XM. 10 820 Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 DEAD RISING 2 JEZUS GRA DZIESIĘCIOLECIA. Kur.wa wpis jak nic. Mózgoj.eb totalny ,nie moge sie od niej oderwac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Guts 7 Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 (edytowane) DEAD RISING 2 JEZUS GRA DZIESIĘCIOLECIA. Kur.wa wpis jak nic. Mózgoj.eb totalny ,nie moge sie od niej oderwac. Nooo, ja też od paru już dni nie mogę się od tej gry oderwać. Rewelacyjny tytuł, w sam raz na odstresowanie. Jak dla mnie mocne 7+/10. Do tego dochodzi Darksiders, od wczorajszego wieczora. Cholera, ta gra jest rewelacyjna: świetny klimat, chara design bohaterów, muzyka oraz b. dobra jatka. Jeden z minusów, jaki rzuca się w oczy to skopane sterowanie myszką oraz klawiaturą i brak konfiguracji ;/ Edytowane 29 Września 2010 przez Guts Cytuj Odnośnik do komentarza
Accoun 252 Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Rollercoaster Tycoon 2 przeplatany Puzzle Questem. Niestety, nic bardziej wymagajacego na moim gruchocie nie odpale... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 DEAD RISING 2 JEZUS GRA DZIESIĘCIOLECIA. Kur.wa wpis jak nic. Mózgoj.eb totalny ,nie moge sie od niej oderwac. Nooo, ja też od paru już dni nie mogę się od tej gry oderwać. Rewelacyjny tytuł, w sam raz na odstresowanie. Jak dla mnie mocne 7+/10. Do tego dochodzi Darksiders, od wczorajszego wieczora. Cholera, ta gra jest rewelacyjna: świetny klimat, chara design bohaterów, muzyka oraz b. dobra jatka. Jeden z minusów, jaki rzuca się w oczy to skopane sterowanie myszką oraz klawiaturą i brak konfiguracji ;/ a jak z opytmalizacją? Cytuj Odnośnik do komentarza
molly 311 Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Sama grafika co do wymagań du'py nie urywa, jednak zważając na ilość zombie na ekranie jest bardzo spoko. U mnie (2GB ram tylko i słaby procesor e2160 @ 3,5gHz + fajnie chłodzony to i podkręcony 4770) leci na max w 1280x1024 bardzo znośnie, a w 1024x768 jest bajka. Pewnie lepszy proc i całkiem płynnie jest. Znacznych zwolnień się nie odczuwa nawet jak wejdę do lokacji, gdzie jest dużo wszystkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Zróbcie se temat o tym ;P Civilization V BF:BC2 World of Tanks Cytuj Odnośnik do komentarza
CeHa 6 Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Dead Rising 2 czyli 1001 sposobów na uśmiercenie nieumarłych umarlaków O_o FIFA 2011 w oczekiwaniu na nieśmiertelnego PESa Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Skończyłem Star Wars Dark Forces II, a teraz męczę dodatek Mystery of the Sith. Ah, nie ma to jak stare dobre i przede wszystkim klimatyczne GW. Nie to co ten crap pokroju Force Unleashed... Cytuj Odnośnik do komentarza
Yacek 852 Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Front Mission Evolved - nie polecam, pekla w dwa wieczory, grafika slaba, fabula jeszcze gorsza, schemat goni schemat... Lepiej tego nie wlaczac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Zobaczyłem że ma być na PC FM. Podjarałem się. Zobaczyłem trailer, myślałem że (pipi)nę. Jak z megagierki jaką było FM3 na PSX można zrobić taki szyt? o.O Cytuj Odnośnik do komentarza
Yacek 852 Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Nawet mi pasowalo, ze zmieniono konwencje na shootera ale nie tak to sobie wyobrazalem. Tzn wyobrazalem sobie jakas kozacka giere jak Armored Core a dostalem kupe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Luna 182 Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Ja w przerwach w graniu w "Requiem: Memento Mori" przechodzę sobie "Two Worlds", żeby wiedzieć o co chodzi przed zagraniem w "Two Worlds II". Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Teraz siedzę na Laptop-ie, wiec Quake Live tylko Cytuj Odnośnik do komentarza
