Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Kto pisał dialogi do tej gry. W ogóle nie pasują do scen. Są tak infantylne i płytkie, że gra staje się komiczna. A ostatnie zdanie Duvalla przed śmiercią mnie zamurowało:

"Don't tell my mom"

Co to ma być?

Gra sama w sobie jest dobra bo nie przynudza. Akcja jest dobrze prowadzona. Lokacje, chociaż technicznie słabe, z małą ilością detali i słabymi teksturami, są zróżnicowane i zrobione z pomysłem. Sam pomysł i wykorzystanie Nektaru jest ciekawe i napędza całą grę. Grę warto przejść jednak po jednym razie każdy będzie miał jej dość. Dobra gra na jeden weekend.

Niepotrzebnie narobili takiego hype'u. W jednym zdaniu streszczając, to miała być najlepsza gra tego roku. Zaciągnęli nawet Korn do promocji gry.

Edytowane przez rkBrain

• Odpowiedzi 152
  • Wyświetleń 26,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bledne porownanie.Halo 1 na owe czas kosilo a Halo 3 mialo swietna kampanie reklamową(chcesz byc prawdziwym hamburgerem graj w halo) mimo ze wedlug mnie jest slabiutkie.Haze jak narazie nie ratuje nic

• Są jacyś gracze na online ? Dzieje się coś ?

• Hehe, a to miał być HALO , czy coś tam killer   Zapożyczyłem wczoraj od ziomka na łikend .Oj coś tu nie styka w tej gierce. Niby dżungla, niby giwery futurystyczne, niby klimat , ale ..

Opublikowano

Co by się nie pisało o tej grze: jest słabiuuutka i mdła . Ot- standartowo pożyczyć od ziomala na jeden wieczór (najlepiej mocno zakrapiany browarem:) i oddać ...

...i już nigdy , ale to nigdy nie włączać .

• 1 rok później...
Opublikowano

witam

mam problem - jak wlaczyc w Haze tryb split screen dla dwoch graczy, zeby moc pograc na dwoch na jednej konsoli? z gory dziekuje za odpowiedz