Lukaszeq 0 Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 No w sumie bardzo przystojny to jest Dżujo - podobny do Rascala. Ściera na podium? No cóż, faktycznie, twarz to ma jak mi(ni)ster universum - popatrzcie na takiego Szwarcenegera. Też ryjowiec jak cholera. Quote
przegraj_kowal 0 Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 i po moim głosie Star dogonil Sciere dajesz Star,dajesz! Quote
Bezelek126 0 Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 hmm sciera , za to ze nim sie podloge podciera bez obrazy Quote
Masher 2 Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 (edited) Ściera :crazy: na prezydenta Edited May 8, 2008 by Masher Quote
Myszaq 0 Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Myszaq i Koso, bo obaj coś z boskiego Maxia Payna mają XD. BTW-konkurencja określa obu panów jako "pięknisi". Zazdrość! ) Konkurencja czyli ze kto? N+? prosze o info bo nic nie wiem, a jako egocentryczny hedonista-cyklista musze wiedziec wszystko co o mnie pisza i gdzie ;D Quote
Kroolik 7 Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Pierwsza myśl: forum o grach, pewnie z 95% użytkowników to faceci i wybór najprzystojniejszego? no offence ale jestem hetero i raczej mało mnie interesuje który zakłada więcej żelu, a który goli nogi czyli wybory mistera braci konsolowej Ale by nie było OT razem z przyszłą żonką wybieramy Mazziego -> wygląda "normalnie" i za(pipi)iste felietony pisze (piękno wewnętrzne ) Quote
kanabis 22776 Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Może zrobimy konkurs na najbardziej pedalski topic na forum? Nie, to zbyt oczywiste :closedeyes: Quote
Fab3r 4 Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Zdecydowanie Star Wy z tym tematem to tak na poważnie xD ? Quote
kanabis 22776 Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 spróbować warto Pewnyś? @Fab3r- Ta, pewnie że na poważnie. Nagrodą jest weekend w tartaku z założycielem tematu. Będzie ruchanie Quote
Guest STIVI Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 spróbować warto Pewnyś? @Fab3r- Ta, pewnie że na poważnie. Nagrodą jest weekend w tartaku z założycielem tematu. Będzie ruchanie nagroda to kolacja ze mną Quote
Fab3r 4 Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 spróbować warto Pewnyś? @Fab3r- Ta, pewnie że na poważnie. Nagrodą jest weekend w tartaku z założycielem tematu. Będzie ruchanie nagroda to kolacja ze mną wolalbym ruchanie na sianie albo harce na fujarce jj'a Quote
Kroolik 7 Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Pierwsza myśl: forum o grach, pewnie z 95% użytkowników to faceci i wybór najprzystojniejszego? no offence ale jestem hetero i raczej mało mnie interesuje który zakłada więcej żelu, a który goli nogi czyli wybory mistera braci konsolowej Nie umiesz patrzac na goscia powiedziec ze jest przystojny czy fajnie ubrany? To twoj problem... Jak w podstawowce, "nie powiem ze stefan ma fajna koszulke bo koledzy nazwa mnie pedalem". Lol. Umiem powiedzieć ale "na żywo" widziałem tylko Kosa więc co to za opinia wysnuta z marnej jakości zdjęć w gazecie. Jeśli ty znasz/widziałeś wszystkich możesz wydać taką opinię, ja nie Co do "fajności ubrania" to kwestia gustu i własnych preferencji więc nie ma sensu tego tematu poruszać. Dla jednego dres jest najlepszy dla innego moro lub gajerek. Jeden woli stringi drugi mokasyny. A w mojej podstawówce była tolerancja i nie było wyzwisk od pedałów, ale to dawno temu było. Nie wiem jak teraz ale widać że się orientujesz lepiej xD Nie umiesz się z tym pogodzić? Twój problem, no off. Quote
naruto1991 0 Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Matkooooo!!! Ludzie opamiętajcie się... Gość pisze, że za ocenienie zg(red)a będą nagrody to nawet mężczyźni się rzucają. Ocenianie najprzystojniejszego redaktora? Myślałem, że PE po ostatniej zmianie wizerunku zacznie być postrzegane jako porządny magazyn, a tu koleś wyskakuje z takim tematem:( Żenada... Po prostu trzeba przestać traktować redaktorów tego pisma jak nie wiadomo kogo... Niedługo zaczniecie zakładać tematy czy Ściera lub HIV noszą majtki czy stringi:(( (Sorki chłopaki nie obraźcie się, ale zrozumcie to:) Pozdrawiam Mirek Quote
Kriseh 26 Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Koso oczywiscie :* Za to ze czesto pijemy Zoladkowa a po niej wszystko i wszyscy sa piekniejsi. Quote
łom 2104 Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 ściera, bo w okularach wygląda na yntieligentnom osłobe Quote
LUKAS 1981 0 Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 zgadzam się Ściera powala jest naprawde bardzo sexy:D Quote
Recommended Posts