Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mass Effect

Featured Replies

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 188 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Oby, Ku.rwa jego mać. Ile można czekać na taką oczywistość. Jakieś japońskie sraki były remasterowane, to ta godlike trylogia tym bardziej na to zasługuje.

• Nie bylem w stanie wytrzymac z szukaniem trylogii zeby ograc pierwsza czesc na ps3 i sie zebralem w sobie. Wersja cyfrowa wyladowala na dysku czarnuli. GOSH! Co za gowniany port Gadki w dialogach sie

• Zazdroszcze temu kto dopiero zaczyna przygode z ME. Jak dla mnie seria generacji, naprawde swietne gry. Najlepsze uniwersum sci-fi. Jak uslyszalem muzyke na ekranie poczatkowym ME to wiedzialem, ze to

Opublikowano

Spring 2021 + poźlizg czyli tak na jesieni wyląduje. :kaz: 

Edytowane przez suteq

Opublikowano
3 minutes ago, 20inchDT said:

Kiedy w gempasie? 

Lenie pewnie zrobią minimum.

A EA swoje gry do EA acces wrzuca od razu czy jak to u nich wygląda? Ja bym bardzo chciał by zrobili to porządnie, ale skończy się na podbitej rozdziałce, lepszych teksturach i szybszej windzie :)

Opublikowano

Wrzucają po jakimś czasie, fallen order po roku wleci. Tylko mass effect ma historię z xboxem, a skoro tak dobrze ze sobą żyją i play jest w gpu, to mogliby wrzucić day one : p Phil moglby zaplacic zamiast finansowac sredniaki jak automata.

Opublikowano

Byłoby cudownie jakby to w GP wleciało. Jak nie będzie w co grać to pewnie i tak kupie, ale wiadomo lepiej :cebula: Tym bardziej, że pierwszą część ledwo pamiętam i żadne DLC nie grałem, więc troche jaranko.

Edytowane przez SetoPL

Opublikowano
On 11/7/2020 at 4:19 PM, SetoPL said:

A EA swoje gry do EA acces wrzuca od razu czy jak to u nich wygląda? Ja bym bardzo chciał by zrobili to porządnie, ale skończy się na podbitej rozdziałce, lepszych teksturach i szybszej windzie :)

Tak do EA Access premium, ale w xbox gamepassie tego nie ma