Opublikowano 11 kwietnia 200916 l Ktoś próbował naprawić Rrod takim sposobem : http://www.youtube.com/watch?v=NUxGTpSulLQ...re=channel_page ??
Opublikowano 13 kwietnia 200916 l Konsola, ktora kupilem 21 grudnia 2006 roku wlasnie umarla mi na E74.
Opublikowano 16 kwietnia 200916 l Konsola kupiona na poczatku 2006 dzisiaj padla ostatecznie.... i tak długo pociągnęła
Opublikowano 18 kwietnia 200916 l Arcade z 2008 roku, wczoraj padł - 3 diody.Zrobiłem towel trick i działa Zobaczymy na jak długo
Opublikowano 19 kwietnia 200916 l Arcade z 2008 roku, wczoraj padł - 3 diody.Zrobiłem towel trick i działa Zobaczymy na jak długo Fajną ma banie. Zdaj relacje kiedy padnie
Opublikowano 19 kwietnia 200916 l Cholera jasna, 2 dni temu odebrałem konsolke ze Skynetu, naprawiali ROD'a, a dzisiaj znowu Rod...GRR! dali bez gwarancji, bo konsola była już otwierana, za 30 zł pocieszyłem sie 1 dzien, WHEEE.
Opublikowano 20 kwietnia 200916 l to czy sie naprawi to trzeba zdiagnozowac jak grzali w recnzikach czy opalarka to mogli przegrzać-rozwarstwic jeden z ukladow glownych i takiej plycie nic nie pomoze tylko jej wymiana, wiec zawsze jak sie gdziec cos oddaje lub samemu cos robi to trzeba najpierw zastanowic sie na ewentulanych konsekwencjach przed faktem a nie po za 30zl naprawa to juz powinno sie zasweicic czerwone swiatelko w glowie ze cos nie tak, za 30zl to flashe robia co sie robi w 5 min a nie tak powazne naprawy...
Opublikowano 21 kwietnia 200916 l Miało być 100zł, potem okazało sie że 30zł, bo bez gwarancji, bo w konsoli było już grzebane. jakieś namiary na tego juchego ? wrocław ??
Opublikowano 21 kwietnia 200916 l jakieś namiary na tego juchego ? wrocław ?? Uchachałem się - "tego juchego" masz post wyżej a w sygnaturze link
Opublikowano 21 kwietnia 200916 l My bad ok trzeba sie bedzie zastanowic. Błąd 0102 - GPU. ; ( aha, i konsola na chwile wstaje, dopiero po czasie ROD'a dostaje. Edytowane 21 kwietnia 200916 l przez Pikol
Opublikowano 21 kwietnia 200916 l to grzali, widocznie musili grzac kilka razy jak od reki wiedzieli ze padnie za chwile bo zapewne padalo to w serwisie podczas testow... jak to po kilku grzebaniach to zapewne laminat wymeczony, ja bym sie rozgladal za kupnem innej, w szrot nie oplaca sie inwestowac, za tania konsola...
Opublikowano 21 kwietnia 200916 l Awaria w moim iksie to brak sygnału. Czy to po hdmi czy componencie, obrazu brak. Konsola łączy się z live'em i odpala gry (co stwierdzam po MGC). Częsta usterka?
Opublikowano 21 kwietnia 200916 l mozna ja zaliczyc do srednio czestych ale do serwisowania jak nic...
Opublikowano 22 kwietnia 200916 l Arcade z 2008 roku, wczoraj padł - 3 diody.Zrobiłem towel trick i działa Zobaczymy na jak długo Fajną ma banie. Zdaj relacje kiedy padnie zapomniałem zdać relacji działała ok 2 dni
Opublikowano 9 maja 200915 l Dzisiaj moja piękność: Premium rocznik 2006 zmarła śmiercią naturalną [*]
Opublikowano 9 maja 200915 l Nowa konsola kupiona w listopadzie "Falcon" dzisiaj zdechła błędem E64. Z tego co wyczytałem to napęd tak? Brak słów na te gówna zwane xboxem, 3 konsola 3 padła, dobrze że, jest na gwarze.
Opublikowano 10 maja 200915 l elektonika-firmware napedu, baaaardzo rzadki blad jak nikt w konsoli nie grzebal
Opublikowano 10 maja 200915 l No właśnie to samo wyczytałem w necie, że to aż niemożliwe żeby taki błąd mi wyskoczył. Konsola nigdy nie była otwierana, napęd chodził bez problemu nie rysował płyt, wszystko czytał. Napęd to litek. Jedyna co to z 2 godziny przed tą akcją czy może trochę więcej, wysiadł mi prąd na parę minut. Możliwe że, to od tego?
Opublikowano 10 maja 200915 l to na pewno od tego, widocznie jakies przepiecie, to juz nie wina samej konsoli, nie wspominaj o tym jak bedziesz reklamowal...
Opublikowano 11 maja 200915 l Kupiłem xboxa z miesiąc temu(zestaw z dwoma halo), i wczoraj konsola wyłączyła mi się i pojawił się piękny rrod, po wyłączeniu konsoli włączyłem ją ponownie i było to samo. Dopiero jak wyjąłem wtyczkę z kontaktu i podłączyłem ponownie było ok. Mam się martwić? I mam pytanie, jak sprawdzić jaki to błąd? TV nie reagował na konsolę jakby nie była podczepiona...
Opublikowano 11 maja 200915 l zapewne jakies spadki w sieci pradu, albo wtyczka sie obluzowala Edytowane 11 maja 200915 l przez Juchy
Opublikowano 11 maja 200915 l to na pewno od tego, widocznie jakies przepiecie, to juz nie wina samej konsoli, nie wspominaj o tym jak bedziesz reklamowal... Dzięki że, o tym wspomniałeś bo chciałem o tym wspomnieć dziś jak zgłaszałem naprawę.