Skocz do zawartości

spis posiadaczy SEGI DREAMCAST

Featured Replies

• Odpowiedzi 59
  • Wyświetleń 89,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zdjęcie 1 Zdjęcie 2 Zdjęcie 3 Zdjęcie 4 Zdjęcie 5 Wstawiam fotki mojej kolekcji Jeszcze wiele brakuje ale wszystko jest na dobrej drodze

• Ostatnio kupiłem chyba z szóstą sztuke po odwyku dwu letnim od posiadania makarona. Kupiłem białego ideała z Padem, a następnie dokupiłem 3 nowe vibry 2 nowe pady kabel Vga i czincz i 6 Nówek w foli m

• W końcu po wielu latach dorwałem swojego DC w stanie idealnym. Pierwszego pozbyłem się w 2003 roku na rzecz PS2. Obecnie posiadam wersję z oryginalnym boxem padem z VMU i Jumpem. Gier nie będę pisał b

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

To i ja sie dopisze dorwalem z 4 padami i paroma dobrymi grami sonik mnie wciagnol no i poluje oczywiscie na shenmue.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No, wreszcie po wielu trudach związanych z naprawą konsoli, i ja moge się wpisać na listę posiadaczy Makarona.

___WPIS___ :)

Opublikowano

Dreamcast + 4 pady + 4 VMU + Shenmue 2 + Virtua Fighter 3tb + Virtua Tennis + Bleemcast tekken 3

To tyle z oryginalow - jeszcze malo ... ale w planach juz sa nastepne.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dreamcast + Dream zapasowy + 4 pady + 2 VMU + Shenmue 1 + Shenmue 2 + Jet Grind Radio + Sonic 10 th aniversary edition + DOA 2 + Soul Calibur x + Densha de go 2 + Kontroler + Sega bass + Wędka + Virtua Fighter 3tb

Edytowane przez Maiden

• 3 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wpis- działa, jeno z piratami ma czasem problemy.

• 2 miesiące temu...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Też się wpisuję. Nie chce mi się robić zdjęcia ale mam w posiadaniu: jednego konsa, dwa joypady, dwa pamięci VMU, jeden raz Rumble Pack (chyba tak to się nazywa :huh: ), no i kilka oryginalnych gier (na początku same piraty, potem jakoś postanowiłem że na allegro zacznę kupować oryginały). No i udało mi się nabyć Soul Calibura za jedyne 55 zł :D

Opublikowano

3 martwe ;D 3 pady, 2 vmu.

no i zastanawiam sie nad kupnem nastepnego. ta konsola to cos niesamowitego.

Opublikowano

No to i ja się przyznam. Posiadam dece + jedno vmu(padaka jest jak ma się jeden egzemplarz) i dwoma padami. Do tego modzik VGA i można wymiatać :) Co prawda zrobiony "trochę" brzydko ale działa :D Do tego nie wlutowałem switcha tylko na stałe zworkę na płycie zrobiłem. Zgier które mnie ominą przez vga żałuje tylko skies of arcadia(ponoć fajne to to). Tu fotki jak wyszedł modzik(z wyprowadzenia audio za pomocą molexa proszę się nie śmiać, robiłem z tego co było pod ręką :D):

dsc00003o.th.jpg

dsc00004d.th.jpg

dsc00005egy.th.jpg

a zaklejone taśmą żeby nie było widać wytopionej dziury.

Edytowane przez mateusz4444

Opublikowano

No no, ostatnio przybywa Dreamcastowców, albo dopiero się ujawniają ; ) Dreamcast it's still thinking

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dreamcast (laser już wymieniany) + 2 vmu + 3 pady + Sonic Adventure + Virtua 3 + Chu Chu Rocket + przejściowka na psxowego pada

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Witamy w rodzinie ;)

U mnie od wczoraj goszczą już trzy dreamcasty (jeden trup).

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

W końcu po zagraniu w creazy taxi u znajomego ( 7 lat temu ! ) doczekałem się i swojego dreama. Jeden pad , 2 karty i Sonic Adventures. Taki początek.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dopisuje się do reszty. DC już od 6 lat leży w domu. Niestety od paru lat zamiast grać na nim, sprzątam kurz z niego.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Mam i ja :)