Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

kojarze tylko wokaliste, klauna, perkusiste i dlugonosa, reszte je,bac, zbyt podobne maski mieli

• Odpowiedzi 667
  • Wyświetleń 126,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Nosz (pipi)a jego mać!!! Dawno mnie nic tak nie zirytowało/zasmuciło. Od zawsze była mowa, że nie ma opcji by ktoś odszedł z zespołu. Jeśli już to miał on się rozwiązać. I nie wiadomo co teraz, zespół jest w trakcie przerwy, Joey coś ogarnia w Murderdollsach, Corey kończy nagrywać płytkę ze Stone Sour...

Niech to chvj w bombki strzeli :confused:

Opublikowano

jeoy w trasie jest chyba z robem zombie, no ale drugich murderdollsów to bym chętnie posłuchał. wszystko od wednesdaya łykam bez popity.

Opublikowano

no rzeczywiście, ostatnio średnio w temacie jestem.

(pipi)a, cholernie mi przykro, słucham ich od mniej więcej od wydania Iowy, ciężko przyjąć do wiadomości, że jest ich już 8śmiu. Ciekawe czy przetrwają tą stratę. Oby.

Opublikowano

nikt nie uslyszy ze brakuje jednego, jakby zayebali 6 , to moze.

Edytowane przez caps_LOCK_masta

Opublikowano

dobry pretekst do rozwiązania się. to i tak teraz jedynie trochę ostrzejsze stone sour.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

btw. taylor podobno się rozbija tu i tam w towarzystwie ziomków z des moines i gra solowy materiał, covery itp:

singiel stone sour w czwartek, płyta we wrześniu

Edytowane przez Walter_Cronkite

Opublikowano

Wielka szkoda Paula, zwłaszcza, że na dniach żona miała urodzić mu dziecko. Ciekawe co teraz z Slipknotem? Jeżeli mają zamiar nadal nagrywać płyty w stylu AHIG, to niech lepiej zakończą działalność. Z drugiej strony, płyta w stylu pierwszego krążka lub Iowy, pomarzyć zawsze można.

Opublikowano

No właśnie, pomarzyć można. Corey stracił głos i teraz przy darciu mordy brzmi jak zarzynany prosiak. Niech lepiej śpiewa już balladki w Stone Sour.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Takie sobie, może jak się posłucha 1000 razy, to w końcu się spodoba.

Opublikowano

tylko po co się katować taką chu.jnią tysiąc razy

Edytowane przez _Be_

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

E zaś nie przesadzaj, np taki 'Gematria' jest wypier.dolisty. I jeszcze parę się znajdzie.

Choć aż takiej agresji to chyba w sobie nie mają jak ten wyżej zapodany.

A w ogóle najlepszy wał z Iowa to 'The Shape".

Opublikowano

może i tak, ale nie o ostrości tu mówię teraz. to nie konkurs "kto ostrzej". po prostu to intro kiedyś mi się baaardzo podobało i tera sentyment jest. chociaż jeśli już tak mówimy to zawsze lubiłem to w jaki sposób slipknot zamykał albumy.

Opublikowano

No, ja też się cieszę, kiedy albumy Slipkonta się kończą.

Opublikowano

Jeśli chodzi o pojedyncze tracki, to i na Vol 3 można kilka dobrych znaleźć np Duality, czy Pulse of the Maggots, albo The Blister Exists. Tylko co z tego, jak całościowo jest chujowa.

Natomiast z ostatniej tylko All Hope Is Gone przypadło mi do gustu.

Opublikowano

All Hope Is Gone jest zjadliwa jedynie do połowy. Cała reszta ich albumów mi nie podchodzi.

Najlepszy ich kawałek: