Opublikowano 27 maja 20195 l Xd Pomidorowe takie se, poczęstowałem się jednym, nie warto. Nie wiem jak BBQ Edytowane 27 maja 20195 l przez ragus
Opublikowano 29 maja 20195 l 1 minutę temu, ragus napisał: I dlatego zjadl dwie, bo mu wyszlo ze to bedzie 100% mniej tluszczu.
Opublikowano 29 maja 20195 l Te nowe "smaki" jakby ktoś wam postawił i nie mówił co to, to za ch.uja nikt by nie zgadł, że jakiś pomidor czy BBQ Już lepiej zjeść połowę mniej tych "100% fat" ale o lepszym smaku.
Opublikowano 29 maja 20195 l Przecież tam nic smaku nie czuć. Dawno nie jadłeś to się jarasz byle czym. Tak jak Rudiok napisał, lepiej zjeść normalne np. Raz w tygodniu.
Opublikowano 29 maja 20195 l 2 godziny temu, Rudiok napisał: Już lepiej zjeść połowę mniej tych "100% fat" ale o lepszym smaku. co zjeść? połowę? Edytowane 29 maja 20195 l przez mcp
Opublikowano 31 maja 20195 l @grzybiarz pojawiły się u nas chyba najostrzejsze Strongi, ser i jalapeno Kupiłem dziś dwie paki w Makro, 130g za 5 zł. Skoro są w hurtowni to tylko patrzeć jak będą w osiedlowych sklepach
Opublikowano 31 maja 20195 l Ja (pipi)ie akurat na diecie by to chu,j upalił Kupię 10 paczek i zamrożę Edytowane 31 maja 20195 l przez ragus
Opublikowano 31 maja 20195 l 28 minut temu, ragus napisał: Ja (pipi)ie akurat na diecie Spasles sie? xD
Opublikowano 31 maja 20195 l prawdziwy mecenas musi być grubym spasionym kotem, tak żeby guziki na koszuli były gotowe do wystrzału
Opublikowano 31 maja 20195 l 2 godziny temu, Arkady napisał: @grzybiarz pojawiły się u nas chyba najostrzejsze Strongi, ser i jalapeno Kupiłem dziś dwie paki w Makro, 130g za 5 zł. Skoro są w hurtowni to tylko patrzeć jak będą w osiedlowych sklepach Pisałem o nich parę tyg. temu, dobrze wiedzieć, że są też w Polszy. Ale żeby były jakieś mega ostre...?
Opublikowano 31 maja 20195 l 2 godziny temu, D.B. Cooper napisał: O kur wa Dziś robię rajd po sklepach daj znac jak znajdziesz, akurat mam ochote na chipsy
Opublikowano 31 maja 20195 l Rudiok, z dostępnych u nas to tak, są ostre. Czy były mocniejsze Strongi?
Opublikowano 31 maja 20195 l No jak dla mnie cheddar nie do pobicia jeśli chodzi o ostrość. Te jalapeño tak w 2/3 skali bym dał.
Opublikowano 31 maja 20195 l z takich sklepowych to najmocniejsze jakie jadlem, no i sa smaczne. Te wasabi to mi nie wchodza.
Opublikowano 31 maja 20195 l 4 godziny temu, Shen napisał: daj znac jak znajdziesz, akurat mam ochote na chipsy Lewiatan