Skocz do zawartości

"Zielony jak ta trawa"... pytania i odpowiedzi ;]

Featured Replies

Opublikowano

do umdripow nie trzeba plytki w napedzie. wystarczy iso skopiowac do x:/iso/video chyba tak to szlo :)

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 344,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• mam troche nietypowa sprawe, czy ktos moze sprawdzic czy da rade grac na psp w ta gre http://www.margonem.pl/ , bo ja teraz nie mam za bardzo jak psp podlaczyc do internetu

• wyszla na psp jakas gra w stylu "lecisz stateczkiem w prawo i strzelasz"?

• zrobilem sobie w kwietniu konto na yourgamingname.com i mieli mi przeslac jakis PIN , nic nie otrzymalem : |

Opublikowano

Do UMD ISO trzeba płytkę :P Ale nie musi być to koniecznie Video UMD - może być nawet Demo Disc :sweat:

Dodatkowo - obraz płyty z filmem trzeba zamontować w VSH Menu.

Opublikowano

ja odpalalem bez... mozliwe, ze mialem jakis plugin. nwm... i tak chyba wszyscy maja przykladowo ten demo disc

Opublikowano
No, to problem, bo demodisc sprzedałem :D

ja go nigdy nie miałem xD

Opublikowano

Czy istnieje jakiś sposób przekonwertowania save'a gry w wersji USA aby był odczytywany w europejskiej?

Bo rozumiem, że jedna nie obsługuje drugiej, czy też się mylę?

Edytowane przez Suavek

Opublikowano

jesli dobrze pamietam to CWCHEAT ma taka opcje. trzeba zmienic kod gry tzn ten sulusXXXXX lub cos podobnego na europejski lub odwrotnie

Opublikowano
  • Autor
Yano sie złamał, Yano sie złamał :D witamy po ciemnej stronie.

haha :P no wczoraj przerobilem :D

w zwiazku z tym mam pytanie ktore pewnie padło 100 razy, a nawet sam je zadawalem ale okazalo sie ze potrzeba CF wiec wtedy mi sie nei przydalo:

jak robic fotki? tzn wiem ze trzeba jakis plugin, ale czy ktos ma jakis sprawodzny i dzialajacy? , i gdzie go wgrac? (o ile pamietam to potem fotki robi sie naciskając nutke)

Opublikowano

Z tego co pamiętam plugin nazywa się capture.prx, wgrywa się go do katalogu SEPLUGINS w X:\tutaj, a oprócz tego w X:\tutaj powinien być plik .txt, ale nie pamiętam dokładnie jak to szło :) No i nie jestem pewien, czy ten plugin działa na 3.90 M33 (zakładam, że taki soft teraz masz).

Opublikowano

mam problem . Kupiłem przerobioną PSP z kartą 2gb . Wkładam karte do konsolki a ona jej nie wykrywa . Sprawdzam czy bedzie działać na aparacie cyfrowym - wszystko git . Jest jakies rozwiazanie dla tej patowej sytuacji ? :/

Opublikowano

jak masz problem to go OPISZ... dokladniej. powodow moze byc kilka

1. karta to fake

2. w vsh menu ktos przestawil usb device na cos innego [ale tak by bylo,gdyby konsola wykrywala memorke ale nie dalo by sie na nia wejsc przez usb]

3. czytnik w konsoli padl [zobacz czy przy wkladaniu karty czerwona dioda mruga]

4. na karcie jest jakis smieszny format plikow

----

zrobiles format karty? jak nie masz czytnika to zrob w aparacie

Opublikowano
[zobacz czy przy wkladaniu karty czerwona dioda mruga]

no mruga gdy wkladam 2gb model memory stick Pro Duo high speed . Gdy wkladam 32mb memory stick duo wszystko jest ok .

Opublikowano

Mam pytanie co do folii ochronnych na ekran PSP, szykuje sie do zakupu ale nie wiem czy niektore z tych na allegro nie sa podrobkami.

http://www.allegro.pl/item347972153_orgina...ka_polecam.html

http://www.allegro.pl/item344213382_orygin...sklep_w_wa.html

http://www.allegro.pl/item352561459_100_or...sylka_lodz.html

Ktora warto wybrac ? Rozrzut cen jak za te sama folie jest za duzy zeby, wiec pewnie niektore sa orginalne a niektore nie.

Opublikowano

zmartwie cie ;)

na allegro nie ma oryginalnych folii hori... swego czasu oryginalne folie byly w sklepie pe [cena: cos kolo 50zl]

Opublikowano

Wiedzialem ze cos musi byc z nimi nie tak ;). To moze polecicie cos co spelni swoja role.

Opublikowano

trudno polecic cos czego jakoscie nie jestesmy pewni... ja swego czasu kupilem podrobke w robsonie i jestem zadowolony z jakosci [bezklejowa]... polecilbym ten sklep ale i tak niewiadomo jaka partia folii jest teraz na magazynach :)

ewentualnie mozesz kupic jakas poliweglanowa folie w salonie gsm [przycinaja na wymiar i od razu zakladaja ;)]; na ekran wielkosci psp powinno wyjsc cos kolo 20-30zl

Opublikowano

Jakoś nikt chyba nie wspominał, więc się zapytam. (A co ^_^ ) Mój brat będzie miał PSP z CF. Ja już mam. Czy na kopiach zapasowych można grać ad hoc. (Tak samo jak na UMD ;) )

Opublikowano

Może mi ktoś w krótkim tutorialu wyjaśnić jak wsadzić theme'a na psp żeby działał?Mozna też linkiem rzucić do niego.

Edytowane przez Mordechay

Opublikowano

jaki masz soft? jesli oryginalny to tylko ptf'y i daje sie je do psp/theme chyba tak to szlo ;)

jak masz cfw to mozesz sie bawic na kilka sposobow... zobacz na psp-team.pl forum dzial modding-software i bedziesz wszystko wiedzial