Skocz do zawartości

360tka Siadła i Wstać Nie Chce...

Featured Replies

• Odpowiedzi 989
  • Wyświetleń 107,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• nowe? stare? i na ile prawdziwe? Nie wiem. Nie jest to nic odkrywczego, ale i tak warto czytnąć ^_^   http://gamecorner.pl/gamecorner/1,86013,4856638.html

• od ponad roku nie śledze tematu awaryjności X360, a że ostatnio złapała mnie chęć powrotu do tej platformy... (obok PS3 oczywiście. Tęskno mi do Dead Rising - powaga) mam pytanko do znawców: jak w chw

• LEMON-CHORZOW
    LEMON-CHORZOW

czesc , wlasnie padl mi po raz drugi 3 rod , po naprawie idzie do zyda , 300 zloty za 2 naprawy, sprzedaje klamota jak wroci z naprawy za 700 stow plus 7 gier, doloze 300 stowy i kupuje xboxa elite ja

Opublikowano

Konsola, ktora kupilem 21 grudnia 2006 roku wlasnie umarla mi na E74.

Opublikowano

Konsola kupiona na poczatku 2006 dzisiaj padla ostatecznie....

Opublikowano
Konsola kupiona na poczatku 2006 dzisiaj padla ostatecznie....

i tak długo pociągnęła ;)

Opublikowano
Arcade z 2008 roku, wczoraj padł - 3 diody.Zrobiłem towel trick i działa ;) Zobaczymy na jak długo

Fajną ma banie.

Zdaj relacje kiedy padnie ;)

Opublikowano

Cholera jasna, 2 dni temu odebrałem konsolke ze Skynetu, naprawiali ROD'a, a dzisiaj znowu Rod...GRR! dali bez gwarancji, bo konsola była już otwierana, za 30 zł pocieszyłem sie 1 dzien, WHEEE.

Opublikowano

to czy sie naprawi to trzeba zdiagnozowac

jak grzali w recnzikach czy opalarka to mogli przegrzać-rozwarstwic jeden z ukladow glownych i takiej plycie nic nie pomoze tylko jej wymiana, wiec zawsze jak sie gdziec cos oddaje lub samemu cos robi to trzeba najpierw zastanowic sie na ewentulanych konsekwencjach przed faktem a nie po

za 30zl naprawa to juz powinno sie zasweicic czerwone swiatelko w glowie ze cos nie tak, za 30zl to flashe robia co sie robi w 5 min a nie tak powazne naprawy...

Opublikowano

Miało być 100zł, potem okazało sie że 30zł, bo bez gwarancji, bo w konsoli było już grzebane.

jakieś namiary na tego juchego ? wrocław ??

Opublikowano
jakieś namiary na tego juchego ? wrocław ??

Uchachałem się - "tego juchego" masz post wyżej a w sygnaturze link :lol:

Opublikowano

My bad :D ok trzeba sie bedzie zastanowic.

Błąd 0102 - GPU. ; (

aha, i konsola na chwile wstaje, dopiero po czasie ROD'a dostaje.

Edytowane przez Pikol

Opublikowano

to grzali, widocznie musili grzac kilka razy jak od reki wiedzieli ze padnie za chwile bo zapewne padalo to w serwisie podczas testow...

jak to po kilku grzebaniach to zapewne laminat wymeczony, ja bym sie rozgladal za kupnem innej, w szrot nie oplaca sie inwestowac, za tania konsola...

Opublikowano

Awaria w moim iksie to brak sygnału. Czy to po hdmi czy componencie, obrazu brak. Konsola łączy się z live'em i odpala gry (co stwierdzam po MGC). Częsta usterka?

Opublikowano

mozna ja zaliczyc do srednio czestych

ale do serwisowania jak nic...

Opublikowano
Arcade z 2008 roku, wczoraj padł - 3 diody.Zrobiłem towel trick i działa ;) Zobaczymy na jak długo

Fajną ma banie.

Zdaj relacje kiedy padnie ;)

zapomniałem zdać relacji ;) działała ok 2 dni :P

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nowa konsola kupiona w listopadzie "Falcon" dzisiaj zdechła błędem E64. Z tego co wyczytałem to napęd tak? Brak słów na te gówna zwane xboxem, 3 konsola 3 padła, dobrze że, jest na gwarze.

Opublikowano

elektonika-firmware napedu, baaaardzo rzadki blad jak nikt w konsoli nie grzebal

Opublikowano

No właśnie to samo wyczytałem w necie, że to aż niemożliwe żeby taki błąd mi wyskoczył. Konsola nigdy nie była otwierana, napęd chodził bez problemu nie rysował płyt, wszystko czytał. Napęd to litek. Jedyna co to z 2 godziny przed tą akcją czy może trochę więcej, wysiadł mi prąd na parę minut. Możliwe że, to od tego?

Opublikowano

to na pewno od tego, widocznie jakies przepiecie, to juz nie wina samej konsoli, nie wspominaj o tym jak bedziesz reklamowal...

Opublikowano

Kupiłem xboxa z miesiąc temu(zestaw z dwoma halo), i wczoraj konsola wyłączyła mi się i pojawił się piękny rrod, po wyłączeniu konsoli włączyłem ją ponownie i było to samo. Dopiero jak wyjąłem wtyczkę z kontaktu i podłączyłem ponownie było ok. Mam się martwić? I mam pytanie, jak sprawdzić jaki to błąd? TV nie reagował na konsolę jakby nie była podczepiona...

Opublikowano

zapewne jakies spadki w sieci pradu, albo wtyczka sie obluzowala

Edytowane przez Juchy

Opublikowano
to na pewno od tego, widocznie jakies przepiecie, to juz nie wina samej konsoli, nie wspominaj o tym jak bedziesz reklamowal...

Dzięki że, o tym wspomniałeś bo chciałem o tym wspomnieć dziś jak zgłaszałem naprawę.