itd.. no i komoda ktora stoi po lewej stronie tv bedzie wisiała nad nim.Foty po zmainach wrzuce w piątek Na dziś to wygląda tak: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ded75cd07624bcc6.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/fc49c7c3e1e2f40b.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2ecc918d944b393a.html
Opublikowano 10 grudnia 200816 l nie, ale moze znowu kupie.. W piatek wrzuce nowe foty bo przyszły już nowe meble..
Opublikowano 12 grudnia 200816 l Zwierzak, to Ty chodzisz po ścianach słuchając muzyki na wieży, czy po prostu wyznaczasz nowe, genialne, trendy w technologii stereofonicznej?
Opublikowano 12 grudnia 200816 l Jako, że los rzucił mnie na roczne wygnanie do Francji musiałem zamieszkać w akademiku, aktualnie żyję więc tak:): Prawa ściana i wyro. Lewa ściana, i szafeczka z TV i sprzętem. Lewa ściana V 2.0 i "półka" z grami. Zoom na sprzęty. Zomm na półkę. A stąd do was piszę. Edytowane 12 grudnia 200816 l przez Maiden
Opublikowano 13 grudnia 200816 l Się czepiacie, po prostu we Francji jest taki trend, że wszystko się buduje obrócone o 90'
Opublikowano 13 grudnia 200816 l Tak trudno zdjęcia obrócić? Skąd masz takie elo plakaty? Czepiacie się Zdjęcia obróciłem, właśnie nie rozumiem czemu po załadowaniu się z powrotem "przewróciły" xD A plakaty dostałem za darmochę w sklepie "Game" - taka "sieć" dużych "Ultim" jest w całym kraju, i jak kończą reklamować daną grę to rozdają materiały promocyjne
Opublikowano 13 grudnia 200816 l Maiden żarciki scenicznie Maiden sejs "A plakaty dostałem za darmochę w sklepie "Game" - taka "sieć" dużych "Ultim" jest w całym kraju, i jak kończą reklamować daną grę to rozdają materiały promocyjne smile.gif" - o tym chciałem napisać, to nie Polska a Francja. Kumpel jak był to zakupił sobie DC wraz oryginalnymi grami które leżały w koszyku - cena 4 ojro. Polska to multipleks trzeciego świata.
Opublikowano 14 grudnia 200816 l Barak Owieca jak na razie jest jednym z nielicznych spełniających w pełni ideę tego tematu FullHD i HD-Era od Sony pełną gębą !!1111
Opublikowano 15 grudnia 200816 l Fotel niepokojąco podobny do mojego - aż spojrzałem, czy siedzę na tym, na czym powinienem ;]
Opublikowano 15 grudnia 200816 l Kabel sie gdzieś zawieruszył D; a wiecie ze mój x-wór ma juz 2 lata ? : D Keymaker a ja Ciebie znam z Pclaba. tylko mi bana tam dali do 19-ego xD
Opublikowano 15 grudnia 200816 l Fotel niepokojąco podobny do mojego - aż spojrzałem, czy siedzę na tym, na czym powinienem ;] Miałem to samo. Poza tym troszkę syf.
Opublikowano 15 grudnia 200816 l prowizoryczny stolik pod tv mam tak od niedawna, umeblowanie mojego pokoju jest pod kompa, normalnei nie ma gdzie dac tv, ale u brata nowy tv sie pojawil to starego grundiga przygarnalem do siebie 8) w ten sposob mam tv+konsole naprzeciw lozka i gram sobie przed snem w lozku do drugiej
Opublikowano 15 grudnia 200816 l miszcz! :1pl: xDDD a zmieniłeś opony na zimowe?! nie, no xD umarłem z leksza Edytowane 15 grudnia 200816 l przez firana140