wisza 5 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Siema mam problem : przyszlo do mnie dzis psp white, z karta 1 Gb i gra T:Dark Resurrection byla na karcie lecz ze nie zbyt lubie Tekkena podlaczylem psp do kompa usunalem Tekkena i wgralem gierke Patapon (cso)nagle psp wylaczylo sie i nie chce sie wlaczyc Co radzicie? Tylko nie mowcie ze brick bo to bylby juz drugi! Cytuj Odnośnik do komentarza
Qjon 276 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Może się rozładowało Cytuj Odnośnik do komentarza
tomsecret1993 20 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Mam problem. Mam PSP z 3.90 M33-3 i częstokroć się dzieje, że gry nie wchodzą (przy ekranie ładowania wiesza się konsola i wyłącza. Problem pojawia się tylko przy plikach .iso i nie wszystkich. Co dziwne te same gry w .cso działają Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 ustaw noumd na wersje od sony... na tym wszystko dziala.. przynajmniej mi Cytuj Odnośnik do komentarza
wisza 5 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Dokładnie psp mi się rozładowało a nie mam ładowarki, dzisiaj kumpel mi poźyczył i wszycho śmiga Cytuj Odnośnik do komentarza
firana140 620 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 (edytowane) ej a co wy na to żeby stworzyć temat w którym byłaby lista gier i userzy w nie grający po necie na przykład: Burnout - Yano, Coati, firana140 ... Wipeout Pulse - janol, Kmiot, Fenix albo coś w ten deseń każdy by wpisywał w poście w co gra a pierwszy post byłby aktualizowany co jakiś czas. :?: Edytowane 30 Kwietnia 2008 przez firana140 Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 tylko pytanie... chcialo by Ci sie aktualizowac ten "pierwszy" post? bo mi nie. no mialo by to jakis sens, ale tylko do ustawek online no i owy "pierwszy" post musialby byc bardzo często aktualizowany... przy czym musiala by dojsc informacja o czasie, w ktorym dana osoba jest dostępna itp... imo pozostanmy przy opcji umawiania sie na "sparingi" przez gg czy tam pw. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Mam takie pytanie czy ta karta to oryginał?? http://www.allegro.pl/item357043782_4_gb_s...r_24m_etui.html Cytuj Odnośnik do komentarza
czesio83 21 Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Mam takie pytanie czy ta karta to oryginał?? http://www.allegro.pl/item357043782_4_gb_s...r_24m_etui.html w takiej cenie orginalna podróbka ^_^ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Mam pytanie czy psp z Usa jest wczymś gorsze od psp w wersji eu? Cytuj Odnośnik do komentarza
ghost. 60 Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 sama konsola nie, ale musisz dowiedziec sie jak z wtyczką do ładowarki, bo chyba bez przejsciówki sie nie obedzie Cytuj Odnośnik do komentarza
RoL 561 Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Wiem, ze do ladowarki nie jest potrzebny konwerter napiecia, tylko sam adapter sieciowy za pare zeta (ladowarka dziala w napieciu 110V - 240V). Cytuj Odnośnik do komentarza
wisza 5 Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Siema mam problem: Mam ladowarke do psp z USA, i nie wiem jaka przejsciowke mam kupic zeby mi sie psp nie spalilo ... i jeszcze jedno pytanko: Mam Liveboxa i nie moge sie polaczyc przez psp wykrywam polaczenie, wpisuje haslo WEP i lipa, Na Ps3 chodzi mi normalnie. Mam soft 3.71 m33-4 Cytuj Odnośnik do komentarza
nWo 1 Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 weź kabel od video albo od radia i podłącz do ładowarki Cytuj Odnośnik do komentarza
wisza 5 Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Ale ladowarka ma stala wtyczke nie da sie jej zamienic na EU, tak mozna bylo zrobic z adapterem do Ps2 Cytuj Odnośnik do komentarza
ghost. 60 Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 ale mozesz kupić za pare groszy przejsciówke z amerykanskiej wtyczki na europejska Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Siema mam problem: Mam ladowarke do psp z USA, i nie wiem jaka przejsciowke mam kupic zeby mi sie psp nie spalilo ... i jeszcze jedno pytanko: Mam Liveboxa i nie moge sie polaczyc przez psp wykrywam polaczenie, wpisuje haslo WEP i lipa, Na Ps3 chodzi mi normalnie. Mam soft 3.71 m33-4 Zapomniałeś przycisnąć REG'a w LB. Bez tego nie zaakceptuje połączenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
wisza 5 Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 (edytowane) Dzieki za odpowiedzi, wszystko chodzi Jeszcze tylko kupie ta przejsciowke i git, pozdro! Edytowane 2 Maja 2008 przez wisza Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 1. Czy w PSP można zainstalować GG? Tak żeby działało 2. Czy na PSP można oglądać filmiki z YouTube, albo słuchać muzyki z wrzuta.pl ? Jest na to jakiś sposób? 3. Czy Internet można jakoś podpiąć kablem? Czy tylko wireless ? Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 1. Czy w PSP można zainstalować GG? Tak żeby działało 2. Czy na PSP można oglądać filmiki z YouTube, albo słuchać muzyki z wrzuta.pl ? Jest na to jakiś sposób? 3. Czy Internet można jakoś podpiąć kablem? Czy tylko wireless ? 1. tak 2. tak, ale z wrzuta moze byc problem 3. tylko wifi [kiedys byl jakis plugin ale juz nie jest rozwijany... nawet nie wiem czy dzialal] Cytuj Odnośnik do komentarza
Mordechay 680 Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Mam pytanie, otóż wsadzam Flatout'a na MS odpalam gierkę, pojawia sie napis PSP z kolorowymi bajerami a potem czarny ekran.Czekam, czekam i nic się nie dzieje.Ktoś wie jakie mogą byc przyczyny tego? Mój soft to 3.90 m33-3 Cytuj Odnośnik do komentarza
czesio83 21 Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 sprawdz w iso jesli masz go cso ^_^ lub masz uszkodzony obraz:( Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 zmien no umd na wersje od sony Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Takie pytanie: Na znanym serwisie aukcyjnym jest psp model 2004 is i tu mam pytnanie "is" co to za skrót? Cytuj Odnośnik do komentarza
RoL 561 Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 (edytowane) IS oznacza kolor, a dokladniej - Ice Silver. Edytowane 4 Maja 2008 przez RoL Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi