Snejk96 1 Opublikowano 1 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2010 jeszcze jedno gdzie można dostać oprócz sklepu uranite? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kornolio 1 053 Opublikowano 1 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2010 Mam pytanie odnośnie języka w grze, czy da się go zmienić? np. z angielskiego na włoski lub odwrotnie?. Cytuj Odnośnik do komentarza
sznajder 2 Opublikowano 1 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2010 nie da się zmienić języka,jest tylko angielski,zarówno napisów jak i dubbingu Cytuj Odnośnik do komentarza
Snejk96 1 Opublikowano 1 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2010 (edytowane) co po wymaksowaniu bedzie lepsze gladius czy lionheart? Edytowane 1 kwietnia 2010 przez Snejk96 Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 615 Opublikowano 1 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2010 Dopiero co odblokowalo mi sie crystarium. Na poczatku nie mozna sie decydowac na jedna profesje i ja pakowac? Bo dla Snow, nic nie moge wiecej zrobic przy profesji sentinel, a punktow mam duzo. Kolejne levele odblokuja kolejne mozliwosci pakowania danej profesji? Czekac czy narazie pakowac wszystko? Warto sie decydowac od poczatku na jedna profesje dla danej postaci? Cytuj Odnośnik do komentarza
volgin 0 Opublikowano 1 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2010 co po wymaksowaniu bedzie lepsze gladius czy lionheart? Ja napakowałem Lionharta ze względu abbility Fast stager i nie narzekam on daje 508 do Atk i 508 Mag , a gladius daje tylko 723 do Atk i 210 Mag. a Lighting jest i ravenger i comando bynajmniej u mnie. Dopiero co odblokowalo mi sie crystarium. Na poczatku nie mozna sie decydowac na jedna profesje i ja pakowac? Bo dla Snow, nic nie moge wiecej zrobic przy profesji sentinel, a punktow mam duzo. Kolejne levele odblokuja kolejne mozliwosci pakowania danej profesji? Czekac czy narazie pakowac wszystko? Warto sie decydowac od poczatku na jedna profesje dla danej postaci? Następne LV zdobywasz z postępem w grze. Nie odkładaj punktów tylko dokładaj do tego czego jeszcze nie masz na maxa Cytuj Odnośnik do komentarza
Snejk96 1 Opublikowano 1 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2010 jeszcze jedno , opłaca się upgradować axis blade ? tez ma fast stagger. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 615 Opublikowano 1 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2010 Dopiero co odblokowalo mi sie crystarium. Na poczatku nie mozna sie decydowac na jedna profesje i ja pakowac? Bo dla Snow, nic nie moge wiecej zrobic przy profesji sentinel, a punktow mam duzo. Kolejne levele odblokuja kolejne mozliwosci pakowania danej profesji? Czekac czy narazie pakowac wszystko? Warto sie decydowac od poczatku na jedna profesje dla danej postaci? Następne LV zdobywasz z postępem w grze. Nie odkładaj punktów tylko dokładaj do tego czego jeszcze nie masz na maxa Na poczatku wszystko z kazdej profesji pakowac? :| Bo myslalem zeby od poczatku na jedna, dwie sie zdecydowac Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 1 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2010 Każda postać ma 3 główne profesje, w które należy pakować CP. Dopiero po pokonaniu ostatniego bossa odblokujesz kolejne 3. Axis Blade nie ma zdolności Fast Stagger tylko przy każdym uderzeniu napełnia pasek ATB. Niestety jest to okupione marnymi, jak na 3rd tier, statami - około 300 do atk i mag. Jeżeli chcesz się więcej dowiedzieć o ulepszaniu broni to proponuje przejrzeć ostatnie kilka stron tego tematu. Tam znajdziesz linki, gdzie jest wszystko ładnie objaśnione. Cytuj Odnośnik do komentarza
sakiu 83 Opublikowano 1 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2010 Nareszcie, 2.5h farmienia w edenie i 2 trapezy oraz 7 ingotów mam już omegę dla Light i jutro będzie ultimate dla Fang Do tego tylko 2 misje mi zostały do zrobienia na 5 gwiazdek i zostanie tylko wymaksowanie postaci, co jest już tuż tuż, oraz zmutowany niebieski żółw + bronie i acc >.<; ....No a potem ultimate dla pozostałych postaci... Cytuj Odnośnik do komentarza
