Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Co męczycie na kompie

Featured Replies

Opublikowano

tez gram w RE4, z cd ekszyn.

Skonczylem kilka lat temu na pc, ale wtedy bylo brzydkie jak noc, bez cieni i dobrej obslugi myszki :thumbsup:. Teraz o niebo lepiej

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 351,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gram w Wieśka Trzeciego i cały czas jestem w szoku, jak wieeeeelka to gra. ps. robię też screenshoty z erotycznych scen.

• Po pojawieniu sie pierwszych informacji odnosnie Thief 4 zdalem sobie sprawe, ze nigdy nie gralem w zadna czesc. Kupilem trylogie i zaczynam od jedynki (jakims cudem nawet moj netbook daje rade).

• Za ten dobry uczynek po śmierci pójdziesz do chmury.

Opublikowano

A ja gra(łe)m w RE5. Wyjechałem do domu na święta będąc gdzieś pewnie w okolicach połowy, jak wróciłem to do tej pory nawet nie pomyślałem żeby zagrać.

Starzeje się.

Edytowane przez lmz

Opublikowano

A ja sobie pożyczyłem Test Drive Unlimited i mnie pochłonęło. Super ta gierka :)

Opublikowano

Skonczylem Divinity II:DKS i teraz wzialem sie za Recettear:an item shop's tale. Bardzo fajne jrpg,takie nietypowe. Zawsze chcialem prowadzic swoj sklepik z itemami w rpgu :D

W miedzyczasie troche football managera 2011,blue toad murder files i bad company 2.

Opublikowano

pytanko:

która z nowszych strategii warto zacząc, jesli datad jedyna strategia z jaka sie mialo kontakt jest advance wars seria na ninendo?

Nigdy nie gralem w zadne warcrafty i inne, a mam ochote w cos takiego pograc.

c&c czy starcraft? która jest bardziej miła dla nowicjusza? czy może obie biorą pod uwage ze ktos gra pierwszy raz?

c&c

Opublikowano

Niedawno ukończyłem Mass Effect i teraz katuje dwójkę. W międzyczasie Napoleon Total War, Football Manager 2011 i Left 4 Dead 2.

Opublikowano

Settlers 7 - dają radę :) Co prawda w multi na razie dostaję po dupce ale trening czyni mistrza :D

Opublikowano

Torchlight super klon Diablo. TDU 1 ale już w połowie mnie znudziło. Daremna lista samochodów same sportowe popierdółki . Jedynie na niskich klasach fajne Audi A3 itp.

Opublikowano

Ponieważ BFBC2 chwilowo mi się przejadło, skończyłem Spider-Man'a. Rozrywkowa gra, fajny klimat (nie licząc 2099) i w miarę długa.

W kolejce czekają Shank (gra o mnie :P ) i SuperMeatBoy, ale zagram dopiero jak pada podłącze. NFS HP niestety nie sprostał moim marzeniom o wyzwaniu :-(

Opublikowano

NFS HP niestety nie sprostał moim marzeniom o wyzwaniu :-(

Nie spodobał ci się ? Ja nie wiem czym się tak ludzie podniecają. Criterion zawiodło pod względem gameplay'u bo mapa i widoczki są śliczne ale reszta już nie. Warunki pogodowe to ozdoba a tryby gry są nudne. A do tego optymalizacja to porażka.

Opublikowano

Wszystkie gry w trakcie:

Half -Life 2, ale chyba nie ukończę, nie mam kiedy (chociaż to już "któryśtam" z kolei przebieg)

Machinarium

Osmos - od czasu do czasu

Najdłuższa Podróż - w trakcie (kolejne przejście - w celu przypomnienia)

That's all folks!

Nastawiam się na Planescape Torment: kolejne podejście. Już dwa razy się przykładałem, od ostatniej próby minęło chyba 10 lat, więc może coś z tego wyjdzie, człowiek z czasem się zmienia...

Pominę raczej wersję PC i spróbuję na GemRB, zawsze w autobusie będzie można pograć :D

Opublikowano

Devil May Cry 3 Special Edition i Tomb Raider Anniversary. Nie wiedziałem jak ogarnąć sterowanie w DMC3 - lewą gałą obracałem kamerę, a prawą sterowałem siwym. Okazało się, że wersja nie jest w pełni kompatybilna z siódmą windą. Trzeba było odpowiedni programik ściągnąć co rozwiązało sprawę.

Opublikowano

Rift:planes of telara

Torchlight

i mysle nad two worlds II albo dragon age.

Opublikowano

Devil May Cry 3 Special Edition i Tomb Raider Anniversary. Nie wiedziałem jak ogarnąć sterowanie w DMC3 - lewą gałą obracałem kamerę, a prawą sterowałem siwym. Okazało się, że wersja nie jest w pełni kompatybilna z siódmą windą. Trzeba było odpowiedni programik ściągnąć co rozwiązało sprawę.

Na XP też miałem z tym problemy. W sumie w to samo gram :teehee:

Opublikowano

Z DMC 3 na padzie to każdy miał problemy. Ale na szczęście 1 program i można cieszyć się grą.

Opublikowano

Ja nie mam pomysłu w co zagrać. Czekam na AC Brotherhood i TDU 2. Mam ochotę na coś pokroju R6 Vegas i jakiegoś sandboxa TPP.

Opublikowano

BF:BC2

Settlers 7 [bez multi, bo @#%$#%^ ubisoft nie potrafi naprawić serwerów od 2 dni ;/ ]

Opublikowano

Próbowałeś odpalić z exe z folderu z grą i konfigurować przez menu gry?

Opublikowano

Odkupiłem od kolegi za grosze Overlord 2 i jestem oczarowany humorem. 1sza część była genialna a ta jak na razie nie ustępuje jej. Początek z zimą rządzi jak i śpiewanie kolęd przez miniony :D

Edytowane przez CeHa