Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano
Odstawcie ten destrukcyjny ziemniaczano-olejowo-dioksynowy pokarm i wcinajcie marchewke z dzikim chrzanem (na zdrowie Wam to bardziej wyjdzie).

sam to go.wno wpie.rdalaj

pringles jeszcze idzie kupic ? Bo mnie naszla ochota.

a, chio nachos serowe - zaje.biste i tanie w porownaniu do innych.

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 399,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• pringelsy sa IMO przereklamowane, za drogie i wcale nie takie smaczne, jak iedys kupiłem paprykowe to myślałem, że się porzygam ...   szakalaka crunchipsow to moje ulubione (nene)erki 

• A te pyszności pamiętacie?     Boże, one były cudowne, aż mi się przypomniał dokładnie ich smak jak zobaczyłem to opakowanie.   Pamiętam, że swego czasu były w nich takie małe, okrągłe, wypukłe

Opublikowano

marchewka jest do chrzanu <_<

mi podchodzi smak cebulki i sera za to te paprykowe to tylko morde palą na wiór, bleee i te też mogą być. w sam raz paczka starcza na 1,5h filmu ale taka wieksza 160g minimum

lay_sour.jpg

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

kranczipsy żeberka z grilla ! miazga jakie dobre

i pamiętam, że kiedyś jadłem takie lejsy o smaku ostrej papryczki, opakowanie było czarne, a same czipsy taki grubsze od normlanych. Można to gdzieś jeszcze dostać ?

Opublikowano
pringles jeszcze idzie kupic ? Bo mnie naszla ochota.

idzie idzie całkiem często wpierdzielam(kupowane w Berti aka Stokrotka) - te zielone cebulkowe mniam.

A co do chipsów z biedrony -zayebiste są i tanie przy okazji, tak do kontrastu cenowego z pringlesami.

Opublikowano

trawie tylko paprykowe chipsy i to najlepiej Lays. Mam tez głupi zwyczaj, że ostro je doprawiam na własną rękę, wsypując, sporo chili ;) Ostatnio kusi mnie żeby kupic Pringelsy o których gadacie, ale zawsze jakos sie powstryzmuje i kupuje Lays, może dlatego że tych drugich jest stosunkowo wiecej.

Opublikowano

Grubo krojone (z Biedronki) i do tego dip salsa (też z Biedronki ;) ), pychotka.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wojsko ci zje.bało żołądek, a nie czipsy.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
jadł ktoś nowe laysy ogórkowe? dobre?

jadlem,nawet niezle

dobre tak do zjedzenia jednej malej paczki bo wiecej raczej nie

Opublikowano

raczej nic ciekawego w smaku co najwyżej mała paczka do wszamania starczy :P

laysy fromage, papryka, solone ew. cebulka, w przypływie kasy pringelsy...

...a ponad wszystko RUFFELS'y

Opublikowano

Nie

nowe lejsy o smaku ogora i smietany - dziwne ale ujda

Opublikowano

Ruffles? to czasy mojej podstawowki czyt 95/6 rok. za(pipi)iste były. lays max to juz nie było to. A co się z tą marką stało w ogóle?

Chipsy jadam rzadko- wolę laysy niz crunchipsy. Z kukurydzianych to cheetosy. Kochalem kiedys tacoosy

a jak te nowe cheetosy?:)

Opublikowano

Wczoraj zjadlem czipsy kebabowe z biedronki. Spoko, choc liczylem na cos wiecej ;] Ziolowo-Pomidorowe wymiataja

Opublikowano

Laysy paprykowe właśnie wcinam, zostało mi jeszcze gdzieś z 40 dużych paczek ( po dacie ) :P.

Opublikowano

A jak umrzesz? xD

Dziś miałem już w łapie Lays o smaku schaba ale 5.30 to lekko w ch.uj za dużo. Wziąłem Twistossy za 2.99. Lays o smaku sera, faliste w biedronie za 3.00 zeta a w innych sklepach już 5.

Opublikowano
  • Autor

Laysy paprykowe właśnie wcinam, zostało mi jeszcze gdzieś z 40 dużych paczek ( po dacie ) tongue.gif.

wygrałeś gdzieś czy taki żarłok jestes:D?

Edytowane przez Hide999