burza-lukas 2 Opublikowano 1 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2010 Żeby dalsze levelowanie broni było możliwe potrzebny jest do tego trapez tak? Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 2 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2010 Nie. Trapez jest potrzebny na zmianę broni z 2nd tier na 3rd tier. Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 2 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2010 Wlasnie dostalem mozliwosc upgrade'owania broni i akcesoriow. Zastanawiam sie czy juz teraz cos ulepszac czy zostawic sobie itemy na jakies lepsze bronie i akcesoria tak zeby teraz ich nie marnowac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Snejk96 1 Opublikowano 2 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2010 Elosz mam pytanie gdzie można dostać następujące bronie: -lionheart -pandoran spear Jestem na Gran Pulse. Cytuj Odnośnik do komentarza
Musiol 188 Opublikowano 2 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2010 Lionheart w sklepie możesz kupić, albo dostać go w rozdziale 12. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 2 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2010 LionHearta na bank znajdujesz w Edenie w kulce ze skarbem, a potem i pewnie w sklepie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Snejk96 1 Opublikowano 2 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2010 narazie nie mam w sklepie lionheart co to jest eden? Cytuj Odnośnik do komentarza
Musiol 188 Opublikowano 2 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2010 Lokacja w której dzieje się 12 rozdział. Cytuj Odnośnik do komentarza
volgin 0 Opublikowano 2 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2010 Panowie jak zdobyc Trophi SUPERSTAR za ostatniego bosa za karzdym razem dostaje 4 gwiazdki zamiast 5. nawet wyjołem ostateczne bronie i włożyłem 1st tier ??? Macie jakąś taktyke żeby dostać te 5 gwiazdek bo jest to przedostatnie Trophi jakiego mi brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza
sakiu 83 Opublikowano 2 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2010 Gold watch? Tak w ogóle to 63 misje na 5 gwiazdek, jestem teraz na misji 64 i lol, koleś mnie denerwuje .....ciągle tą barierę na siebie daje =x Cytuj Odnośnik do komentarza
volgin 0 Opublikowano 2 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2010 (edytowane) Jak daje bariere to lecz się i zmieniaj na 3 synergist by sie wzmocnic a jak zrzuci bariere to na 3 saboteur i potem 3 ravenger i jak naladuje sie stager to 2 comando i medic a przy tym mocnym ataku jego 3 sentinel i tak wkółko. Szybko kolo pada jak się ma taktykę. U mnie na 5 gwiazdek padł za drugim razem. Co daje właśnie ten gold watch? Z tym trophi za bronie i pancerze jest tak ze jak juz jakies zdobyłem to moge je za chwile sprzedac czy musze wszystkie posiadac w inventory? Edytowane 2 kwietnia 2010 przez volgin Cytuj Odnośnik do komentarza
Sanryu 0 Opublikowano 2 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2010 Przed chwila myslalem, ze w koncu zdobede trofeum "Treasure Hunter", ale sie przeliczylem i czegos najwyrazniej mi brakuje Napewno nie upgrade'owalem Gold Watch, wiec cofne sie do momentu gdy jeszcze go nie sprzedalem i bede modlil sie, ze o to chodzilo(ale to dopiero jutro) Damn dlaczego nie ma jakiegos spisu wszystkich rzeczy w grze by sie "zaznaczaly" gdy je juz mamy ehh. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 2 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2010 Po co wam to trofeum? Przecież żadnych bonusów w grze to nie daje. Szkoda tracić czas. @volgin Poczytaj poprzednie strony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Killabien 552 Opublikowano 3 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2010 Ja na misje 64 polecam bio. U mnie był to główny sposób ataku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sanryu 0 Opublikowano 3 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2010 Po co wam to trofeum? Przecież żadnych bonusów w grze to nie daje. Szkoda tracić czas. @volgin Poczytaj poprzednie strony. Bo lubie podejmowac wyzwania, bo podoba mi sie pomysl z pozyskiwaniem trofeow( nie jestem jakims "trophy whore" i nie zagram w jakies Hanny czy inne badziewia by podniesc sobie level trophy ) bo dostane za nie theme'a z ulubiona kobieca postacia w tej czesci Takie sa moje powody, ale glownie...bo chce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi