Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Kto pisał dialogi do tej gry. W ogóle nie pasują do scen. Są tak infantylne i płytkie, że gra staje się komiczna. A ostatnie zdanie Duvalla przed śmiercią mnie zamurowało:

"Don't tell my mom"

Co to ma być?

Gra sama w sobie jest dobra bo nie przynudza. Akcja jest dobrze prowadzona. Lokacje, chociaż technicznie słabe, z małą ilością detali i słabymi teksturami, są zróżnicowane i zrobione z pomysłem. Sam pomysł i wykorzystanie Nektaru jest ciekawe i napędza całą grę. Grę warto przejść jednak po jednym razie każdy będzie miał jej dość. Dobra gra na jeden weekend.

Niepotrzebnie narobili takiego hype'u. W jednym zdaniu streszczając, to miała być najlepsza gra tego roku. Zaciągnęli nawet Korn do promocji gry.

Edytowane przez rkBrain

• Odpowiedzi 152
  • Wyświetleń 27,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bledne porownanie.Halo 1 na owe czas kosilo a Halo 3 mialo swietna kampanie reklamową(chcesz byc prawdziwym hamburgerem graj w halo) mimo ze wedlug mnie jest slabiutkie.Haze jak narazie nie ratuje nic

• Są jacyś gracze na online ? Dzieje się coś ?

• Hehe, a to miał być HALO , czy coś tam killer   Zapożyczyłem wczoraj od ziomka na łikend .Oj coś tu nie styka w tej gierce. Niby dżungla, niby giwery futurystyczne, niby klimat , ale ..

Opublikowano

Co by się nie pisało o tej grze: jest słabiuuutka i mdła . Ot- standartowo pożyczyć od ziomala na jeden wieczór (najlepiej mocno zakrapiany browarem:) i oddać ...

...i już nigdy , ale to nigdy nie włączać .

• 1 rok później...
Opublikowano

witam

mam problem - jak wlaczyc w Haze tryb split screen dla dwoch graczy, zeby moc pograc na dwoch na jednej konsoli? z gory dziekuje za odpowiedz