Skocz do zawartości

HC ROOM'y

Featured Replies

Opublikowano

Bo dzięki temu odróżniamy bogatych od biedaków.

• Odpowiedzi 4,5 tys.
  • Wyświetleń 630,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nowe mieszkanie, powoli wszystko nabiera wygladu, musze przyznac ze ciezko miec swój wlasny kacik majac 16 letnie dziecko, ale jakos wyszlo zeby bylo, przytulnie/rodzinnie ale i tez hardcorowo    

• Dzisiaj robilem w domu porzadki i natrafiłem na dosc nostalgiczne zdjecia. Takze przedstawiam wam moj HC Room z około 2001 roku, boom!             

• To u mnie będzie Cię ranić podwójnie   Moją jaskinię zorganizowałem na szczycie domu, gdzie jest idealna bariera akustyczna ( nigdy nie gram na słuchawkach, a najczęściej późną porą ) dzięki

Opublikowano

NA wykopie był kiedyś tekst, o tym, że nie ma różnicy, czy kupujesz kabel HDMI za 20 000 zł, czy za 20 zł.

Kabel to kabel. W myszce jakbym miał pozłacane USB, czy wtedy myszka chodziłaby płynniej?

Opublikowano

pozłacane styki mają czystszy sygnał czyli lepszy dźwięk i obraz

Opublikowano

no to trzeba wymienić wszystkie kable w domu zaczynając od słupa energetycznego, żeby prąd też był czysty

Edytowane przez Szejdj

Opublikowano

Pozłacane styki mają tylko jedens sens istnienia - nie śniedzieją tak szybko jak zwykłe. Działają natomiast identycznie tak samo jak zwykłe.

Opublikowano

no pozłacane mają lepszy obraz, przecież sprawdzałem sam, porównywałem tanie kable z tymi pozłacanymi i była ogromna różnica

Opublikowano

potwierdzam, nie moglem uwierzyc jak zmienilem zwykly kabel na taki za 400zl z duza warstwa zlota.

Znaczaco poprawil sie aliasing, kolory i hdr.

Opublikowano

polecam diamentowe słuchawki, mp3ki nie brzmiały nigdy tak dobrze

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Mój kącik wczasowy, bardziej leży niż gram na tym ale sama obecność uspokaja :-)

23HdGc3.jpg

Opublikowano

No jak o tym pomyślę to robi mi się chłodno bardzo tak więc odpukać ;-)

Opublikowano

Też pokażę mój kącik wczasowy. Wypoczywam w okolicach Rabki, jest cudownie. Wiedziałem że tu będą w pokojach kineskopy, więc wziąłem ze sobą poczciwego PSX'a. Idealnie się gra na takim ekranie.

bUAMvhV.jpg

Oczywiście nie jestem poje.bany i gram wieczorem albo jak leje deszcz. Zasadniczo relaks w basenie, ognisko nad rzeką i górskie wycieczki (Luboń Wielki rządzi).

oX9vXfX.jpg

Opublikowano

Uff, myślałem ze wyszukiwałes pokoje pod katem kineskopów, by całe wczasy przesiedzieć na playstation :)

Opublikowano

he he, nie no. A w ogóle zapomniałem wziąć PSP.

Opublikowano

Mój kącik po niedawnym przemeblowaniu i kupnie nowego TV  :rayos:

1_zpsprr3piu7.png

2_zpsvtrkjceb.png

4_zpsjkyb9xat.png

5_zpssznkv6ws.png

Opublikowano

W którym miejscu go walnąć?

@down: Ok, pokombinuje.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Zrob zblizenie listwy kryjacej kable. Ladnie sie prezentuje.Gdzie dostales? Do syna bym wrzucil. Plz.

Edytowane przez iMEVEK