CeHa 6 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Do 2 sportówek (PES 2011 i FIFA 11) dołożyłem sobie NBA 2k11 ale na razie nie umiem się w niej odnaleźć przez zmienione sterowanie. A jak mam trochę więcej czasu to masteruje Pure na złotko Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Minecraft, fajowe . Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Pierwszy raz w życiu kupiłem sobie porządnego i mocnego kompa i odrazu sobie zainstalowałem... Half Life 2 tak jak bunny. Jezusmaryjo to jest też gra dziesięciolecia, no i nigdy wcześniej nie grałem w nią na max detalach w 60 fps Grafika z 2004 a dzisiaj bym jej wystawił 9/10 a gra oczywiście od zawsze ma 10/10. Jak skończę to zabieram się za Epizod 1 i Epizod 2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Zgadzam się z wami chłoposzki. Valve to jednak Valve. Ja czekam na premierę Fallouta Nev Vegas BARDZO! Taką mam chętkę na tą grę, że chyba się niedługo zesram już. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wielki K 94 Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 (edytowane) Z nudów zabrałem się za zalegającą na dysku już chyba od trzech lat Shivah i skończyłem w jeden wieczór, zdecydowanie jedna z ciekawszych niezależnych przygodówek w jakie ostatnio grałem- krótka i w zasadzie pozbawiona wyzwania (może ze dwie jako tako logiczne zagadki), ale wynagradza to tematyka- w roli protagonisty zastanawiający się nad swoim powołaniem zgorzkniały rabin plus intryga kryminalna zahaczająca (bardzo lekko) właśnie o kwestie religijne, konkretne postaci i zależne od dialogów czy naszych decyzji rozgałęzienia akcji. Żadna tam rewelacja ale zagrać warto, szczególnie jak ktoś tęskni za oldskulowym klimatem p&c. Edytowane 17 Października 2010 przez Wielki K Cytuj Odnośnik do komentarza
kasuro 34 Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 (edytowane) Warhammer Dawn of War i CoD 1. Laptop na więcej nie pozwala. Won z zintegrowanymi grafikami Dobrze że 2 konsolki są. Edytowane 27 Października 2010 przez kasuro Cytuj Odnośnik do komentarza
kasuro 34 Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Transformers: Wojna o Cybertron :biggrin: Super grafika, polecam. nie liczy się grafika a grywalność . pamiętraj Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 (edytowane) nie liczy się grafika a grywalność . pamiętraj Fallout: New Vegas - słabo, oj słabo BF:BC2 Edytowane 28 Października 2010 przez Shankor Cytuj Odnośnik do komentarza
molly 311 Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 DeathSpank! Odciągnęło mnie to od Minecrafta, Fallouta: New Vegas i League of Legends! Dawno nie grałem w tak przyjemną i zabawną grę! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 Hmmm, mogli by to wrzucić w promocji jakiejś , bo nie dam za to 50pln ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
kubicz 187 Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 "Kane & Lynch: Dead Men" oraz "Gears of War" -- pykam sobie w multi Gralem troche w tego nowego "Wolfensteina" ale singiel mnie strasznie znudzil, wiec odlozylem gre na polke, niech czeka na lepsze czasy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yabollek007 314 Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 STALKER Shadow of Chernobyl Gral ktos? Naprawde fajna gierke - wyrwalem na stemowej promocji (jak dla mnie 30zl za dwie czesci to niezly deal). Mam pytanie do osob, ktore w to graly - macie jakies rady dotyczace uzywania jakichs artefaktow? Bo mam kilka, ale kazdy artefakt ma tez swoje minusy, wiec nie wiem czy jest sens je uzywac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi