Opublikowano 23 marca 201510 l palenie gwizdka przy kasztanieniu to główny powód tego, że nie jem ostrego jedzenia. nawet kebaba nie mogę zjeść z mieszanym sosem, bo mi grota pęka
Opublikowano 29 marca 201510 l widziałem duszki o smaku coca coli, jadł to ktos? ja nie mialem odwagi ;d
Opublikowano 29 marca 201510 l Pisałem o tym jakiś czas temu, polecam zapoznać się z tym postem: Ja kupiłem wczoraj taki wynalazek: Spodziewałem się czegoś, co mnie pozytywnie zaskoczy, w końcu to duszki. Niestety srogo się zawiodłem, bo nie byłem w stanie zjeść więcej niż pięć sztuk. Kilkanaście osób u mnie w pracy próbowało i wszyscy sie krzywili jak spróbowali. Smakuje to jakoś pomarańczowo-rzygowo, z dziwnym posmakiem czegoś "musującego". Nie da się nawet tego smaku opisać, ale jest po prostu chujowy. Odradzam, naprawdę. Chyba, że ktoś i tak musi zabić ciekawość. Jednak i tak lepszym uczynkiem będzie wyjebanie tych 3 złotych do hasioka.
Opublikowano 7 kwietnia 201510 l pringlesy octowe - najlepsze chipsy jakie jadlem ;o dostane je gdzies w polsce oprocz almy?
Opublikowano 7 kwietnia 201510 l nie wiem, te pringlesy to bylo moje pierwsze zetkniecie z octowymi chipsami ale sa tak goty ze o ja pier,dole
Opublikowano 10 kwietnia 201510 l pringlesy oczywiście, sam często tam kupuję i widziałem je chyba na każdej stacji bp. Niestety innej firmy co robią octowe chyba w Polsce nie ma. W biedrze raz dali, ale słabe.
Opublikowano 14 kwietnia 201510 l byly pringlesy ale nie bylo octowych a taki podjarany wchodzilem na stacje ;/
Opublikowano 17 kwietnia 201510 l Właśnie jem Lay's Prosto z pieca. Grillowana Papryka. Całkiem zjadliwe Aczkolwiek mogły by być bardziej pikantne
Opublikowano 23 kwietnia 201510 l ostatni raz zamiast wziac cos pewnego testuje nowosci, top chips hutney-smakują jak niemyta kutanga 1/10
Opublikowano 23 kwietnia 201510 l btw są nowe chrunchipsy, co prawda narazie widzialem je tylko w jednym małym sklepiku a w marketach nie są w klimatach grillowych - sos BBQ, żeberka z grilla i cebula z grilla jadłem te cebulowe, są w miare ok, myśle że jak ktoś lubi cebulowe (zielona cebulka) to mogą mu przypasować, ja osobiście nie jestem fanem cebulowych. oprócz smaku cebulowych chipsów mają rzeczywiście posmak przypalonej cebuli - to plus, bo chipsy które smakują naprawde tym czym powinny według opakowania to rzadkość