Opublikowano 11 lipca 200816 l zainstalowałem nowy soft i co widzę ? to samo co w poprzednich ;/ da się z poziomu PSP wybrać jakiś filtr żeby piosenki pokazywało np. wg wykonawcy ?pozdro
Opublikowano 11 lipca 200816 l Chcialem sciagnac demko z PS Store. Ściągnąłem ten pliczek i zainstalowalem PSP Managera. Coś mnie pokusiło i dałem tak: PPM -> Otwórz za pomocą -> PSP Manager. Teraz gdy kilkne w ten pliczek otwiera mi się tylko PSP Manager i nic nie ściąga . EDIT: Już sobie poradziłem... Edytowane 12 lipca 200816 l przez maciucha
Opublikowano 12 lipca 200816 l Gdzie wgrać emulator Mega drive??Po rozpakowaniu mam pliki- dgen i dgen%.umieszczam w folderze głównym,w game,w psp i nigdzie konsola ich nie widzi
Opublikowano 13 lipca 200816 l Podczas połączenia USB wyświetla mi się napis "Please Wait..."w nieskończoność.Kiedyś jak próbowałem moich szamańskich sztuczek z obracaniem do góry nogami konsoli, dmuchaniem w port itp. połaczenie jakos było wykrywane, teraz nawet bary troter nie pomoże.Da się jakoś to rozwiązać inaczej niz przez kupno nowego kabla usb?
Opublikowano 14 lipca 200816 l Pożyczenie kabla USB A tak serio niestety kabel PSP to za 70% sedno sprawy, sam już wyrzuciłem 2 bo się rozwaliły, wyjątkowo łatwo zniszczalne draństwo. Ew. sterowniki w W, włacz moze tryb awaryjny i zadziała (jak u brata mp4) zaraz w necie tu jest chyba dopwiedź: http://boardsus.playstation.com/playstatio...read.id=3142186 różnie to interpretowali, ale koleś jeden wgrał nowe sterowniki przez prawy nasick > Mój Komputer > znak zapytania przy PSP > wgranie nowego driver'a. ew. format memki ew. pożyczenie kabla tak piszą pozdr Edytowane 14 lipca 200816 l przez 7ahoosh
Opublikowano 15 lipca 200816 l Kupno nowego kabla podziałało. Czy to normalne żeby za głupi kabel usb płacić 3 dychy?No ale widać, że dla niemcow to standard, poza tym mają bardzo szeroki asortyment! Miałem do wyboru kabel usb + ładowarka (po choja? :wtf: ) za 3 dychy i (uwaga!)zwijany kabelek usb (!!) również za 3 dychy.Ale okazję złapałem, japier... Jakby nie mogli wystawić normalnego kabla.Fockin zidżermyns.
Opublikowano 15 lipca 200816 l Te ładowarki w kablach to podobno nic dobrego, partaczą się. Poza tym zamień sobie te zlotowki na euro.
Opublikowano 15 lipca 200816 l mam dungeon siege od czego zaczć którą misje zacząc ? jest jakis opis?
Opublikowano 17 lipca 200816 l a jeszcze pytanie,jak wgrać( a właściwie gdzie) popsy do emulatora psx-a? otóż po ściągnięciu całego packa mam takie coś MSO->seplugins->cw cheat,popsloader->w hu....jakiś plików różnych soft jaki mam to 3.90-m33
Opublikowano 17 lipca 200816 l czyli kopiujeję sam katalog seplugins na karte pamieci?ale w które miejsce ?do głownego katalogu karty pamieci,do PSP,Game? Czy po skopiowaniu muszę je w jakis sposób instalować? Edit Skopiowałem seplugins do głównego-działa Edytowane 17 lipca 200816 l przez adi
Opublikowano 17 lipca 200816 l Czy opłaca się trochę zaoszczędzić i kupić PSP z USA? Czy będą jakieś problemy w związku z regionem NTSC? Wiem że potrzebna jest przejściówka żeby naładować PSP.
Opublikowano 17 lipca 200816 l Opłaca się. Nie będziesz mógl ogladac filmów PAL, reszta normalnie. Przejsciówka kosztuje 2zł.
Opublikowano 17 lipca 200816 l a gry PAL będą działać? nie ma żadnego programiku typu "region free" na psp żeby odtwarzać filmy PAL? Edytowane 17 lipca 200816 l przez SzuwaR
Opublikowano 17 lipca 200816 l Dlaczego na psp nie chce mi pójść flatout? Usłyszałem, ze to dobra gra, kupiłem, po włączeniu ujrzałem czarny ekran, poszedłem do sklepu wymienić-to samo.Teraz leży na półce i się kurzy.Ściągnąłem (szszsz) 6 razy z innych źródeł i dalej po włączeniu widzę ciemny ekran.Dodam, że w przypadku oryginału zepsuty napęd nie jest brany po uwagę, bo inne gry działają mi bez zarzutu, podobnie memory stick. "O co urfa jego mac chodzi w tym burdelu?" :wtf:
Opublikowano 17 lipca 200816 l Obecnie 4.01 m33, ale wczesniej probowalem na 3.71 i 3.91 i mialem to samo.
Opublikowano 17 lipca 200816 l masz tak tylko z tą jedną grą? dziwny problem xD zakladam, ze robiles formaty memorki i flash1? sprawdzales na roznych ustawieniach no-umd, lacznie z wylaczeniem tej opcji?