Skocz do zawartości

HC ROOM'y

Featured Replies

• Odpowiedzi 4,5 tys.
  • Wyświetleń 631,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nowe mieszkanie, powoli wszystko nabiera wygladu, musze przyznac ze ciezko miec swój wlasny kacik majac 16 letnie dziecko, ale jakos wyszlo zeby bylo, przytulnie/rodzinnie ale i tez hardcorowo    

• Dzisiaj robilem w domu porzadki i natrafiłem na dosc nostalgiczne zdjecia. Takze przedstawiam wam moj HC Room z około 2001 roku, boom!             

• To u mnie będzie Cię ranić podwójnie   Moją jaskinię zorganizowałem na szczycie domu, gdzie jest idealna bariera akustyczna ( nigdy nie gram na słuchawkach, a najczęściej późną porą ) dzięki

Opublikowano

przygotuj sie na posty w stylu: "twoje x'y dlugo nie pozyja" ;]

fajny sprzecior i lubie kabelki ;]

Opublikowano

Ostatnimi czasy mój jedyny HC Room, w którym mam czas pograć

26012010328.th.jpg

Edytowane przez ShtaS

Opublikowano

Czarne Nintendo do tak wspaniale lśniącej porcelany? Obawiam się, iż do Twojego hardkorowego kibla wkradło się bezguście.

Opublikowano

Kolory dobierałem na zasadzie kontrastu. Poza tym czarny DS idealnie pasuje do popołudniowej kupy.

Edytowane przez ShtaS

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tutaj mój, trudno go nazwać Hardcore Room, ergonomią nie grzeszy, ale jest dobry, bo własny :]

dsc00434e.th.jpg

Opublikowano

Tutaj mój, trudno go nazwać Hardcore Room, ergonomią nie grzeszy, ale jest dobry, bo własny :]

dsc00434e.th.jpg

Ładnie:). A w tym akwarium coś żyje czy tylko stoi tak żeby goście jak przychodzą to pukali i czekali aż coś się tam poruszy?;p. Mocno wierzący jesteś? Nie każdy Polak ma Pismo Święte na wierzchu a co dopiero pod telewizorem:). W ogóle wielu w ogóle nie ma;p.

Opublikowano

Akwarium jest mojego brata :sweat: Kiedyś w nim jeszcze pływały ryby, teraz został glonojad i jeden neonek. Cała rodzina czeka, aż zdechną, bo ni to ładne ni pożyteczne :pinch: A Pismo Święte hmm... sumie racja, głupio tak pod telewizorem, jeszcze na najwyższej półce, zaraz schowam :diablo::D

Opublikowano

Akwarium jest mojego brata :sweat: Kiedyś w nim jeszcze pływały ryby, teraz został glonojad i jeden neonek. Cała rodzina czeka, aż zdechną, bo ni to ładne ni pożyteczne :pinch: A Pismo Święte hmm... sumie racja, głupio tak pod telewizorem, jeszcze na najwyższej półce, zaraz schowam :diablo::D

Biedne te rybki;p. Dobrze, że nie są swiadome tego, że wszyscy domownicy czekają na ich śmierć:D. A Pismo świetę to cóż, nie ma powodu, żeby je chować - tak tylko spytałam. To przecież nic złego(chyba;p). W końcu Bibila nie oznacza bycia fanem księdza Rydzyka więc jest ok:D.

Opublikowano

Pismo Święte pewnie dostał w promocji do PS3 w Empiku :thumbsup:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Moj pokoj gracza. Jeszcze kilka poprawek i bedzie ok. Pochowac wszelkie kable, zmienic stół na biurko i wyyebac dziecko neo.

dsc01385f.th.jpg dsc01388j.th.jpg

Edytowane przez Redmitsu

Opublikowano

Ten obrazek z bandem na ścianie- co to? Gdzie kupione? I WANT!!!

Opublikowano

Obraz ten w sumie nie jest kompletny bo brakuje mu srodkowego najdluzszego panela, na nim byl wokalista ;] jak chcesz moge ci wyslac linka skad zakupiony.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

pokoj mojej siostry. xbox moj- trzeba dzielic sie z rodzenstwem. plejka jest siostrzenicy (przyjechala na wakacje a jest fanka gta)

146l.th.jpg

Edytowane przez maciekww28

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

snc00619large.th.jpg

Nic niezwykłego ale mi w 100% wystarczy ; F

burde`ll w moim stylu sprzed wieluu lat. Jednak teraz porządek.. mieszkanie z 2 połowa. Jednak plus za klasyczny styl.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Oto mój pokój/mieszkanie gracza. należy zaznaczyć że wszystko zakupione za moje, ciężko zarobione pieniążki. Po ślubie(sierpień tego roku) zamierzam dokupić jakiś dobre głośniki:) oraz guitar hero, wtedy też startuje z tym roomem do extrema:)

-główny pokój a zarazem salon, tu przesiaduje najczęściej:P, telewizor 42 cale: http://yfrog.com/6bzdjcie01751280x768j

-kolekcja na ps3 (2x gow 3 ponieważ koleś z forum chciał ff13 pożyczyć i gowa dał w zastaw:P): http://img98.imagesh...761280x768.jpg/

sama szafka na gry wiem że do wymiany(mamy kota i jeszcze krawędź jedną skubaniec odrapał....)

-to nasza sypialnia telewizor staoć jakich mało:P, tu też znajduje sie ps2, xbox, pegasus(z bezprzewodowymi padami!!!!), psp, gameboy:

http://img85.imagesh...661280x768.jpg/

-dalsza część sypialni(kiedyś było wiecej na ps2, około 100 sztuk ale zostawiłem tylko perełki:)): http://img688.images...781280x768.jpg/

- oto ciekawostka: szafa"chaos" jest w niej wszystko: maty do tańczenia, buzzery, singstary, okablowanie, extreme(wszystkie od 4 numeru) i wiele wiecej ciekawostek:), nawet nasze zdjecia w ramkach się załapały:P

http://img571.images...791280x768.jpg/

pozdrawiam i czekam na opinie:)

Edytowane przez xzdunx

Opublikowano

mało klasyków ;]

masz podobnie jak u mnie, tzn w salonie masz nextgena, a w kanciapie oldskulruma ;] tyle, że ja się jeszcze urządzam, po przeprowadzce ;]

• 5 tygodni później...
Opublikowano

jako, ze mam syf w pokoju, a ten temat troche sie zakopuje... postanowilem strzlic foty :D

w sumie po staremu... aha wii nie jest moje.

jeszcze nie oszalalem, zeby kupowac konsole, ktora oferuje 3 gry dla mnie;]

ALIM1333.JPG

ALIM1330.JPG