Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

"Zielony jak ta trawa"... pytania i odpowiedzi ;]

Featured Replies

Opublikowano

Siema mam problem : przyszlo do mnie dzis psp white, z karta 1 Gb i gra T:Dark Resurrection byla na karcie lecz ze nie zbyt lubie Tekkena podlaczylem psp do kompa usunalem Tekkena i wgralem gierke Patapon (cso)nagle psp wylaczylo sie i nie chce sie wlaczyc :( Co radzicie? Tylko nie mowcie ze brick bo to bylby juz drugi! :mellow:

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 358,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• mam troche nietypowa sprawe, czy ktos moze sprawdzic czy da rade grac na psp w ta gre http://www.margonem.pl/ , bo ja teraz nie mam za bardzo jak psp podlaczyc do internetu

• wyszla na psp jakas gra w stylu "lecisz stateczkiem w prawo i strzelasz"?

• zrobilem sobie w kwietniu konto na yourgamingname.com i mieli mi przeslac jakis PIN , nic nie otrzymalem : |

Opublikowano

Mam problem. Mam PSP z 3.90 M33-3 i częstokroć się dzieje, że gry nie wchodzą (przy ekranie ładowania wiesza się konsola i wyłącza. Problem pojawia się tylko przy plikach .iso i nie wszystkich. Co dziwne te same gry w .cso działają :huh:

Opublikowano

ustaw noumd na wersje od sony... na tym wszystko dziala.. przynajmniej mi

Opublikowano

Dokładnie psp mi się rozładowało a nie mam ładowarki, dzisiaj kumpel mi poźyczył i wszycho śmiga :)

Opublikowano

ej a co wy na to żeby stworzyć temat w którym byłaby lista gier i userzy w nie grający po necie

na przykład:

Burnout - Yano, Coati, firana140

...

Wipeout Pulse - janol, Kmiot, Fenix

albo coś w ten deseń

każdy by wpisywał w poście w co gra a pierwszy post byłby aktualizowany co jakiś czas.

:?:

Edytowane przez firana140

Opublikowano

tylko pytanie... chcialo by Ci sie aktualizowac ten "pierwszy" post? bo mi nie.

no mialo by to jakis sens, ale tylko do ustawek online no i owy "pierwszy" post musialby byc bardzo często aktualizowany... przy czym musiala by dojsc informacja o czasie, w ktorym dana osoba jest dostępna itp...

imo pozostanmy przy opcji umawiania sie na "sparingi" przez gg czy tam pw.

Opublikowano

Mam pytanie czy psp z Usa jest wczymś gorsze od psp w wersji eu?

Opublikowano

sama konsola nie, ale musisz dowiedziec sie jak z wtyczką do ładowarki, bo chyba bez przejsciówki sie nie obedzie

Opublikowano

Wiem, ze do ladowarki nie jest potrzebny konwerter napiecia, tylko sam adapter sieciowy za pare zeta (ladowarka dziala w napieciu 110V - 240V).

Opublikowano

Siema mam problem: Mam ladowarke do psp z USA, i nie wiem jaka przejsciowke mam kupic zeby mi sie psp nie spalilo :) ... i jeszcze jedno pytanko: Mam Liveboxa i nie moge sie polaczyc przez psp wykrywam polaczenie, wpisuje haslo WEP i lipa, Na Ps3 chodzi mi normalnie. Mam soft 3.71 m33-4

Opublikowano

weź kabel od video albo od radia i podłącz do ładowarki

Opublikowano

ale mozesz kupić za pare groszy przejsciówke z amerykanskiej wtyczki na europejska

Opublikowano
Siema mam problem: Mam ladowarke do psp z USA, i nie wiem jaka przejsciowke mam kupic zeby mi sie psp nie spalilo :) ... i jeszcze jedno pytanko: Mam Liveboxa i nie moge sie polaczyc przez psp wykrywam polaczenie, wpisuje haslo WEP i lipa, Na Ps3 chodzi mi normalnie. Mam soft 3.71 m33-4

Zapomniałeś przycisnąć REG'a w LB. Bez tego nie zaakceptuje połączenia.

Opublikowano

Dzieki za odpowiedzi, wszystko chodzi :) Jeszcze tylko kupie ta przejsciowke i git, pozdro!

Edytowane przez wisza

Opublikowano

1. Czy w PSP można zainstalować GG? Tak żeby działało :)

2. Czy na PSP można oglądać filmiki z YouTube, albo słuchać muzyki z wrzuta.pl ? Jest na to jakiś sposób?

3. Czy Internet można jakoś podpiąć kablem? Czy tylko wireless ?

Opublikowano
1. Czy w PSP można zainstalować GG? Tak żeby działało :)

2. Czy na PSP można oglądać filmiki z YouTube, albo słuchać muzyki z wrzuta.pl ? Jest na to jakiś sposób?

3. Czy Internet można jakoś podpiąć kablem? Czy tylko wireless ?

1. tak

2. tak, ale z wrzuta moze byc problem

3. tylko wifi [kiedys byl jakis plugin ale juz nie jest rozwijany... nawet nie wiem czy dzialal]

Opublikowano

Mam pytanie, otóż wsadzam Flatout'a na MS odpalam gierkę, pojawia sie napis PSP z kolorowymi bajerami a potem czarny ekran.Czekam, czekam i nic się nie dzieje.Ktoś wie jakie mogą byc przyczyny tego?

Mój soft to 3.90 m33-3

Opublikowano

Takie pytanie:

Na znanym serwisie aukcyjnym jest psp model 2004 is i tu mam pytnanie "is" co to za skrót?

Opublikowano

IS oznacza kolor, a dokladniej - Ice Silver.

Edytowane przez RoL