ashka 219 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 O masakra. Zglitchowało mi grę podczas spotkania z Benezią i od 15 minut czekam, aż umrę. Życie mi się za szybko odnawia, a zbroi nie idzie zdjąć Shepard leży sobie na ziemi po oberwaniu Throw i niestety mogę już wyłącznie kamerą kręcić, bo najwyraźniej dobrze jej na tej podłodze. Bueh. Cytuj Odnośnik do komentarza
Thomas_PL 1 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 15 minut czekania? Na co niby? Przecież szybciej byłoby wczytać save'a. Cytuj Odnośnik do komentarza
ashka 219 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 No właśnie nie szybciej, bo save'a miałam na starcie Noverii Na szczęście minutę po poście Shepard w końu zdechła i drugie podejście zakończyło się bez przeszkód. Wiem, wiem, będę zapisywać częściej. Cytuj Odnośnik do komentarza
TheBesTia 11 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Hehe , no właśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Najgorsze mi się przytrafiło na niebostradzie gdy jakiś zombiak spadł z niej i przeżył - drzwi nie chciały się otworzyć. Denerwujące są te glitche. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sasori 1 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Wyparował mnie dodatek, a właściwie moje do niego prawo. Skasowałem go kilka miesięcy temu, teraz chciałem ściągnąć ponownie i... płacić mi każą. Sprawdziłem historię zakupów (www.marketplace.xbox.com) i nie ma BDtS! Wszystkie inne zakupy są na miejscu. Na pewno mi się nie śniło przechodzenie tego dodatku, mam nawet aczika. Ktoś miał podobnie? Help? Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 wlasnie znalazlem EPIC FAILA w ME... otoz tuz przed decyzja kogo uratowac, poszedlem na wieze AA i Ashley ktora byla z kapitanem Kirrahe sklada mi raport, ze kapitan Kirrahe nie zyje, tak czy inaczej zamiast ratowac Kaidena ktory byl przy bombie wybralem akcje by ratowac Ashley i polecialem tam, podbiegam a tam Kapitan Kirrahe zywy, i wtedy odpalila sie akcja z pierwsza walka z Sarenem Cytuj Odnośnik do komentarza
koziou 0 Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Wie ktos jaki jest sposob na achiv za bronie? gram straznikiem i nie mam zoomu na snajpie i na strzelbie. Dziala ten patent z małpami? Lecimy na planete, save, ubijamy stadko, load itd az do 150 killi <--- zabilem ze 100 tych małpiszonow i wlasnie nie jestem przekonany czy nie trace czasu czasami Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 korwa chyba nigdy nie zrobie tego achv za Asari... lacznie kolo 70 misji zrobilem, mialem ja najwczesniej w teamie jak sie tylko dalo i wykonywalem wszystkie misje z nia ostatni achv i sie 3 walkthrough juz mecze Cytuj Odnośnik do komentarza
Wallerot 5 Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 koziou, z tego co pamiętam to ten patent działa, sam tak robiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
koziou 0 Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Co ty mi tu ściemy walisz? Masz tylko za pistolecik i za snajpe achiva. Oba na luzaku mogles zrobic graja zolnierzem... Cytuj Odnośnik do komentarza
koziou 0 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Mam kilka istotnych pytań. Niech ktoś KUMATY odpowie pls: - Czy da się zrobic "majority of the game" bez wykonywania misji zwiazanych ze zbieractwem (asari,insyg turain i mineraly)?? - zeby zrobic Ally trzeba za kazdym razem robic "majority"? - poziom Insane (gram w wer PL) to "poziom trudnosci walki"? Napisane ze "nalezy odblokowac, ale załączony jest... POMOC POMOC Cytuj Odnośnik do komentarza
koziou 0 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Mam kilka istotnych pytań. Niech ktoś KUMATY odpowie pls: - Czy da się zrobic "majority of the game" bez wykonywania misji zwiazanych ze zbieractwem (asari,insyg turain i mineraly)?? - zeby zrobic Ally trzeba za kazdym razem robic "majority"? - poziom Insane (gram w wer PL) to "poziom trudnosci walki"? Napisane ze "nalezy odblokowac, ale załączony jest... Cytuj Odnośnik do komentarza
Vhaeraun 0 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Majority możesz zrobić bez zbieractwa,insygniów,zapisków asari. Żeby zrobić Ally musisz zrobić większość misji tylko z wybranymi postaciami[nie wolno ich wymieniać] ,najciężej jest z Asari,nie można brać żadnych misji pobocznych w Cytadeli ,tylko wątek główny,uwolnienie Liary i potem dopiero misje poboczne jak skanowanie Opiekunów ,itp. Mnie archivment za Asari Ally wpadł dopiero pod koniec gry na Ilos,a wykonałem wszystkie misje poboczne ze zbieractwem. Poziom Insane możesz odblokować dopieo po skończeniu poziomu Hard[za 2 podejściem].Po przejściu 1 razu masz odblokowany Hard.Po przejściu Hard masz Insane- opcja do wybrania na samej górze menu. Cytuj Odnośnik do komentarza
koziou 0 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Wielkie dzieki stary Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zeby ulatwic sobie zycie polecam kupno dodatku... o wiele szybciej achv za Asari wpada... mnie wpadl po zrobieniu lacznie 65 questow i tego pobocznego. Nawet na Virmir nie lecialem Cytuj Odnośnik do komentarza
ashka 219 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Misje zw. ze zbieractwem nie są wymagane do achievementów za sojuszników. Zadań jest wystarczająco wiele, by zberactwo pominąć. I tak, trzeba każdorazowo robić "majority" (75% gry). -> http://masseffect.wikia.com/wiki/Ally_Achievement_Guide Cytuj Odnośnik do komentarza
koziou 0 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 (edytowane) A ja jeszcze małe pytanko odnośnie Asari właśnie: Wpadnie mi ten achiv za ally (gram bez dodatku) skoro pominę misje "zbierane" i tą zwiazaną z dyskiem optycznym Fist (Pięści) ? Abstra(pipi)ąc od przypadku Zeratula. Edytowane 8 Czerwca 2009 przez koziou Cytuj Odnośnik do komentarza
POK 0 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Link do filmików i screenów z ME: http://gamersyde.com/game_904.html BTW wiadomo coś o nowym dodatku, który miał/ma wyjść jeszcze przed premierą dwójki? Jeśli wyjdzie to będę jedną z pierwszych osób, która go ściągnie Cytuj Odnośnik do komentarza
koziou 0 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Dobra, ale co wnosi STARY dodatek i ile ma GS ? No i cena/jakość jaka? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 (edytowane) Wnosi nową planetę do zwiedzenia, pokazuje rasę Batarian oraz daje nam możliwość wcielenia się w rolę pogromcy terrorystów. Za ukończenie tegoż DLC dostajemy 50GS. Edytowane 16 Czerwca 2009 przez Gooralesko Cytuj Odnośnik do komentarza
koziou 0 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Yaeh! CAŁKIEM nowa planeta! weźź... Pewnie jak zwykle inne niebo i 3 anomalie i co? jedna misja i po robocie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 i co? jedna misja i po robocie? Tak. Wiem, kiepsko ale cóż poradzić Cytuj Odnośnik do komentarza
POK 0 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Mi dodatek bardzo się podobał i pokazuje jak powinny wyglądać "uncharted worlds". Mam nadzieję, że w dwójce pójdą właśnie w tą stronę Acha i misję z dodatku można wykonać na kilka sposobów. Mimo wszystko największy atut to nowa rasa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Dodatek był słaby i też miało być ich więcej niż jeden, ale wszystko się rozbiło o kupno Bioware przez EA i to, że MGS był wydawcą jedynki. Tak więc dostaliśmy jeden średni dodatek. Mam nadzieję, że dwójeczka będzie dostawać normalny support, który poszerzy nam znacznie uniwersum. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi